[2o] Ανάλυση Συστημάτων Χημικής Μηχανικής (2016-17) 1 από Julie97 Γνωρίζει κανείς σε ποιά ύλη θα είναι η πρόοδος του ΑΣΧΜ; Τελευταία επεξεργασία από το μέλος i griega την Σάβ 18 Μαρ 2017, 5:46 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά. Λόγος: Προσθήκη εξαμήνου στον τίτλο
Re: [2o] Ανάλυση Συστημάτων Χημικής Μηχανικής (2016-17) 2 από nemo_imn Καλησπέρα! Σήμερα έγινε το πρώτο εργαστήριο; Mπορεί κάποιος να αναφέρει τι ζήτησαν να παραδόσουμε στις 27/03;
Re: [2o] Ανάλυση Συστημάτων Χημικής Μηχανικής (2016-17) 3 από alexl789 καλησπερα, εδω ειναι η ασκηση με ημερομηνια παραδοσης 3/4/17 http://users.ntua.gr/nmand/2ndSemesterLab.html
Re: [2o] Ανάλυση Συστημάτων Χημικής Μηχανικής (2016-17) 5 από iris97 Μήπως έχει λύσει κάποιος την άσκηση 4 της πρώτης σειράς; Πως χρησιμεύει το δεδομένο της δυναμικότητας ;
Re: [2o] Ανάλυση Συστημάτων Χημικής Μηχανικής (2016-17) 6 από Αλέξανδρος Μαντζανάς εγώ το χρησιμοποίησα σαν την ποσότητα της τροφοδοσίας
Re: [2o] Ανάλυση Συστημάτων Χημικής Μηχανικής (2016-17) 7 από KiritoShu Γεια σας, εχει καποιο παιδί φετινές σημειώσεις ΑΣΧΜ από το τμήμα της κας Παυλάτου και θέλει να τις μοιραστει? Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το. Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το. Άλλωστε η ζωή συνεχίζει. Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα
Re: [2o] Ανάλυση Συστημάτων Χημικής Μηχανικής (2016-17) 8 από pdimou Συμβουλή: Καλύτερα να διαβάσεις από τα 2 βιβλία (ΗΙΜ + Felder) συνδυαστικά με τις διαφάνειες της Παυλάτου.
Re: [2o] Ανάλυση Συστημάτων Χημικής Μηχανικής (2016-17) 9 από ojunm @KiritoShu : Εγώ θα σου πρότεινα να πατάς πού και πού μπας και το περάσεις
Re: [2o] Ανάλυση Συστημάτων Χημικής Μηχανικής (2016-17) 10 από KiritoShu ojunm έγραψε:@KiritoShu : Εγώ θα σου πρότεινα να πατάς πού και πού μπας και το περάσεις Θα μπορούσες να γίνεις και αστείος............ Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το. Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το. Άλλωστε η ζωή συνεχίζει. Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα