Re: Cinefile

11
στην εκδηλωση πρωτοετων μας ειχαν δωσει ενα φυλλαδιο που ελεγε για μια κινηματογραφικη λεσχη φοιτικης εστιας εμπ..δεν υπαρχει ε ??
ναι..τωρα εβλεπα και εγω το ιριδα !!

14
Για όσους θέλουν δύο ευχαριστες ώρες θα προτεινα το Sorority boys . Αμερικανιά μεν, αλλά με πολύ γέλιο.

Για πιο κουλτουρε φάση το In the name of the Father είναι μια καλή επιλογή.
ΚΩ.ΜΗΤ.Η.Σ και στους Χημικους Μηχανικους!

Δύο Φράσεις Προκαλούν Αληθινό Τρόμο: ''Κάναμε ό,τι μπορούσαμε..'' και ''ο Βύντρα Σεντράρει! :o ''

16
Είναι πραγματικά μια πολύ ωραία ταινία και δείχνει έξυπνα πως ο φασισμός και η χειραγώγηση της μάζας είναι πολύ πιο έυκολη απ'ότι νομίζουμε..Μερικοί απλά θέλουν να ανήκουν κάπου..Άμα τους το προσφέρεις αυτό , αυτόματα σε έχουν ανακηρύξει αρχηγό..
Life’s a game. You have two options. Either you play along or you sit in the bench, watching other play it.

17
Οπως εχω δηλωσει ειμαι fan (ανεμιστηρας ντε :razz: ) της (επιστημονικης) φαντασιας οποτε θας σας προτεινω τα εξης:
The man from Earth:Χαμηλου budget παραγωγη με πολυ νοημα κατα την γνωμη μου.
και φυσικα, αμα δεν εχει τυχει να το δειτε:
A clockwork orange
In the beginning the Universe was created.
This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
-The Hitchhiker's Guide to the galaxy

18
BrAVeSirRObin έγραψε:Για όσους θέλουν δύο ευχαριστες ώρες θα προτεινα το Sorority boys . Αμερικανιά μεν, αλλά με πολύ γέλιο.

Για πιο κουλτουρε φάση το In the name of the Father είναι μια καλή επιλογή.

Να σε ρωτηξω, η εικονα σου ειναι απο ταινια των Monty Python σωστα? ^^

20
Αίμα, δράση και βία! Χμμμ! Συνιστώ οποιαδήποτε ταινία απο την τριλογία Underworld. Βρικόλακες και λυκάνθρωποι at war :inlove: Επίσης, το 28 days later και το 28 weeks later είναι επίσης φουλ στο αίμα και στην ένταση και ιδανικές να σκοτώσεις ώρα ειδικά τώρα με την κατάληψη ;)
"I went numb when I learned to see..."