Re: Τι ακούτε αυτή τη στιγμή; 221 από morisson Spoiler: showΑ και αυτό πολύ ωραία εκτέλεση... https://www.youtube.com/watch?v=RPZD_IYexWg And see, the rhythm is your hand.Speed the rhythm, speed the band... ΠαράθεσηΤρί 15 Μαρ 2011, 8:05 pm
Re: Τι ακούτε αυτή τη στιγμή; 222 από GK1992 Νίκος Βέρτης !!! - Γύρισες αλλά Θα χορέψετε ... ΠαράθεσηΤρί 15 Μαρ 2011, 9:57 pm
Re: Τι ακούτε αυτή τη στιγμή; 223 από fotinit17 Pink Floyd - Comfortably numb "I went numb when I learned to see..." ΠαράθεσηΠαρ 18 Μαρ 2011, 8:36 pm
Re: Τι ακούτε αυτή τη στιγμή; 224 από PeriklisP Ή για να σας πιασει λιγη νοσταλγια: In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move. -The Hitchhiker's Guide to the galaxy ΠαράθεσηΠαρ 18 Μαρ 2011, 11:58 pm
Re: Τι ακούτε αυτή τη στιγμή; 225 από MakisH Λεωνίδας Μπαλάφας - Ταξίδι για να σε βρω Spoiler: showΑπό κάμπους και βουνά από λίμνες κι από δάση βάδισα για να σε βρω, η καρδιά μου πριν γεράσει Να σε βρω και να σε χάσω να με αλλάξω, να σου μοιάσω, μόνο τότε θα ησυχάσω Από δρόμους σκοτεινούς και σοκάκια ξεχασμένα βάδισα για να σε δω, μα τα χέρια μου δεμένα Είχα την καρδιά στο στόμα και τα πόδια μου στο χώμα πόσο θα κρατήσει ακόμα; Ε,ε,ε,ε ταξίδι για να σε βρω Ο,ο,ο,ο φωνάζω για να μ' ακούσεις Από χώρες μακρινές από πόλεις στοιχειωμένες από τον ωκεανό κι από φυλακές κλεισμένες Είχα την αυγή σημάδι όταν έπεφτε σκοτάδι κι όλα αυτά για ένα χάδι Ε,ε,ε,ε ταξίδι για να σε βρω Ο,ο,ο,ο φωνάζω για να μ' ακούσεις Πέρασε πολύς καιρός κι έχω αρχίσει να φοβάμαι πως σε δάση και βουνά μονάχος μου θα κοιμάμαι Έτσι, σε λιμάνι δένω με το φως μου αναμμένο, πάντα θα σε περιμένω ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΣάβ 19 Μαρ 2011, 12:38 am
Re: Τι ακούτε αυτή τη στιγμή; 226 από PeriklisP In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move. -The Hitchhiker's Guide to the galaxy ΠαράθεσηΠέμ 24 Μαρ 2011, 9:57 pm
Re: Τι ακούτε αυτή τη στιγμή; 227 από keiner Επειδης δέχομαι πιεσεις απο ψηλα(μη λες ονοματα) θα ποσταρω κι εγω (ενα βιντεο βεβαια που αμφιβαλλω αν θα αρεσει σε κανεναν αλλα για το καλο του forum πρεπει να γινονται και θυσιες...) ΥΓ:ο τονος στο ''δεχομαι'' μπηκε κατα λαθος λογω (μη) κεκτημενης ταχυτητας γιατι συνηθως δε βαζω... "People don’t listen, they just wait for their turn to talk." — Chuck Palahniuk ΠαράθεσηΠαρ 25 Μαρ 2011, 9:47 pm
Re: Τι ακούτε αυτή τη στιγμή; 228 από bassicsound Πωπω τι χάλια τραγούδι είναι αυτό... ΠαράθεσηΠαρ 25 Μαρ 2011, 10:34 pm
Re: Τι ακούτε αυτή τη στιγμή; 229 από bassicsound Ορίστε τι ακούω και εγώ... ΠαράθεσηΠαρ 25 Μαρ 2011, 10:39 pm
Re: Τι ακούτε αυτή τη στιγμή; 230 από keiner Ω ευχαριστω αγνωστη φιλη,μου δινεις κουραγιο(και αφορμη) να συνεχισω,καβαλα στο ...σκουποξυλο,στο δρομο της παρακμης με αλλο 1 videaki "People don’t listen, they just wait for their turn to talk." — Chuck Palahniuk ΠαράθεσηΠαρ 25 Μαρ 2011, 11:19 pm