Re: Έχετε πρόβλημα με τον υπολογιστή σας? Ρωτήστε εδώ! 91 από maria αυτές τις ρυθμίσεις πως να τις τσεκάρω? ΠαράθεσηΣάβ 12 Σεπ 2015, 1:14 pm
Re: Έχετε πρόβλημα με τον υπολογιστή σας? Ρωτήστε εδώ! 92 από madadayo Βαλε την IP του router, λογικα ή πανω του ή στο κουτι θα εχει ενα admin password.... Hatred is Blind, Rage carries you Away... and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught... One is All and All is One ΠαράθεσηΣάβ 12 Σεπ 2015, 1:55 pm
Re: Έχετε πρόβλημα με τον υπολογιστή σας? Ρωτήστε εδώ! 93 από MakisH Δοκίμασε να αποσυνδέσεις τα πάντα από το router (και wifi) εκτός από τον υπολογιστή σου ή δοκίμασε να βάλεις μια σταθερή διεύθυνση ip (νομίζω σου γράψανε στο fb πώς) ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΣάβ 12 Σεπ 2015, 2:23 pm
Re: Έχετε πρόβλημα με τον υπολογιστή σας? Ρωτήστε εδώ! 94 από GiannisX Εχω λαπτοπ σχετικά καινουριο κ δεν εχει πολλά προγραμματα.. Οσα αρχεια εχουν την καταληξη .rar δεν ανοιγουν στο word μου βγαζει κατι αλαμπουρνεζικα τι μπορώ να κάνω...;; ΠαράθεσηΚυρ 11 Οκτ 2015, 2:02 pm
Re: Έχετε πρόβλημα με τον υπολογιστή σας? Ρωτήστε εδώ! 95 από KiritoShu Για να ανοίξεις rar αρχεία πρέπει να κατεβάσεις το προγραμμα winrar και να τα κανεις extract το αρχείο και μετά να το ανοιξεις Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το. Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το. Άλλωστε η ζωή συνεχίζει. Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα ΠαράθεσηΚυρ 11 Οκτ 2015, 2:29 pm
Re: Έχετε πρόβλημα με τον υπολογιστή σας? Ρωτήστε εδώ! 96 από MakisH Για την ακρίβεια χρειάζεσαι ένα οποιοδήποτε πρόγραμμα που να μπορεί να αποσυμπιέσει .rar αρχεία. Μια πλήρη λίστα μπορείς να βρεις εδώ: https://en.wikipedia.org/wiki/Compariso ... rs#Reading Προσωπικά για Windows θα σου πρότεινα να χρησιμοποιήσεις το 7-zip, το οποίο είναι τελείως ελεύθερο (ανοιχτού κώδικα) και δωρεάν (και όχι ένα, έστω αιώνιο, trial όπως το Winrar). Μπορείς να το βρεις εδώ: http://www.7-zip.org/ ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΚυρ 11 Οκτ 2015, 3:58 pm
Re: Έχετε πρόβλημα με τον υπολογιστή σας? Ρωτήστε εδώ! 97 από SteliosGk Και μιας και αναφερθήκαμε σε opensource προγράμματα προσωπικά βρίσκω ιδιαίτερα χρήσιμο για τα Windows το https://ninite.com/ όπου έχει πολλά γνωστά ελεύθερα (και μερικά trial) προγράμματα τα οποία εγκαθιστάς εύκολα και μαζικά και χωρίς τη γνωστή "σαβούρα" που συνηθίζουν να σου πετάνε στην εγκατάσταση οι εκδότες. Βασικά είναι ό,τι πρέπει για αρχάριους χρήστες. ΠαράθεσηΚυρ 11 Οκτ 2015, 9:54 pm
Re: Έχετε πρόβλημα με τον υπολογιστή σας? Ρωτήστε εδώ! 98 από Papajim202 Και γω βρισκω ιδιαιτερα χρησιμο να το γυρισετε ολοι σε Linux αμεσα αγαπες μου... “Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way when you criticize them, you are a mile away from them and you have their shoes.” ΠαράθεσηΔευ 12 Οκτ 2015, 8:12 pm
Re: Έχετε πρόβλημα με τον υπολογιστή σας? Ρωτήστε εδώ! 99 από KiritoShu Papajim202 έγραψε:Και γω βρισκω ιδιαιτερα χρησιμο να το γυρισετε ολοι σε Linux αμεσα αγαπες μου... Εμείς θέλουμε να είμαστε υποχείρια του καπιταλισμού και να μας κατασκοπεύει η Microsoft. Μου μάθατε όλοι ελεύθερα λογισμικα και ιστορίες για αγριου Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το. Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το. Άλλωστε η ζωή συνεχίζει. Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα ΠαράθεσηΔευ 12 Οκτ 2015, 9:09 pm
Re: Έχετε πρόβλημα με τον υπολογιστή σας? Ρωτήστε εδώ! 100 από Papajim202 Προσεχε μονο μην δουλεψω στην microsoft και βγαλω ολα τα απλυτα σου στη φορα... “Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way when you criticize them, you are a mile away from them and you have their shoes.” ΠαράθεσηΤρί 13 Οκτ 2015, 12:38 am