Re: Έχετε πρόβλημα με τον υπολογιστή σας? Ρωτήστε εδώ!

62
Ρε συ, καταλαβαίνω ότι είμαι άσχετος από υπολογιστές και σκοπεύω σύντομα να κάτσω να γίνω σχετικός για να φτιάξω κι ένα καινούργιο pc μόνος μου, αλλά δεν χρειάζεται να μου το χτυπάς στα μούτρα. :P

2 x PCI Express 2.0 x16 slots, support ATI CrossFireX™ technology at x8 link
(PCIe x16_1 blue, PCIe x16_2 black*)
1 x PCI Express x16 slot at max. x4 link(black)
2 x PCI Express x1 slots
2 x PCI slots
*PCI Express x16_2 slot (black at max. x8 link)

Αυτά έχει η μητρική μου, αν αυτό ρωτάς.

edit: Η κάρτα που έχω τώρα είναι πάνω στην PCIe x16_1 blue.
Kuchiki Byakuya

64
Για gaming, αλλά δεν καίγομαι και για πολύ υψηλές επιδόσεις. Έκανα μια έρευνα το πρωί και με benchmarks από το ίντερνετ και τέτοια νομίζω κατέληξα σε μία (ή στην έκδοση της από την msi, αν και δεν πολυκαταλαβαίνω τη διαφορά προς το παρόν), οπότε θέλω να μου πεις επιβεβαιωτικά κι αν έχεις καμιά αντιπρόταση.

System specs:
Mainboard : Asus P5Q DELUXE
Chipset : Intel P45
Processor : Intel Core 2 Duo E7600 @ 3066 MHz
Physical Memory : 4096 MB (2 x 2048 DDR2-SDRAM )
Video Card : NVIDIA GeForce 9600 GT
Hard Disk : Western Digital WD5000AVDS-63U7B0 ATA Device (500GB)
DVD-Rom Drive : SONY DVD-ROM DDU1615S
DVD-Rom Drive : Toshiba-Samsung CDDVDW SH-S223C
Monitor Type : Samsung SyncMaster - 17 inches
psu: Coolermaster 520 W

Θές τίποτα άλλο; Όπως καταλαβαίνεις δεν σκοπεύω να ξοδέψω πολλά, απλά θέλω να αντικαταστήσω την παλιά μου με κάτι σύγχρονο σε αυτήν περίπου την τιμή.
Kuchiki Byakuya

65
P5Q ειχα στο παλιο μου pc, συγκινηθηκα ..... :')

Μια χαρα πιστευω ειναι αυτη που κοιτας, αν ειναι για 7770 σιγουρα το Msi .. Στους απεναντι για την 650gtx η αληθεια ειναι οτι σαν χαρακτηριστικά (χρονισμούς, μνήμη) ειναι πιο ανεβασμένη (μιλαω παντα για την Ti , παρ ολο που στο πλαισιο δε διευκρινιζεται, νομιζω οτι την ti εχουν) αλλά εξαρτάται και πόσο θες να πληρώσεις ( είναι +30-40€) τα παραπάνω fps που θα σου δώσει. Αν έπαιζες σε μια 22αρα θα σου έλεγα οτι θα άξιζε (ή μάλλον θα περιμένα εκεί αρχές Μαίου για τις 8000ρες της Radeon).

Απο κει και περα δες ποσο χαμηλά μπορεί να βρεις την gtx, αν το αντέχεις το άνοιγμα κάντο, αν οχι δε χάνεις και πολλά.
Θα χορέψετε ...

66
Αν το κακόμοιρο το lapτοπακι μου.. κανει update από το μεσημερι κι ειναι ακομη στο 2/10... (και νομιζω οτι εχει κολλησει ασχημα) τι μου προτείνετε? να περιμένω??? ή να κάνω το αδιανόητο, ακα shut down εν ώρα update???
Hatred is Blind, Rage carries you Away...
and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught
...
One is All and All is One

67
Εγώ θα έλεγα να το σκοτώσεις μια ώρα αρχίτερα... Το πολύ πολύ να τρέχεις με κανένα recovery μετά. Λογικά έχει κολλήσει.
Αλλά για δες και αυτό (δεν το διάβασα αλλά φαίνεται σχετικό).

69
Γεια σας! Χρειάζομαι βοήθεια.
Θέλω να κατεβάσω ένα office και δεν ξέρω από που μπορώ.
Υπάρχει κάποιο site που αν είσαι φοιτητής σου το δίνουν δωρεάν ή κάνω λάθος;
Βοηθήστε με γιατί δεν έχω ιδέα. :|
Ευχαριστώ πολύ.

70
Για λογισμικό της Microsoft μπορείς να κοιτάξεις στο MSDNAA, ωστόσο δεν θα βρεις εκεί Word/Excel/PowerPoint/Outlook: http://www.chemeng.ntua.gr/the_msdnaa
Κατά τα άλλα δεν υπάρχει νομίζω άλλος νόμιμος τρόπος να το κατεβάσεις δωρεάν.

Μπορείς πάντα να κοιτάξεις και την ελεύθερη εναλλακτική του LibreOffice (όπως και του OpenOffice.org), ωστόσο απέχει ακόμα πολύ από το να είναι επαρκώς συμβατό με ό,τι θα χρειαστείς στη σχολή. Παραμένει φυσικά μια πολύ αξιόλογη προσπάθεια στο ελεύθερο λογισμικό που έχει ακόμα πολύ μέλλον! http://www.libreoffice.org/

edit: Υπάρχουν νομίζω διάφορες φοιτητικές εκδόσεις για το Microsoft Office, σε σχετικά καλές τιμές. Ψάξτο αν ενδιαφέρεσαι να το αγοράσεις.