Re: Έχετε πρόβλημα με τον υπολογιστή σας? Ρωτήστε εδώ!

12
OK, thk u! :) Θα φροντίσω να κανονίσω κάτι στο προσεχές μέλλον (με μικρό ενδεχόμενο να ξεχαστώ, μιας και έχω κοπεί σε 1000 κομμάτια :P). Αλλά όπως και να 'χει, σε ευχαριστώ που προσφέρεσαι! :)

PS. Το laptop μαζί με τη τσάντα είναι κάνα 5-κιλο .. Κανόνισε να με στήσεις!! :bleh:

13
ειναί τυχαίο που το τόπικ άνοιξε σημερα? απο χθες βραδυ δεν μπορώ να ανοίξω το pc. μπαίνω στο BIOS αλλα μάλλον υπάρχει σφαλμα στην εκκινηση των windows απο τον σκληρο. μαλλον πρεπει να βαλω το boot cd (πο δυστυχως δε βρισκω) για να βαλω αυτη τη source.. :S :S S: to make matters worse, το site της microsoft εχει "πεσει" τελειως κ δεν μπορω να βρω καν απο εκει την καταλληλη υποστηριξη...
Hatred is Blind, Rage carries you Away...
and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught
...
One is All and All is One

15
Καλά.. ήταν περισσότερο ο πόνος μου , παρά προσπάθεια επίλυσης! so simple:
καταρχήν να θέσω την ιστορία. χθες βραδυ το είχα ανοιχτό και εκεί που μιλούσα στο μσν πετάχθηκε ξαφνικά η blue screen of death, aka KERNEL INPAGE DATA ERROR. επειδή δεν ήταν η πρώτη φορά από το καλοκαίρι που είδα αυτή την οθόνη, δεν ανησύχησα τρελά και πάω να το ξαναανοίξω επιτόπου. Μου βγάζει "εκκίνηση της επιδιόρθωσης κατά την εκκίνηση" αλλά όταν επιλεγεί αυτό "μαυρίζει" όλη η οθόνη και εμφανίζεται το ποντίκι στο κέντρο (ναι, το ποντίκι μπορεί να κινηθεί).
Εάν επιλεγεί, "κανονική εκκίνηση των windows" απλά μένει στην μπάρα που προσπαθεί να φορτώσει αρχικά το λειτουργικό...
Επανέλαβα την ίδια διαδικασία πολλαπλές φορές και σήμερα με τα ίδια αποτελέσματα. Επιπλέον, αποσύνδεσα και το ρεύμα κ την μπαταρία, μπήκα στο boot menu και δεδομένου ότι μπαίνω κανονικά στο BIOS υποθέτω ότι είναι θέμα καθαρά των windows (damn those vitsa :S :S :S)
...

16
Νταξ οι μπλε οθόνες αφορούν πολλούς τύπους σφαλμάτων .. το κωδικό νουμεράκι δεν το κράτησες του σφάλματος; Ή τίποτα επιπλέον λογάκια;

Το BIOS τρέχει από τη μητρική ενώ τα Windows από τον σκληρό δίσκο .. Οπότε δε θα απέκλεια να έπαθε κάτι ο σκληρός σου. Βασικά είμαι ανάμεσα σε Vista (μα Vista βρήκες κι εσύ?) και σκληρός δίσκος. Πριν το βασανίσεις όμως .. μπες να βουτήξει τα αρχεία σου! Αν δεν έχεις τρόπο, ένα linux live cd (πχ Ubuntu live) θα κάνει τη δουλειά σου! Από εκεί και πέρα, από λίγο google search, επιδιόρθωση με το CD των Vista, is a good way to go! Απλά ίσως υπάρξει θέμα με ότι updates έχεις σε σχέση με την αρχική έκδοση.

Απλά το πρόβλημά σου μοιάζει με αυτό -> http://www.techsupportforum.com/forums/ ... 10636.html + με κάθε επιφύλαξη -> http://www.logicitc.com/how-to-fix-the- ... -of-death/

PS. Με το συγκεκριμένο θέμα (Vista και οθόνη KSOD) δεν έχω πείρα, οπότε μεταφέρω το ζουμί του googl-η .. :P

17
thanks. το θεμα μου αυτητη στιγμη είναι οτί δε βρίσκω το cd των windows :S :S :S ευτυχως ερχεται ΣΚ να "ξεπαστρεψω" εεε... "ψαξω" παντου :P
thanks for your help. Δε νομιζω να ναι θεμα του σκληρου. είχα googlarei τον κωδικο σφαλματος παλιοτερα αλλα μου λεγε απλα να ελεγξω το καινουργιο υλικό ή λογισμικό (δε μ εβγαζε πουθενα!)
...

18
Βρε εχέμυθο ον .. έχεις κωδικό σφάλματος; :P Στο εύχομαι να μην είναι σκληρός .. και να βρεις το πολυπόθητο CD .. και να βγάλεις μια άκρη! Και αν έχεις extra πιο συγκεκριμένες πληροφορίες, να τις μοιραστείς μαζί μας!! :P

19
Το είχα πάθει και εγώ αυτό, αλλά με τα win7. Αυτό που έκανα ήταν να επαναεγκαταστήσω τα windows σε άλλο κομμάτι του σκληρού(εάν έχεις partition) είτε από πάνω από τα παλιά. Έτσι δεν χάνεις κανένα αρχείο,αλλά πρέπει να ξαναεγκαταστήσεις τα προγράμματα σου. Γενικά η συμβουλή μου είναι μακριά και αγαπημένα από windows..
People wishing to analyze nature without using mathematics just settle for a reduced understanding.

20
@ msl:
1. Εμένα το πιο λογικό μου φαίνεται να έχει χαλαρώσει η κόλληση του βύσματος πάνω στη μητρική. Αυτό λογικά θα μπορείς να το φτιάξεις εύκολα.
2. για την οθόνη επίσης σκέφτομαι "ταλαιπωρημένη" καλωδιοταινία στην οθόνη.
3. επειδή λες ότι το έκανε και μιας φίλης σου, τι μάρκα είναι; Έτσι απλώς να ξέρουμε. Έψαξες μήπως είναι καταγεγραμμένο πρόβλημα του μοντέλου;
4. τα "φυσητηράκια" (δοχεία πεπιεσμένου αέρα) υπάρχουν απλώς για να σου αδειάζουν την τσέπη. Πάρε καλύτερα ένα φτηνιάρικο ηλεκτρικό blower από κανένα υπερσουπερντουπερ μάρκετ (με 10€ βρίσκεις). Προσοχή βέβαια μην τα διαλύσεις όλα!
5. εκτός από μνήμες και δίσκο δε νομίζω ότι αξίζει να κρατήσεις τίποτα άλλο... Κάνε τα πλήκτρα του μπρελόκ ή δαχτυλίδια... :bleh:

@MaHaHoU: σκόνη??? Εξαρτάται βασικά από το πώς είναι το διαμέρισμα της μπαταρίας. Σε εμένα π.χ. δεν επικοινωνεί με το εσωτερικό, μόνο τους ακροδέκτες έχει. Επίσης τον μαγνήτη τι τον θέλεις; Για να μη χάνεις τις βίδες; :P

@madadayo: Το automatic repair των Win7 (ίδιο με των Vista νομίζω) κάνει δουλειά συνήθως. Δοκίμασε να τρέξεις και ένα memtest86 πάντως, μπορεί να εκπλαγείς από τα αποτελέσματα.

@tim: [troll] Τι λειτουργικό σύστημα προτείνεις να βάλει δηλαδή; [/troll] :troll:
(πρόσεξε τι θα πεις... :P)