Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 471 από madadayo ch12405 έγραψε:Μήπως μπορεί να μου πει κανείς που μπορώ να βρω ένα χάρτη της σχολής για ν βρίσκω που είναι το εκάστοτε εργαστήριο εύκολα? Στο site της σχολής. Σε κάθε εργαστήριο πλέον υπάρχει εικόνα (πέραν από την αρίθμηση) στην οποία φαίνεται το που βρίσκεται. και σε ποιο επίπεδο! Hatred is Blind, Rage carries you Away... and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught... One is All and All is One ΠαράθεσηΤετ 01 Οκτ 2014, 6:43 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 472 από MakisH Όχι ακριβώς (εκτός αν έχω χάσει κάτι). Στα στοιχεία κάθε καθηγητή, αν αναφέρεται εργαστήριο (κωδικός πόρτας/αίθουσας), υπάρχει και χάρτης πατώντας στον κωδικό του. ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΤετ 01 Οκτ 2014, 11:57 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 473 από madadayo MakisH έγραψε:Όχι ακριβώς (εκτός αν έχω χάσει κάτι). Στα στοιχεία κάθε καθηγητή, αν αναφέρεται εργαστήριο (κωδικός πόρτας/αίθουσας), υπάρχει και χάρτης πατώντας στον κωδικό του. νομίζω όμως οτί αναφέρει ξεκάθαρα ποιο εργαστήριο είναι.... Hatred is Blind, Rage carries you Away... and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught... One is All and All is One ΠαράθεσηΠέμ 02 Οκτ 2014, 9:19 am
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 474 από MakisH Εννοώ ότι δεν μπορείς να αναζητήαεις με βάση το εργαστήριο, αλλά μόνο με βάση το προσωπικό της σχολής. ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΠέμ 02 Οκτ 2014, 10:29 am
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 475 από 007 Πότε; (οποίος καταλάβει ας απαντήσει) Kuchiki Byakuya ΠαράθεσηΠέμ 09 Οκτ 2014, 11:35 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 476 από gate13 007 έγραψε:Πότε; (οποίος καταλάβει ας απαντήσει) Ποτέ !!! Μια ζωη στο ιδιο εργο θεατές !!! ΠΕΛΑΤΕΣ ! ΠαράθεσηΠαρ 10 Οκτ 2014, 1:00 am
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 477 από GK1992 Κάνε την ομάδα πάλι πρώτη, Μπαναώτη, Μπαναώωωωτη Θα χορέψετε ... ΠαράθεσηΠαρ 10 Οκτ 2014, 9:30 am
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 478 από PeriklisP "Σοβαρή" ερώτηση: Πως γίνεται το Γραμμικό, ενω μας γδερνει χρόνια τώρα, να κλείσει; In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move. -The Hitchhiker's Guide to the galaxy ΠαράθεσηΤετ 22 Οκτ 2014, 11:54 am
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 479 από AnastasiaN Έκλεισε? Πάντως έχει Γραμμικό (πολύ πολύ πιο φτηνό) απέναντι από τη μικρή πορτούλα των παλιών εστιών επί της Ηρώων Πολυτεχνείου. Δεν είναι και δίπλα αλλά όποιος έρχεται με 608 συμφέρει. Einmal ist keinmal ΠαράθεσηΤετ 22 Οκτ 2014, 12:08 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 480 από MakisH Λογικά δεν θα ανανεώθηκε η σύμβασή του. ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΤετ 22 Οκτ 2014, 1:26 pm