Re: Τι ακούτε αυτή τη στιγμή; 351 από fotinit17 "I went numb when I learned to see..." ΠαράθεσηΣάβ 08 Οκτ 2011, 4:42 pm
Re: Τι ακούτε αυτή τη στιγμή; 352 από keiner "People don’t listen, they just wait for their turn to talk." — Chuck Palahniuk ΠαράθεσηΣάβ 08 Οκτ 2011, 5:29 pm
Re: Τι ακούτε αυτή τη στιγμή; 353 από BrAVeSirRObin ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΑΤΟ!!! ΚΩ.ΜΗΤ.Η.Σ και στους Χημικους Μηχανικους! Δύο Φράσεις Προκαλούν Αληθινό Τρόμο: ''Κάναμε ό,τι μπορούσαμε..'' και ''ο Βύντρα Σεντράρει! '' ΠαράθεσηΣάβ 08 Οκτ 2011, 8:17 pm
Re: Τι ακούτε αυτή τη στιγμή; 354 από MakisH Σωκράτης Μάλαμας: Τσιγάρο ατέλειωτο ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΠαρ 14 Οκτ 2011, 11:26 pm
Re: Τι ακούτε αυτή τη στιγμή; 355 από isministar Yesterday, love was such an easy game to play Now I need a place to hide away Oh I believe in yesterday ΠαράθεσηΔευ 17 Οκτ 2011, 1:09 am
Re: Τι ακούτε αυτή τη στιγμή; 356 από Mitsaki Placebo! το πιο μα πιο αγαπημένο μου συγκρότημα το οποίο έχει γράψει μεγάλη ιστορία στην alternative rock σκηνή και πιστεύω ότι αξίζει να δώσετε λίγο από τον χρόνο σας και να ακούσετε 2-3 κομματάκια..αυτή την στιγμή και με αυτή την ψυχολογική κατάσταση μου ταιριάζει να ακούω το Without you I'm nothing ,στο οποίο συμμετέχει ο David Bowie..enjoy! "we need to concentrate on more than meets the eye" Placebo ΠαράθεσηΤρί 18 Οκτ 2011, 1:05 pm
Re: Τι ακούτε αυτή τη στιγμή; 357 από DrHim Ένα κορυφαίο τραγούδι από το (όχι και τόσο στην Ελλάδα) γνωστό συγκρότημα thrash metal. Το συγκεκριμένο είναι μπαλάντα, και το λάτρεψαν οι περισσότεροι που τους το έδειξα, ανεξάρτητως μουσικών προτιμήσεων. ΠαράθεσηΤρί 18 Οκτ 2011, 6:21 pm
Re: Τι ακούτε αυτή τη στιγμή; 358 από maria keiner έγραψε: πολυ καλη επιλογη!! ΠαράθεσηΤρί 18 Οκτ 2011, 6:40 pm
Re: Τι ακούτε αυτή τη στιγμή; 359 από keiner @maria thanks @DrHim thanks και σε σένα γιατί ήθελα να το ποστάρω καιρό αλλά δε ταίριαζε μετά από Yann Tiersen,Μάλαμα κτλ,αλλά τώρα βρήκα σκαλοπάτι για την ομαλή μετάβαση (ότι να 'ναι λέω...) Κι απο thrash metal (το συγκρότημα δηλαδή) περνάμε σε (classic) heavy metal και στην καλύτερη live εκτέλεση του συγκεκριμένου κομματιού που έχω βρει στο youtube "People don’t listen, they just wait for their turn to talk." — Chuck Palahniuk ΠαράθεσηΤρί 18 Οκτ 2011, 8:45 pm
Re: Τι ακούτε αυτή τη στιγμή; 360 από MakisH Τερμίτες - "Πρώτη εποχή" ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΤετ 19 Οκτ 2011, 8:48 pm