Re: Τι ακούτε αυτή τη στιγμή; 341 από MaHaHoU この危うげな世界さえ 越えてゆけると 信じるだけ あなたと ΠαράθεσηΣάβ 01 Οκτ 2011, 8:11 pm
Re: Τι ακούτε αυτή τη στιγμή; 342 από BrAVeSirRObin Εννοείται ότι όποιος δεν έχει δει την ταινία, δεν μπορεί να μιλήσει κατα τη γνώμη ολοκληρωμένα για καλό κινηματογράφο.. ΚΩ.ΜΗΤ.Η.Σ και στους Χημικους Μηχανικους! Δύο Φράσεις Προκαλούν Αληθινό Τρόμο: ''Κάναμε ό,τι μπορούσαμε..'' και ''ο Βύντρα Σεντράρει! '' ΠαράθεσηΣάβ 01 Οκτ 2011, 8:46 pm
Re: Τι ακούτε αυτή τη στιγμή; 343 από fotinit17 Spoiler: showMy baby's got a heart of stone can't you people just leave her alone she never did nothing to hurt you so just leave her alone The motion of her tiny hands and the quiver of her bones below are the signs of a girl alone and tell you everything you need to know I can't explain it I feel it often everytime I see her face but the way you treat her fills me with rage and I want to tear apart the place You try to tell her what to do and all she does is stare at you her stare is louder than your voice because truth doesn't make a noise "I went numb when I learned to see..." ΠαράθεσηΚυρ 02 Οκτ 2011, 11:25 pm
Re: Τι ακούτε αυτή τη στιγμή; 344 από keiner "People don’t listen, they just wait for their turn to talk." — Chuck Palahniuk ΠαράθεσηΔευ 03 Οκτ 2011, 9:24 pm
Re: Τι ακούτε αυτή τη στιγμή; 345 από BrAVeSirRObin MUST SEE!!! ΤΡΟΜΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΙΠ! ΚΩ.ΜΗΤ.Η.Σ και στους Χημικους Μηχανικους! Δύο Φράσεις Προκαλούν Αληθινό Τρόμο: ''Κάναμε ό,τι μπορούσαμε..'' και ''ο Βύντρα Σεντράρει! '' ΠαράθεσηΤρί 04 Οκτ 2011, 1:01 am
Re: Τι ακούτε αυτή τη στιγμή; 346 από MakisH Χάρης & Πάνος Κατσιμίχας: "Γέλα πουλί μου" Spoiler: showΜου φαίνεται σαν να 'ναι χθες μα πάνε τόσα χρόνια που σαν βιολί το σώμα σου στα χέρια μου κρατούσα Με το ραδιόφωνο σιγά μες στ' απαλό σκοτάδι θα τρόμαζες αν ήξερες πόσο σε αγαπούσα Τίποτα δεν έχει αλλάξει και τίποτα δεν είναι όπως παλιά μένει όμως ακόμα ένα πείσμα που δεν είναι συνήθεια μοναχά Γέλα, γέλα πουλί μου γέλα γέλα, κι είν' η ζωή μια τρέλα Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MakisH την Τρί 04 Οκτ 2011, 1:52 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά. Λόγος: 2η φορά που αλλάζω το βίντεο... Αυτή τη φορά το πέτυχα... :P ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΤρί 04 Οκτ 2011, 1:14 am
Re: Τι ακούτε αυτή τη στιγμή; 347 από maria ωραια επιλογη μακη... τι μου θυμησες τωρα! ΠαράθεσηΤρί 04 Οκτ 2011, 10:55 am
Re: Τι ακούτε αυτή τη στιγμή; 348 από fotinit17 "I went numb when I learned to see..." ΠαράθεσηΤρί 04 Οκτ 2011, 6:50 pm
Re: Τι ακούτε αυτή τη στιγμή; 349 από MaHaHoU Πάντα χαίρομαι όταν το ακούω... この危うげな世界さえ 越えてゆけると 信じるだけ あなたと ΠαράθεσηΤετ 05 Οκτ 2011, 3:34 pm
Re: Τι ακούτε αυτή τη στιγμή; 350 από MaHaHoU この危うげな世界さえ 越えてゆけると 信じるだけ あなたと ΠαράθεσηΣάβ 08 Οκτ 2011, 1:16 pm