Re: Το αγαπημένο μου κομμάτι αυτή την εβδομάδα 1141 από PeriklisP Encardia-Oria mu fenese https://www.youtube.com/watch?v=ILh74Ck36l0 In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move. -The Hitchhiker's Guide to the galaxy ΠαράθεσηΤρί 22 Απρ 2014, 11:43 pm
Re: Το αγαπημένο μου κομμάτι αυτή την εβδομάδα 1142 από KiritoShu Attack On Titan- Mika Kobayash Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το. Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το. Άλλωστε η ζωή συνεχίζει. Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα ΠαράθεσηΤετ 23 Απρ 2014, 2:26 pm
Re: Το αγαπημένο μου κομμάτι αυτή την εβδομάδα 1143 από keiner Το κόλπο με την αλλαγή τίτλου του θέματος έπιασε νομίζω Στης πικροδάφνης τον ανθό(ΧΑΪΝΗΔΕΣ & MODE PLAGAL) "People don’t listen, they just wait for their turn to talk." — Chuck Palahniuk ΠαράθεσηΣάβ 26 Απρ 2014, 7:34 pm
Re: Το αγαπημένο μου κομμάτι αυτή την εβδομάδα 1144 από MakisH Pink Floyd - "Comfortably numb" (με την αντίστοιχη σκηνή από την ταινία) Πάντως η αυθεντική εκτέλεση έχει ένα πολύ μικρό μαγικό σημείο το οποίο δυστυχώς τα συγκροτήματα που το παίζουν live συνήθως δεν μπορούν να αναπαράγουν. Μιλάω για αυτόν τον πολύ σιγανό και σύντομο ήχο που ακούγεται μετά τον στίχο "ΟΚ... Just a little pinprick.". Όταν δεν το ακούω κάτι σημαντικό μου λείπει... ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΣάβ 26 Απρ 2014, 11:27 pm
Re: Το αγαπημένο μου κομμάτι αυτή την εβδομάδα 1145 από maria93 Fall out Boy-Rat A Tat http://youtu.be/MC8nDOXzMYw info: Όλο το cd αποτελείται από 11 τραγούδια. Στο youtube υπάρχουν και τα υπόλοιπα. Το ωραίο είναι ότι τα βίντεο τους αποτελούν είναι μια μίνι ταινία μυστηρίου/φαντασίας που χωρίζεται σε 11 επεισόδια, όπου στο καθένα πρωταγωνιστούν πολλοί γνωστοί και αγαπημένοι(2 chainz, Tomy Lee, Courtney Love κλπ) Jealousy is the fear or apprehension of superiority: envy our uneasiness under it. -William Shenstone ΠαράθεσηΔευ 28 Απρ 2014, 1:10 am
Re: Το αγαπημένο μου κομμάτι αυτή την εβδομάδα 1146 από delic Η ζωή του Shostakovich στο 20-λεπτο κουαρτέτο του. Shostakovich String Quartet No 8 ΠαράθεσηΔευ 28 Απρ 2014, 9:55 pm
Re: Το αγαπημένο μου κομμάτι αυτή την εβδομάδα 1147 από fotinit17 Kaiser Chiefs - Little Shocks "I went numb when I learned to see..." ΠαράθεσηΣάβ 03 Μάιος 2014, 3:03 pm
Re: Το αγαπημένο μου κομμάτι αυτή την εβδομάδα 1148 από maria93 Night of the Skeptic-Nebraska OST http://youtu.be/a8Px1XxDYHw Jealousy is the fear or apprehension of superiority: envy our uneasiness under it. -William Shenstone ΠαράθεσηΔευ 05 Μάιος 2014, 12:37 am
Re: Το αγαπημένο μου κομμάτι αυτή την εβδομάδα 1149 από KiritoShu The common linnets-Calm after storm Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το. Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το. Άλλωστε η ζωή συνεχίζει. Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα ΠαράθεσηΣάβ 10 Μάιος 2014, 1:29 pm
Re: Το αγαπημένο μου κομμάτι αυτή την εβδομάδα 1150 από keiner Λόγω ημέρας... Edward Sharpe & the Magnetic Zeros - Mother "People don’t listen, they just wait for their turn to talk." — Chuck Palahniuk ΠαράθεσηΚυρ 11 Μάιος 2014, 6:54 pm