Re: Χειροτεχνείτε; 11 από keiner θα μπορούσε να ανήκει και στο topic "Φωτογραφίζετε;" καθώς η φωτογραφία είναι πιο ωραία από τις χειροτεχνίες Η κατασκευή στα αριστερά είναι υποτίθεται ο πύργος του Eiffel(φτιαγμένος από ρύγχη πιπέτας...) Κάτω δεξιά ένα δείγμα ...αφηρημένης τέχνης(που κατά 50% είναι δικό μου ) ενώ η φωτογραφία δεν έχει τραβηχτεί από εμένα,είναι για το decor Spoiler: showΥλικά που χρειάστηκαν: ρύγχη πιπέτας,μολύβι,στυλό,χαρτί,ταχυδρομικοί φάκελοι,γραμματόσημα,κόλλα,κερί,σφραγίδα "People don’t listen, they just wait for their turn to talk." — Chuck Palahniuk ΠαράθεσηΤετ 30 Οκτ 2013, 5:43 pm
Re: Χειροτεχνείτε; 12 από AnastasiaN @PeriklisP: εσύ κι ο Κλιμτ... Τον ενέπνευσες! Einmal ist keinmal ΠαράθεσηΠέμ 31 Οκτ 2013, 3:07 am
Re: Χειροτεχνείτε; 13 από panagiota Η δικιά μου καλλιτεχνική φύση! Συνημμένα ΠαράθεσηΠέμ 31 Οκτ 2013, 11:40 pm
Re: Χειροτεχνείτε; 14 από maria93 @panagiota Είναι πολύ όμορφο το δημιούργημά σου, συγχαρητήρια!Τι υλικό χρησιμοποίησες στο χρωματικό μέρος; Φαίνεται για παστέλ (λιπαρό) αλλά μπορεί να κάνω και λάθος λόγω φωτογραφίας....πες μας δύο λόγια γι αυτό. Jealousy is the fear or apprehension of superiority: envy our uneasiness under it. -William Shenstone ΠαράθεσηΠαρ 01 Νοέμ 2013, 3:30 pm
Re: Χειροτεχνείτε; 15 από panagiota Ευχαριστώ πολύ! Βασικά είναι τέμπερες πάνω σε καμβά! ΠαράθεσηΔευ 04 Νοέμ 2013, 12:12 am
Re: Χειροτεχνείτε; 16 από MakisH Εξακολουθώ να αναρωτιέμαι γιατί δεν διορθώνεις με λίγο διαλύτη το χρώμα που ξέφυγε... Κατά τα άλλα είναι υπέροχα!!!! <3 ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΤρί 12 Νοέμ 2013, 10:45 pm
Re: Χειροτεχνείτε; 17 από madadayo MakisH έγραψε:Εξακολουθώ να αναρωτιέμαι γιατί δεν διορθώνεις με λίγο διαλύτη το χρώμα που ξέφυγε... Κατά τα άλλα είναι υπέροχα!!!! <3 γφιατί του δίνει περισσότερο στυλ! τι λεπτολόγος και εσύ,. αν δεν το λεγες, ούτε που φαίνεται. και πάλι με το ζόρι! Hatred is Blind, Rage carries you Away... and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught... One is All and All is One ΠαράθεσηΤετ 13 Νοέμ 2013, 11:49 am
Re: Χειροτεχνείτε; 18 από maria93 Μόλις πριν μια ώρα Υλικά: μελάνι μαύρο και λευκό Talens(οι χρωματικές διαβαθμίσεις προέρχονται από μίξεις) μολύβια ΗΒ,Β,Β2,Β4,Β8 χαρτί Α3, smoooth satinee 100lbs/220gsm Jealousy is the fear or apprehension of superiority: envy our uneasiness under it. -William Shenstone Συνημμένα ΠαράθεσηΣάβ 23 Νοέμ 2013, 4:04 pm
Re: Χειροτεχνείτε; 19 από maria93 Υλικά: μολύβια ΗΒ,Β,Β2,Β4 χαρτί cartridge A3,110 gms Jealousy is the fear or apprehension of superiority: envy our uneasiness under it. -William Shenstone Συνημμένα ΠαράθεσηΠαρ 28 Φεβ 2014, 8:20 pm
Re: Χειροτεχνείτε; 20 από maria93 Υλικά: μολύβια ΗΒ,Β,Β2 χαρτί.....απροσδιόριστο καθώς το γραφείο μου είναι πολύ "τακτοποιημένο" Yποθέτω Α3 cartridge Jealousy is the fear or apprehension of superiority: envy our uneasiness under it. -William Shenstone Συνημμένα ΠαράθεσηΣάβ 01 Μαρ 2014, 1:04 pm