Σας αρέσει η σχολή? 1 από keiner Επειδή πάντα αναρωτιόμουν και δε θυμάμαι να έχουμε κάνει σχετική ψηφοφορία,τελικά σε πόσους από εσάς αρέσει η σχολή? Μπορείτε εκτός από το να δώσετε μία ξερή απάντηση, να την αναλύσετε κιόλας,αλλά φαντάζομαι δε χρειαζόταν να σας το πω,τέλος πάντων... ΥΓ:Αν θέλετε να προσθέσετε κάποια επιλογή στην ψηφοφορία απευθυνθείτε στους admins Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PeriklisP την Παρ 02 Νοέμ 2012, 7:58 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά. Λόγος: Edit για προσθηκη επιπλεον απαντησης κατ' εντολη του ποστερ "People don’t listen, they just wait for their turn to talk." — Chuck Palahniuk ΠαράθεσηΠαρ 02 Νοέμ 2012, 5:10 pm
Re: Σας αρέσει η σχολή? 2 από Overspark Ωωωω αυτή είναι μια εξαιρετική ερώτηση... Δεδομένου ότι στα 5 χρόνια σπουδών μου σε αυτό το αχούρι έχω καταφέρει να λείψω μια μέρα, θα μπορούσα να πω ότι... μου αρέσει η σχολή. Ασφαλώς δεν είμαι μαζοχιστής (αν και αρκετά άτομα θα έλεγαν το αντίθετο για εμένα). Γιατί μου αρέσει η σχολή ? Αυτή είναι η ερώτηση κλειδί. Βεβαίως, δεν μου αρέσουν η 'βρωμια' και η 'μούχλα' που υπάρχουν, αυτή η 'σιχαμερή κρούστα' (και ο νοών νοείτο). Ο λόγος που μου αρέσει η σχολή μου είναι γιατί, εκεί μαθαίνω science and stuff, και κατά καιρούς έχουμε και κάνα φοβερό εργαστήριο. Και τέλοσπάντων είναι κάτι που κάνω με επιλογή μου - άρα γιατί να μην μου αρέσει ? Αυτά από εμένα. Chemical Engineers are the present day's Alchemists. ΠαράθεσηΠαρ 02 Νοέμ 2012, 5:43 pm
Re: Σας αρέσει η σχολή? 3 από panos108 Η αλήθεια είναι πως η σχολή αποτελούσε δεύτερη επιλογή, ωστόσο μπαίνοντας μέσα και βλέποντας το αντικείμενο με ενθουσίασε και ανυπομονώ να κάνω μαθήματα άμεσα χημικού μηχανικού, προσπερνώντας τα γενικά μαθήματα. Εδώ θα βάλω ένα μεγάλο ΑΛΛΑ, γιατί το 5ο εξάμηνο με αποθαρρύνειi κάθε μέρα και περισσότερο, για ενασχόληση. People who wish to analyze nature without using mathematics must settle for a reduced understanding ΠαράθεσηΠαρ 02 Νοέμ 2012, 6:45 pm
Re: Σας αρέσει η σχολή? 4 από Overspark Όμως το 5ο εξάμηνο δεν είναι αποθαρρυντικό λόγω αντικειμένων των μαθημάτων... Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Chemical Engineers are the present day's Alchemists. ΠαράθεσηΠαρ 02 Νοέμ 2012, 6:51 pm
Re: Σας αρέσει η σχολή? 5 από αϊ-ο ναι μ αρεσει και την βρισκω In my glass coffin. I'm waiting. ΠαράθεσηΠαρ 02 Νοέμ 2012, 7:48 pm
Re: Σας αρέσει η σχολή? 6 από PeriklisP Εμενα προσωπικα δεν μου πολυαρεσει πλεον. Στην αρχη ηταν πολυ καλη, αλλα εχει βαθυνει πολυ το μηχανιλικι τωρα πια... Επρεπε να ειχα παει κατι ποιο επιστημονικο. ΥΓ Ξαναψηφιστε γιατι ο keiner μου ζητησε να βαλω και αλλη επιλογη και μηδενιστηκαν οι ψηφοι In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move. -The Hitchhiker's Guide to the galaxy ΠαράθεσηΠαρ 02 Νοέμ 2012, 8:02 pm
Re: Σας αρέσει η σχολή? 7 από Σοφια Εμένα αντιθέτως όσο πιο πολύ περνούν τα εξάμηνα τόσο πιο πολύ μου αρέσει..αρχικά τα πράγματα μου φαινόντουσαν βαρετά..φυσικά πρέπει να λάβουμε τις απαιτούμενες γνώσεις αλλά δεν παύουν τα πράγματα να είναι βαρετά.. Όλα άρχισαν να φτιάχνουν για μένα από το τρίτο εξάμηνο που είδα για πρώτη φορά το μάθημα της θερμοδυναμικής! Γενικά όλα γίνονται σιγά σιγά πιο πρακτικά καθώς εισαγόμαστε σε πιο βασικά-χαρακτηριστικά μαθήματα της σχολής και για να είναι και ειλικρινής μου αρέσει λίγο η χρησιμοθηρική σκοπιά της επιστήμης στην οποία μας εισάγουν τα μαθήματα της σχολής ακόμη κι αν δεν ακούγεται τόσο όμορφο.. ΠαράθεσηΠαρ 02 Νοέμ 2012, 8:25 pm
Re: Σας αρέσει η σχολή? 8 από foivakos91 μπορείς να πας υλικά και να δεις τι ωραία επιστημονικά που θα λέτε εκεί C'est en faisant n'importe quoi, qu'on devient n'importe qui ΠαράθεσηΠαρ 02 Νοέμ 2012, 8:31 pm
Re: Σας αρέσει η σχολή? 9 από MakisH Γενικώς ναι! Με απογοητεύει πολλές φορές, ωστόσο νομίζω μπορείς, μέσα από όλες τις δυσκολίες, να μάθεις και να κάνεις ωραία πράγματα. Το θέμα είναι να γνωρίσεις μερικούς ανθρώπους που να έχουν όρεξη! Και όσο περνάνε τα εξάμηνα βρίσκεις, τόσο συμφοιτητές όσο και καθηγητές με όρεξη. Το γενικό κλίμα παραμένει κάπως "ασθενικό" και η σχολή έχει προοπτικές να γίνει ΠΟΛΥ καλύτερη (μα πολύ όμως) αν απλώς προσπαθούσαμε όλοι από λίγο περισσότερο (ξεκινώντας από επίπεδο ατόμου). Νομίζω ωστόσο ότι στο τέλος θα μου μείνει ευχάριστη εικόνα και αναμνήσεις κυρίως από ανθρώπους με τους οποίους μπορούσα να επικοινωνήσω. ΥΓ: Ας δώσουμε λίγη αισιοδοξία και όρεξη στη σχολή, τη χρειάζεται! ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΠαρ 02 Νοέμ 2012, 11:58 pm
Re: Σας αρέσει η σχολή? 10 από panos108 όταν όμως κάποιοι Π Χ καθηγητές δεν ξέρουν το τύπο της άνωσης, τι να πεις από εκεί και πέρα για όρεξη! People who wish to analyze nature without using mathematics must settle for a reduced understanding ΠαράθεσηΣάβ 03 Νοέμ 2012, 2:19 am