Re: Έχετε πρόβλημα με τον υπολογιστή σας? Ρωτήστε εδώ!

81
007 έγραψε:Επιβεβαίωσε την τιμή επισκευής και θα σου πω. Πάντως το λάπτοπ που όλοι αγαπάμε μοιάζει έτοιμο να αφήσει την τελευταία του πνοή αλλά πιστεύω πως κρύβει πολύ ψωμι κάτω από το καπο ακόμα.
Δεν ξέρω. Ούτε θόρυβο δεν κάνει πλέον...

edit: δεν είναι αμάξι για να έχει καπό :P
Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το.
Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το.
Άλλωστε η ζωή συνεχίζει.
Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα

82
KiritoShu έγραψε:Ερώτηση κρίσεως. Αξίζεις τον κόπο να πας για επισκευή λάπτοπ 6ετιας και να πλερωσεις (έτσι όπως το κόβω πάνω από 100 γιούργια), ενώ ουτως η άλλως το ψυχανεμιζοσουν ότι το πολύ να άντεχε μέχρι το καλοκαίρι? Παραδοχή: το pc έχει υποστεί διάφορες κακουχίες ανά περιόδους
Όχι. Υποθέτω ότι σκοπεύεις να αγοράσεις ανταλλακτικά (μητρική; ) και από ότι θυμάμαι το laptop σου ήταν και σπασμένο σε κάποια σημεία, ενώ υποθέτω ότι η μπαταρία του πλέον δεν κρατάει καθόλου. Ακόμα και αν το φτιάξεις, πόσο να σου κρατήσει ακόμα μέχρι να χαλάσει κάτι άλλο και πόσο πρακτικό θα είναι να συνεχίσεις να έχεις ένα laptop που (υποθέτω ότι) δεν μπορεί να λειτουργήσει χωρίς εξωτερική τροφοδοσία;

Τα τελευταία χρόνια τα laptops έχουν βελτιωθεί πολύ σε τομείς όπως η κατανάλωση ενέργειας/αυτονομία (κυρίως λόγω ενσωμάτωσης κυκλώματος γραφικών στους CPU) και σε μέγεθος/βάρος (πχ βρίσκεις πολύ ωραία laptop 13" που ζυγίζουν μόλις 1.5kg). Εγώ θα σου έλεγα αν μπορείς τώρα να πάρεις ένα καινούργιο, πάρτο! Το ότι σου άντεξε 6 χρόνια είναι ήδη αρκετό. Φυσικά όλα είναι θέμα του αν μπορείς τώρα. Είχε και κάτι εκπτώσεις την περασμένη βδομάδα αλλά τις έχασες...

83
Κουτσά στραβά βγαίνει οικονομικά, με δεδομένο ότι θα αναζητήσω και χωρίς εγκατεστημένα Windows μιας και τα έχω ήδη κατεβασμένα νόμιμα από τη Σχολή. Απλά είναι και το συναισθηματικό στη μέση. Ήταν σκυλί και η καριέρα του έληξε τόσο άδοξα σήμερα το πρωί. Στον ύπνο έφυγε... Αλήθεια είχε εκπτώσεις την προηγούμενη εβδομάδα? Επίσης υποθέτω ότι προτείνεις Dell ( μιας και αγαπητή Sony πλέον εγκατέλειψε τον χορό των υπολογιστών)?
Άλλωστε η ζωή συνεχίζει.

85
007 έγραψε:Εγώ θα είμαι ο γραφικός που θα προτείνει ένα Turbo-X :-P
Ποτέ!!!!!!
Άλλωστε η ζωή συνεχίζει.

87
Παιδιά καλησπέρα!
χρειάζομαι βοήθεια...
Εδώ και 2 μέρες ο υπολογιστής μου δε μπορεί να μπει στο ίντερνετ Συγκεκριμένα στο εικονίδιο κάτω στην επιφάνεια εργασίας μου βγάζει ένα κίτρινο τριγωνάκι με ένα μαύρο θαυμαστικό. Δοκίμασα να ανοιγοκλείσω το ρούτερ και να βγάλω το καλώδιο ethernet και να το ξαναβάλω και πάλι τα ίδια.. αν συνδέσω το καλώδιο στο λάπτοπ το ίντερνετ μπαίνει κανονικά. Πάτησα αντιμετώπιση προβλημάτων και μου έβγαλε ο προσαρμογέας 'τοπική σύνδεση' δεν έχει έγκυρη διεύθυνση ip. Εκανα reset και πάλι το ίδιο πρόβλημα εμφανίζει.. τι μπορεί αν φταίει και τι άλλο πρέπει να κάνω??

Σημείωση: δεν έχει κολλήσει κάποιο ιό γιατί τη προηγούμενη ακριβώς μερα είχα κανει σάρωση και προληπτικά clean επίσης και σε ασφαλή λειτουργία πάλι δεν έχω σύνδεση

90
Μαλιστα. Τσεκαρε μεσα στις ρυθμισεις του router μην τυχον εχει γινει καποια ρυθμιση φραγης IP, πχ να ελεγχει τις Mac addresses και ειναι περασμενος ο ενας ΗΥ ενω ο αλλος οχι....
Hatred is Blind, Rage carries you Away...
and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught
...
One is All and All is One