Όλα τα Αστερίξ σε pdf ! 1 από MakisH Ανακάλυψα μια σελίδα με όλα τα τεύχη του Αστερίξ σε ψηφιακή μορφή (pdf) και μάλιστα στα Ελληνικά! Δείτε εδώ. Όλα τα αρχεία είναι μέσω της υπηρεσίας Google docs. Απολαύστε! ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΠέμ 24 Ιουν 2010, 4:41 pm
Re: Όλα τα Αστερίξ σε pdf ! 2 από PeriklisP ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Επιτελους θα διαβασω αυτα που μου 'λειπαν! In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move. -The Hitchhiker's Guide to the galaxy ΠαράθεσηΤετ 07 Ιούλ 2010, 6:26 pm
Re: Όλα τα Αστερίξ σε pdf ! 3 από MakisH Κάτι τέτοιο σκέφτηκα κι εγώ. Αλλά αμέσως μετά συνειδητοποίησα οτι έχω όλα τα Αστερίξ και όλα τα Λούκυ Λουκ.... (και τα χω διαβάσει πάνω από 50 φορές το καθένα ) Από τα Τεντεν μου λείπουν κάποια τεύχη που δεν τα βρίσκω στα ελληνικά (και οι άγγλοι έχουν κάνει χάλια μετάφραση από τα γαλλικά) αλλά θα τα βρω στο τέλος... ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΤετ 07 Ιούλ 2010, 10:12 pm
Re: Όλα τα Αστερίξ σε pdf ! 4 από Σοφια Λοιπόν τέλος η εξεταστική! Ώρα για χαλάρωση, ξεκούραση και τα σχετικά..Τί καλύτερο λοιπόν από το να καείς λίγο διαβάζοντας Αστερίξ?? Πραγματικά από χτες που τα είδα έλιωσα..και τα κατέβασα όλα! Για πείτε ποιός είναι ο αγαπημένος σας χαρακτήρας?? Εμένα ασυζήτητα ο Οβελίξ..α και η Μιμίνα..μου φαίνεται φεμινίστρια.. ΠαράθεσηΔευ 11 Ιούλ 2011, 12:20 pm
Re: Όλα τα Αστερίξ σε pdf ! 5 από Σοφια Στην ίδια σελίδα που υπάρχουν όλα τα αστερίξ (βλέπε πρώτο post) υπάρχουν και όλα τα αρκάς για όποιον δεν το έχει προσέξει.. Ευκαιρία να διαβάσετε ότι σας λείπει.. Μιλάμε για πολύ γέλιο... ΠαράθεσηΣάβ 01 Οκτ 2011, 5:40 pm
Re: Όλα τα Αστερίξ σε pdf ! 6 από juliette22 MakisH έγραψε: Από τα Τεντεν μου λείπουν κάποια τεύχη που δεν τα βρίσκω στα ελληνικά (και οι άγγλοι έχουν κάνει χάλια μετάφραση από τα γαλλικά) αλλά θα τα βρω στο τέλος... You can count on me, αν θες μεταφράσεις από γαλλικά!! Παιδιά, υπάρχουν κάπου ανεβασμένες οι σειρές του Corto Maltese? Ακόμα και στο πρωτότυπο...όποτε έχω πάει να αγοράσω, απογοητεύομαι γιατί είναι πανάκριβα 9 για το carefree και το κοινωνικό μήνυμα ΠαράθεσηΤρί 03 Σεπ 2013, 12:03 am
Re: Όλα τα Αστερίξ σε pdf ! 7 από Nickk Επιτέλους μάθαμε πώς έπεσε ο οβελίξ στην χύτρα όταν ήταν μικρός... Νομίζω ένα μεγάλο μυστήριο λύθηκε! Study at ΕΜΠ they said... It will be fun they said... ΠαράθεσηΤρί 03 Σεπ 2013, 12:17 am
Re: Όλα τα Αστερίξ σε pdf ! 8 από madadayo it is known.... Hatred is Blind, Rage carries you Away... and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught... One is All and All is One ΠαράθεσηΤρί 03 Σεπ 2013, 9:42 am