Re: Τι ακούτε αυτή τη στιγμή; 51 από MakisH Πολύ ωραία και τα δυο βίντεο! johnanto, το συγκεκριμένο album δεν το έχω πολυακούσει... Ένα από τα μέρη του κομματιού όμως το παίξανε στη συναυλία, μαζί με το βίντεο (το μέρος του βίντεο με τα χαπάκια). Ωραίο είναι, αλλά Porcupine Tree ακούω κυρίως για τα πιο "ζωντανά" κομμάτια τους. Έχει ωραίο νόημα όμως αυτό το κομμάτι... Btw, αν βρεις ένα κομμάτι που στο videoclip του δείχνει κάτι γκρι "ρομποτάκια" μέσα σε κάψουλες με μια οθόνη υπολογιστή και να πατάνε ρυθμικά κουμπιά το θέλω. Επίσης άργησες λίγο να τους ανακαλύψεις... 3 μέρες μετά τη συναυλία; ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΔευ 13 Σεπ 2010, 11:02 am
Re: Τι ακούτε αυτή τη στιγμή; 52 από fotinit17 Δυστυχώς και εγώ άργησα να τους ανακαλύψω, αλλά τώρα ακούω μόνο Porcupine tree... Φυσικα το καθυστερημένο μου μυαλό τους ανακάλυψε 2 μέρες ΜΕΤΑ τη συναυλία Ενα απο τα πολύ αγαπημένα μου κομμάτια... "I went numb when I learned to see..." ΠαράθεσηΔευ 13 Σεπ 2010, 11:06 am
Re: Τι ακούτε αυτή τη στιγμή; 53 από johnanto Την αμέσως επόμενη μέρα από τη συναυλία.. Κλαψ κλαψ Εγώ έχω ακούσει κυρίως τα μεγάλα κομμάτια, μου αρέσει που έχουν δομημένη μουσική. Δεν ξέρω αν είναι η κατάλληλη λέξη κι ελπίζω να καταλαβαίνετε. Ξεκινάνε χαλαρά, ανεβαίνουν σταδιακά και στο τέλος χαλαρώνουν πάλι. Και στα εκτενή κομμάτια φαίνεται καταπληκτικά αυτό. Ποτέ δεν είναι αργά, θα πάμε όλοι μαζί στη συναυλία του χρόνου. Κι όσο για το τραγούδι απλά περίμενε και θα στο βρώ. I'll try to forget you And I know that I will In a thousand years ΠαράθεσηΔευ 13 Σεπ 2010, 1:05 pm
Re: Τι ακούτε αυτή τη στιγμή; 54 από MakisH Ποιός σου 'πε οτι θα ξανάρθουν του χρόνου; 5 χρόνια έκαναν να επιστρέψουν στην Ελλάδα. Βασικά αυτά είναι τα ωραία του progressive rock (μαζί με τις progressive κλίμακες και ακόρντα φυσικά). ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΔευ 13 Σεπ 2010, 1:07 pm
Re: Τι ακούτε αυτή τη στιγμή; 55 από johnanto Θα έρθουν για να πάω εγώ! Λοιπόν σε καμία ωρίτσα θα σου έχω το τραγούδι. I'll try to forget you And I know that I will In a thousand years ΠαράθεσηΔευ 13 Σεπ 2010, 1:09 pm
Re: Τι ακούτε αυτή τη στιγμή; 57 από GK1992 Πωπω μιλαμε βλεπω τι ανεβαζετε και ντρεπομαι που θα ριξω λιγο το επιπεδο αλλα ας οψεται Θα χορέψετε ... ΠαράθεσηΠαρ 17 Σεπ 2010, 9:40 pm
Re: Τι ακούτε αυτή τη στιγμή; 58 από fotinit17 Χαχα, μην ανησυχείς! Όλα τα δεχόμαστε. Ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει Πάρτε και ένα τραγουδάκι που έχω φαγωθεί να ακούω τελευταία! Οι Archive ειναι απο τα πολύ αγαπημένα μου συγκροτήματα κ το συγκεκριμένο τραγούδι παίζει να είναι και το καλύτερό τους... "I went numb when I learned to see..." ΠαράθεσηΠαρ 17 Σεπ 2010, 9:49 pm
Re: Τι ακούτε αυτή τη στιγμή; 59 από ampra katampra Μοναξιά μου όλα-Πυξ Λαξ edit: Διόρθωση εμφάνισης βίντεο youtube ΠαράθεσηΠαρ 17 Σεπ 2010, 11:57 pm