Re: Τι ακούτε αυτή τη στιγμή; 851 από AnastasiaN Einmal ist keinmal ΠαράθεσηΠαρ 15 Νοέμ 2013, 6:11 pm
Re: Τι ακούτε αυτή τη στιγμή; 852 από fotinit17 "I went numb when I learned to see..." ΠαράθεσηΠαρ 15 Νοέμ 2013, 7:47 pm
Re: Τι ακούτε αυτή τη στιγμή; 853 από Papajim202 “Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way when you criticize them, you are a mile away from them and you have their shoes.” ΠαράθεσηΣάβ 16 Νοέμ 2013, 11:12 am
Re: Τι ακούτε αυτή τη στιγμή; 854 από maria93 we christian waltz [ Βίντεο στο YouTube ] Jealousy is the fear or apprehension of superiority: envy our uneasiness under it. -William Shenstone ΠαράθεσηΣάβ 16 Νοέμ 2013, 4:40 pm
Re: Τι ακούτε αυτή τη στιγμή; 855 από juliette22 Αν ο KiritoShu ανέλαβε τη μύηση στην ιταλική ποπ, νιώθω καθήκον μου να κάνω το ίδιο και για τη γαλλική 9 για το carefree και το κοινωνικό μήνυμα ΠαράθεσηΣάβ 16 Νοέμ 2013, 7:12 pm
Re: Τι ακούτε αυτή τη στιγμή; 856 από maria93 [ Βίντεο στο YouTube ] Jealousy is the fear or apprehension of superiority: envy our uneasiness under it. -William Shenstone ΠαράθεσηΣάβ 16 Νοέμ 2013, 10:32 pm
Re: Τι ακούτε αυτή τη στιγμή; 857 από maria93 [ Βίντεο στο YouTube ] Jealousy is the fear or apprehension of superiority: envy our uneasiness under it. -William Shenstone ΠαράθεσηΚυρ 17 Νοέμ 2013, 11:04 am
Re: Τι ακούτε αυτή τη στιγμή; 858 από maria93 [ Βίντεο στο YouTube ] Jealousy is the fear or apprehension of superiority: envy our uneasiness under it. -William Shenstone ΠαράθεσηΚυρ 17 Νοέμ 2013, 8:37 pm
Re: Τι ακούτε αυτή τη στιγμή; 859 από keiner Αφού άρχιζαν να στολίζουν,ας ακούσουμε και κάνα τραγουδάκι να μπούμε στο κλίμα Λέτε φέτος να πούμε τα κάλαντα στα γραφεία των καθηγητών και στα εργαστήρια? "People don’t listen, they just wait for their turn to talk." — Chuck Palahniuk ΠαράθεσηΚυρ 17 Νοέμ 2013, 9:20 pm
Re: Τι ακούτε αυτή τη στιγμή; 860 από fotinit17 Spoiler: showΤη μέρα αυτή που διάλεξα εδώ μπροστά σας να σταθώ τραγούδια και μισόλογα στο φως να καταθέσω Πώς πήρα τέτοια απόφαση δεν ξέρω αν θ’ αντέξω η μέρα αυτή θυμίζει μακελειό Νοέμβρης ήταν η χρονιά κι εδώ γινόταν του χαμού εγώ ήμουν δεκαεννιά κι αυτή εβδομηντατρία Και να που ερωτεύτηκα κάποια χρονολογία κι ο έρωτας κρατάει για καιρό Μα έχει ο καιρός γυρίσματα μεγάλωσε κι αυτή κι εγώ μεγάλωσαν κι οι φίλοι μου εκεί γύρω στα σαράντα Στα κόμματα γαντζώθηκαν κι εγώ δεν ξέρω τι να πω και άλλοι στο σπιτάκι τους για πάντα Η απόσταση μας έσωσε μα οι θύμησες πληγώνουν και λέμε σαν βρισκόμαστε τα ίδια και τα ίδια Μα νιώθω σαν μικρό παιδί που πάλι το μαλώσανε και φεύγω σε μια άγονη επαρχία Κοιτάζω πάλι πίσω μου δυο γιους απόκτησα κι εγώ δεκαεννιά Νοέμβρηδες μου βάρυναν την πλάτη Σημαίες και γαρύφαλλα εμπόριο κι απάτη και λόγοι επισήμων στο κενό Κρατάω το στόμα μου κλειστό τα χείλη μου ματώσανε κι αυτοί που μας προδώσανε ανέραστοι να μείνουν Κουφάλες δεν ξοφλήσαμε αυτό έχω μόνο να τους πω τα όνειρα των εραστών δε σβήνουν "I went numb when I learned to see..." ΠαράθεσηΚυρ 17 Νοέμ 2013, 9:30 pm