Re: Τι ακούτε αυτή τη στιγμή; 581 από isministar The SEXIEST videoclip ever!!! Yesterday, love was such an easy game to play Now I need a place to hide away Oh I believe in yesterday ΠαράθεσηΠέμ 31 Μάιος 2012, 11:21 pm
Re: Τι ακούτε αυτή τη στιγμή; 582 από Σοφια [offtopic]Πω πω...παιδιά δεν ξέρω αν εγώ είμαι πολύ συντηρητική αλλά πρέπει να είναι από τα χειρότερα videoclip που έχω δει... ΠαράθεσηΠαρ 01 Ιουν 2012, 10:23 pm
Re: Τι ακούτε αυτή τη στιγμή; 584 από keiner "People don’t listen, they just wait for their turn to talk." — Chuck Palahniuk ΠαράθεσηΠαρ 01 Ιουν 2012, 11:13 pm
Re: Τι ακούτε αυτή τη στιγμή; 585 από MakisH Χάρης&Πάνος Κατσιμίχας - "Η μοναξιά του σχοινοβάτη" στίχοι: Spoiler: showΚόκκινο φεγγάρι, θάλασσες τεκίλα φύλλα πεταμένα στη φωτιά κόκκινο φεγγάρι, κόκκινο λιμάνι κάτι μου 'χεις κάνει Είδα πολλούς που ζήσανε για πλάκα είδα και άλλους που το πήραν σοβαρά και τραβηχτήκανε και άσχημα τραβιούνται και το πληρώσανε στο τέλος ακριβά Με τα μαύρα ρούχα, αμίλητοι καπνίζουν, οι φίλοι κι ονειρεύονται να φύγουν μακριά οι φίλοι που δε βρήκανε τίποτα ν' αγαπήσουν που δεν πιστεύουν τίποτα, κανέναν, πουθενά Υπάρχουν χίλιοι τρόποι για να τρελαθείς υπάρχουν και άλλοι τόσοι για να λες υπομονή όμως για μένα είναι αργά να τρελαθώ και είναι ακόμα πιο αργά να κάνω υπομονή Θα μείνω εδώ και θα υπάρχω όπως μπορώ και για το πείσμα σας γουρούνια θα αντέχω θα περιμένω άλλες μέρες ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΚυρ 03 Ιουν 2012, 1:29 pm
Re: Τι ακούτε αυτή τη στιγμή; 587 από fotinit17 "I went numb when I learned to see..." ΠαράθεσηΠαρ 08 Ιουν 2012, 5:54 pm
Re: Τι ακούτε αυτή τη στιγμή; 588 από juliette22 9 για το carefree και το κοινωνικό μήνυμα ΠαράθεσηΣάβ 09 Ιουν 2012, 1:44 pm
Re: Τι ακούτε αυτή τη στιγμή; 589 από isministar credits to Emily!!!! ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ.... Yesterday, love was such an easy game to play Now I need a place to hide away Oh I believe in yesterday ΠαράθεσηΣάβ 09 Ιουν 2012, 8:47 pm
Re: Τι ακούτε αυτή τη στιγμή; 590 από Emily αυτό τ βίντεο βοηθάει για να κόψεις το κάπνισμα... ~once you've grown up, you can never come back..~ ΠαράθεσηΣάβ 09 Ιουν 2012, 8:51 pm