Re: Cinefile 11 από despina στην εκδηλωση πρωτοετων μας ειχαν δωσει ενα φυλλαδιο που ελεγε για μια κινηματογραφικη λεσχη φοιτικης εστιας εμπ..δεν υπαρχει ε ?? ναι..τωρα εβλεπα και εγω το ιριδα !! ΠαράθεσηΠέμ 21 Οκτ 2010, 9:31 pm
Re: Cinefile 12 από GK1992 @despina Δεν θα μιλησω γιατι εχω επιπεδο ... Θα χορέψετε ... ΠαράθεσηΠέμ 21 Οκτ 2010, 10:48 pm
Re: Cinefile 13 από despina λοιπον GK1992 θα παμε μαζι στο ιριδα γιατι ξερω ποσο το θες!!! ΠαράθεσηΠέμ 21 Οκτ 2010, 11:08 pm
Re: Cinefile 14 από BrAVeSirRObin Για όσους θέλουν δύο ευχαριστες ώρες θα προτεινα το Sorority boys . Αμερικανιά μεν, αλλά με πολύ γέλιο. Για πιο κουλτουρε φάση το In the name of the Father είναι μια καλή επιλογή. ΚΩ.ΜΗΤ.Η.Σ και στους Χημικους Μηχανικους! Δύο Φράσεις Προκαλούν Αληθινό Τρόμο: ''Κάναμε ό,τι μπορούσαμε..'' και ''ο Βύντρα Σεντράρει! '' ΠαράθεσηΣάβ 06 Νοέμ 2010, 9:05 pm
Re: Cinefile 15 από MakisH Μόλις (ξανα)είδα την ταινία "Το Κύμα". Τη συνιστώ ανεπιφύλαχτα, ειδικά για την περίοδο που διανύουμε γιατί χρειάζεται προσοχή. Υπάρχει πάντα μια πολύ λεπτή διαχωριστική γραμμή για τον καθέναν μας... ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΚυρ 05 Δεκ 2010, 1:16 am
Re: Cinefile 16 από Primo Είναι πραγματικά μια πολύ ωραία ταινία και δείχνει έξυπνα πως ο φασισμός και η χειραγώγηση της μάζας είναι πολύ πιο έυκολη απ'ότι νομίζουμε..Μερικοί απλά θέλουν να ανήκουν κάπου..Άμα τους το προσφέρεις αυτό , αυτόματα σε έχουν ανακηρύξει αρχηγό.. Life’s a game. You have two options. Either you play along or you sit in the bench, watching other play it. ΠαράθεσηΚυρ 05 Δεκ 2010, 1:25 am
Re: Cinefile 17 από PeriklisP Οπως εχω δηλωσει ειμαι fan (ανεμιστηρας ντε ) της (επιστημονικης) φαντασιας οποτε θας σας προτεινω τα εξης: The man from Earth:Χαμηλου budget παραγωγη με πολυ νοημα κατα την γνωμη μου. και φυσικα, αμα δεν εχει τυχει να το δειτε: A clockwork orange In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move. -The Hitchhiker's Guide to the galaxy ΠαράθεσηΚυρ 05 Δεκ 2010, 6:15 pm
Re: Cinefile 18 από papertiger BrAVeSirRObin έγραψε:Για όσους θέλουν δύο ευχαριστες ώρες θα προτεινα το Sorority boys . Αμερικανιά μεν, αλλά με πολύ γέλιο. Για πιο κουλτουρε φάση το In the name of the Father είναι μια καλή επιλογή. Να σε ρωτηξω, η εικονα σου ειναι απο ταινια των Monty Python σωστα? ΠαράθεσηΚυρ 12 Δεκ 2010, 6:00 pm
Re: Cinefile 19 από GK1992 Αν υπαρχει κατι με πολυ αιμα, δραση και βια για σκοτωμα ελευθερου χρονου και εγκεφαλικών κυττάρων feel free to post it Θα χορέψετε ... ΠαράθεσηΚυρ 12 Δεκ 2010, 7:29 pm
Re: Cinefile 20 από fotinit17 Αίμα, δράση και βία! Χμμμ! Συνιστώ οποιαδήποτε ταινία απο την τριλογία Underworld. Βρικόλακες και λυκάνθρωποι at war Επίσης, το 28 days later και το 28 weeks later είναι επίσης φουλ στο αίμα και στην ένταση και ιδανικές να σκοτώσεις ώρα ειδικά τώρα με την κατάληψη "I went numb when I learned to see..." ΠαράθεσηΚυρ 12 Δεκ 2010, 8:41 pm