Re: Τι ακούτε αυτή τη στιγμή; 1111 από PeriklisP In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move. -The Hitchhiker's Guide to the galaxy ΠαράθεσηΚυρ 02 Μαρ 2014, 9:30 pm
Re: Το αγαπημένο μου κομμάτι αυτή την εβδομάδα 1112 από maria93 Για να εγκαινιάσουμε και το καινούργιο τίτλο του topic με το σάουντρακ του "Θεός για μια εβδομάδα" για αυτή την εβδομάδα [ Βίντεο στο YouTube ] [offtopic]Spoiler: showαπό την αγαπημένη σκηνή [ Βίντεο στο YouTube ] Jealousy is the fear or apprehension of superiority: envy our uneasiness under it. -William Shenstone ΠαράθεσηΤρί 04 Μαρ 2014, 5:42 pm
Re: Το αγαπημένο μου κομμάτι αυτή την εβδομάδα 1113 από PeriklisP In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move. -The Hitchhiker's Guide to the galaxy ΠαράθεσηΠέμ 06 Μαρ 2014, 5:07 pm
Re: Το αγαπημένο μου κομμάτι αυτή την εβδομάδα 1114 από keiner Ξέρατε ότι η ακολουθία Fibonacci απαντάται παντού στη φύση? "People don’t listen, they just wait for their turn to talk." — Chuck Palahniuk ΠαράθεσηΣάβ 08 Μαρ 2014, 1:30 pm
Re: Το αγαπημένο μου κομμάτι αυτή την εβδομάδα 1115 από juliette22 Μιας και μπαίνουμε σε περίοδο έντονου καψίματος/διαβάσματος, χρειάζεται πάντα μια cool μουσική υπόκρουση για κρατήσει τις ισορροπίες. Οπότε, πάρτε μία λίστα από 8tracks, που διαρκεί μόνο(!) 8 ωρίτσες και έχει και ψιλοσχετικό τίτλο με εμάς "Organic Chemistry is Alkynes of Trouble" 8trackslist!! [offtopic]Πώς και άλλαξε ο τίτλος του thread? 9 για το carefree και το κοινωνικό μήνυμα ΠαράθεσηΣάβ 08 Μαρ 2014, 8:57 pm
Re: Το αγαπημένο μου κομμάτι αυτή την εβδομάδα 1116 από MakisH juliette22 έγραψε:[offtopic]Πώς και άλλαξε ο τίτλος του thread? [offtopic]Ρίξε μια ματιά στο πλήθος σελίδων... ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΣάβ 08 Μαρ 2014, 9:01 pm
Re: Το αγαπημένο μου κομμάτι αυτή την εβδομάδα 1117 από maria93 είναι πολύ ωραίο http://youtu.be/EsNnMWxwJEo Jealousy is the fear or apprehension of superiority: envy our uneasiness under it. -William Shenstone ΠαράθεσηΔευ 10 Μαρ 2014, 6:44 pm
Re: Το αγαπημένο μου κομμάτι αυτή την εβδομάδα 1118 από juliette22 9 για το carefree και το κοινωνικό μήνυμα ΠαράθεσηΤρί 11 Μαρ 2014, 3:39 pm
Re: Το αγαπημένο μου κομμάτι αυτή την εβδομάδα 1119 από maria93 [ Βίντεο στο YouTube ] Jealousy is the fear or apprehension of superiority: envy our uneasiness under it. -William Shenstone ΠαράθεσηΔευ 17 Μαρ 2014, 11:36 am
Re: Το αγαπημένο μου κομμάτι αυτή την εβδομάδα 1120 από KiritoShu Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το. Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το. Άλλωστε η ζωή συνεχίζει. Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα ΠαράθεσηΔευ 17 Μαρ 2014, 2:00 pm