Re: [8ο] Οικονομική Ανάλυση Βιομηχανικών Αποφάσεων (2013-14) 11 από chris1991 Παίδες πειτε αν ξέρει καποιος τίποτα χρήσιμο...στανταράκι θέμα υπάρχει?
Re: [8ο] Οικονομική Ανάλυση Βιομηχανικών Αποφάσεων (2013-14) 12 από 007 Υπάρχουν στο σάιτ τρία παλιά θέματα που μοιάζουν αρκετά στάνταρ και τόσο οι διαφάνειες όσο και το βιβλίο επικεντρώνουν στα ίδια πράγματα. Kuchiki Byakuya
Re: [8ο] Οικονομική Ανάλυση Βιομηχανικών Αποφάσεων (2013-14) 13 από panos108 Ξέρει κανείς αν ειναί με ανοιχτά βιβλία? (Σημειώσεις διαφάνειες και τα ρέστα) People who wish to analyze nature without using mathematics must settle for a reduced understanding
Re: [8ο] Οικονομική Ανάλυση Βιομηχανικών Αποφάσεων (2013-14) 14 από AnastasiaN Ήμουν σίγουρη ότι είναι με ανοιχτά. Αλλά η αβεβαιότητα κάποιων επί του θέματος με κάνει να αμφιβάλλω κι εγώ. Θυμάμαι χαρακτηριστικά τον κύριο Τσακανίκα να λέει ότι η άποψή του είναι να είναι ανοιχτά και σε άλλους που έκανε μάιθημα (άλλη σχολή ? ) έλεγε αν θέλουν να φέρνουν και το λογιστή τους να τα λύσει, αν μπορεί.. Einmal ist keinmal
Re: [8ο] Οικονομική Ανάλυση Βιομηχανικών Αποφάσεων (2013-14) 15 από chris1991 παιδιά τους πίνακες με τις ράντες πού τους έει στις σημειώσεις???
Re: [8ο] Οικονομική Ανάλυση Βιομηχανικών Αποφάσεων (2013-14) 16 από 007 Οι πίνακες βρίσκονται στο παράρτημα στο τέλος του βιβλίου της κας Διακουλάκη Kuchiki Byakuya
Re: [8ο] Οικονομική Ανάλυση Βιομηχανικών Αποφάσεων (2013-14) 17 από chris1991 ωχ! επειδη δεν το εχω το βιβλίο υπάρχει κάποιος αλλος τρόπος να βρω τους πινακες?
Re: [8ο] Οικονομική Ανάλυση Βιομηχανικών Αποφάσεων (2013-14) 18 από papertiger ορίστε οι πίνακες! φαντάζομαι ότι αφού χρειάζονται στις ασκήσεις θα είναι με ανοιχτά βιβλία ή έστω σημειώσεις ή έστω πίνακες Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Re: [8ο] Οικονομική Ανάλυση Βιομηχανικών Αποφάσεων (2013-14) 19 από chris1991 ευχαριστω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Re: [8ο] Οικονομική Ανάλυση Βιομηχανικών Αποφάσεων (2013-14) 20 από natsoni καλησπερα, γνωριζει κανεις στην ασκηση 1 που εχει στις διαφανεις με τα κριτηρια (σελ 8 του pdf) πως υπολογιζει τις ετησιες αποσβεσεις?? και συγκεκριμενα τη λογιστικη αξια..