Re: Τι ακούτε αυτή τη στιγμή; 191 από fotinit17 Απο τα τραγούδια που έχει λυσσάξει το ράδιο να παίζει και δεν μπορεί να μου βγει απο το μυαλό "I went numb when I learned to see..." ΠαράθεσηΠέμ 17 Φεβ 2011, 1:47 pm
Re: Τι ακούτε αυτή τη στιγμή; 192 από isministar παλιό και αγαπημένο Yesterday, love was such an easy game to play Now I need a place to hide away Oh I believe in yesterday ΠαράθεσηΣάβ 19 Φεβ 2011, 1:10 am
Re: Τι ακούτε αυτή τη στιγμή; 193 από MakisH Δεν χρειάζονται συστάσεις... ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΔευ 21 Φεβ 2011, 9:38 pm
Re: Τι ακούτε αυτή τη στιγμή; 194 από BrAVeSirRObin αχαχαχαχαχα το έκαψες Μάκη......είπε και ανέβασε το ΚΩ.ΜΗΤ.Η.Σ και στους Χημικους Μηχανικους! Δύο Φράσεις Προκαλούν Αληθινό Τρόμο: ''Κάναμε ό,τι μπορούσαμε..'' και ''ο Βύντρα Σεντράρει! '' ΠαράθεσηΔευ 21 Φεβ 2011, 10:12 pm
Re: Τι ακούτε αυτή τη στιγμή; 195 από madadayo Μιας και η ώρα καλεί για κάψιμο.... Hatred is Blind, Rage carries you Away... and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught... One is All and All is One ΠαράθεσηΔευ 21 Φεβ 2011, 10:12 pm
Re: Τι ακούτε αυτή τη στιγμή; 196 από MakisH Και οι δυο σκεφτήκατε να ποστάρετε το ίδιο κομμάτι... τυχαίο; δε νομίζω... (χμ... μου δώσατε ιδέα... ακολουθεί σχετικό topic! ) ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΔευ 21 Φεβ 2011, 10:15 pm
Re: Τι ακούτε αυτή τη στιγμή; 197 από madadayo ωχ.. όντως! αναμένουμε το τόπικ! προς το παρόν ακολουθεί ο "κύκλος της ζωής" και των εργασιών... Hatred is Blind, Rage carries you Away... and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught... One is All and All is One ΠαράθεσηΔευ 21 Φεβ 2011, 10:19 pm
Re: Τι ακούτε αυτή τη στιγμή; 198 από fotinit17 Το κάψατε όλα μου φαίνεται Η συνέχεια των παραπάνω εδώ Παρτε και ένα all time classic "I went numb when I learned to see..." ΠαράθεσηΤρί 22 Φεβ 2011, 1:28 pm
Re: Τι ακούτε αυτή τη στιγμή; 199 από BrAVeSirRObin Spoiler: showΛακκούβες που δεν παίζονται στου ονείρου μου τους δρόμους Χαμόγελο μεταξωτό μ’ αρέσει το άγγιγμά σου μ’ αρέσει το ασημόδετο γλυκό αγκάλιασμά σου Και θέλω θάλασσες του Απρίλη μου Αρμύρα απ’ της ψυχής σου την πληγή Αρμύρα απ’ της καρδιάς σου την πηγή Θέλω να θες τα πάντα Πρωί σε λεν’ αυγερινό το βράδυ αποσπερίτη Ασημαχτίδα της ψυχής σε λέω Αφροδίτη Πλέω σε λίμνες τ’ ουρανού και περπατώ μοναχός Στην πόλη την βαμμένη μου και κρύβω τέτοιο πάθος Λαμπύρισμα στις κόκκινες ανταύγειες των μαλλιών σου θέλω να ακούς και θα σου πω τα λόγια της ψυχής μου και θα στη στείλω μια βραδιά να κοιμηθεί μαζί σου Μακριά απ’ τις γκρίζες λάμψεις μου χρόνε μου ψυχοφθόρε σε χαιρετώ Λαμπρό αστέρι της αυγής Τρανέ εωσφόρε ...θέλω φωτιά ΚΩ.ΜΗΤ.Η.Σ και στους Χημικους Μηχανικους! Δύο Φράσεις Προκαλούν Αληθινό Τρόμο: ''Κάναμε ό,τι μπορούσαμε..'' και ''ο Βύντρα Σεντράρει! '' ΠαράθεσηΤετ 23 Φεβ 2011, 8:10 pm
Re: Τι ακούτε αυτή τη στιγμή; 200 από MakisH Υπόγεια Ρεύματα : "Μικρές χαμένες μέρες" (από το album "Εικόνες στα σύννεφα") Spoiler: showΕίναι ο ήλιος που περνάει, είν' η σιωπή που κυβερνάει, είν' αυτή,μια στιγμή. Είν' η ανάσα σου που ακούω, μέσ' απ' το θόρυβο της πόλης, είναι το χέρι που κρατάω, σαν κοιμηθώ και σαν ξυπνάω, είν' αυτή,μια στιγμή. Κι αν είναι γρήγορες σαν σφαίρες, είναι μικρές, χαμένες μέρες, και όσες περνάν έχουν χαθεί, ποτέ καμιά τους δε θα ξαναρθεί. Είναι το ξάφνιασμα της μέρας, η μυρωδιά που φέρνει ο αέρας, είν' αυτή,μια στιγμή. Είναι ένας ήχος στο σκοτάδι, η μοναξιά μετά απ' το χάδι, μια στάλα ιδρώτα στο λαιμό σου, και μια γραμμή στο μέτωπό σου, είν' αυτή,μια στιγμή. ΥΓ: Το παραπάνω (Νατάσα) είναι από το πρώτο τους album, με τίτλο "Ο μάγος κοιτάζει την πόλη". Ένα από τα βασικά album του είδους κατά τη γνώμη μου. Πολύ καλή και η επιλογή του κομματιού BraveSirRobin! ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΠέμ 24 Φεβ 2011, 1:21 am