Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 371 από isministar νσι,στάνταρ!γιατί αν προσέξετε το τωρινό site κάτω κάτω γράφει © 2010 Σχολή Χημικών Μηχανικών Ε.Μ.Π. - Δημιουργία: Υπολογιστικό Κέντρο Σχολής ενώ το καινούργιο © 2012 Σχολή Χημικών Μηχανικών Ε.Μ.Π.νομίζω χρειαζόταν ένας εκσυγχρονισμός! Yesterday, love was such an easy game to play Now I need a place to hide away Oh I believe in yesterday ΠαράθεσηΠαρ 14 Σεπ 2012, 1:33 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 372 από panos108 ναι! είναι πολύ πιο καλαίσθητο νομίζω.. People who wish to analyze nature without using mathematics must settle for a reduced understanding ΠαράθεσηΠαρ 14 Σεπ 2012, 2:34 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 373 από MakisH Μην μπερδεύεστε, απέχει πολύ ακόμα από το να είναι λειτουργικό. Είναι ακόμα σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης, γι' αυτό και δεν έχει ανακοινωθεί κάτι μέχρι στιγμής. Και μην το χρησιμοποιείτε αντί για το παλιό γιατί γενικώς δεν ενημερώνεται. ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΠαρ 14 Σεπ 2012, 4:11 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 374 από BrAVeSirRObin SOS Γνωρίζουμε κάποιο μαγαζί που να πουλάει είδη δώρου και να σχετίζονται με χημεία και τέτοια, ας πουμε περιοδικός πίνακας σε κούπα????? ΕΚΠΕΜΠΩ ΣΟΣ ΚΩ.ΜΗΤ.Η.Σ και στους Χημικους Μηχανικους! Δύο Φράσεις Προκαλούν Αληθινό Τρόμο: ''Κάναμε ό,τι μπορούσαμε..'' και ''ο Βύντρα Σεντράρει! '' ΠαράθεσηΤετ 17 Οκτ 2012, 3:07 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 375 από X-MAN Μπορείς να εκτυπώσεις ένα περ. πίνακα εσύ, να τον κάνεις σμίκρυνση και να πας σ΄αυτά τα καταστήματα (και φωτογραφεία) να σου φτιάξουν την κούπα που θες και....με ελάχιστο κόστος. Τελευταία επεξεργασία από το μέλος X-MAN την Τετ 17 Οκτ 2012, 5:46 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά. ΠαράθεσηΤετ 17 Οκτ 2012, 5:35 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 376 από BrAVeSirRObin Θεούλης! Στείλε μου Pm αν ξερεις κανα μαγαζί μην κάνουμε και διαφήμιση... ΚΩ.ΜΗΤ.Η.Σ και στους Χημικους Μηχανικους! Δύο Φράσεις Προκαλούν Αληθινό Τρόμο: ''Κάναμε ό,τι μπορούσαμε..'' και ''ο Βύντρα Σεντράρει! '' ΠαράθεσηΤετ 17 Οκτ 2012, 5:38 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 377 από MakisH Το kithara.vu άλλαξε διεύθυνση (άγνωστο γιατί). Πλέον θα το βρείτε στο kithara.to. ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΠαρ 19 Οκτ 2012, 1:48 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 378 από homer90 Εγω είχα βρει στο "ουαου" (ένα μαγαζί με λογιών λογιών χαριτωμένες μπούρδες) όχι απλά κούπα αλλά και κουρτίνα μπάνιου με τον περιοδικό πίνακα! Έχει μαγαζί στη γλυφάδα και μέσα στο μετρό συγγρού φιξ. ΠαράθεσηΠαρ 19 Οκτ 2012, 4:42 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 379 από rovetwold homer90 έγραψε:Εγω είχα βρει στο "ουαου" (ένα μαγαζί με λογιών λογιών χαριτωμένες μπούρδες) όχι απλά κούπα αλλά και κουρτίνα μπάνιου με τον περιοδικό πίνακα! Έχει μαγαζί στη γλυφάδα και μέσα στο μετρό συγγρού φιξ. Σαν αυτή θα εννοείς! ΠαράθεσηΠαρ 19 Οκτ 2012, 6:18 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 380 από madadayo ούτε ο Sheldon απ το big bang theory Hatred is Blind, Rage carries you Away... and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught... One is All and All is One ΠαράθεσηΣάβ 20 Οκτ 2012, 3:13 pm