Re: [2ο] Φυσική II (2012-13) 21 από barca10alex Δεν ξέρω αλλά για κάποιον λόγο δεν μου βγαίνει το θέμα 4 που έπεσε τον ιούνιο.IMAG3528.jpg Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Re: [2ο] Φυσική II (2012-13) 22 από KiritoShu Προσωπικά αυτή τη λύση βρήκα... Προειδοποιώ υπάρχει πιθανότητα να έχω κάνει λάθος.. Δεν τα πάω τόσο καλά όσο θα ήθελα με το αντικείμενο.. Κάποιος εμπειρότερος από εμένα παρακαλείται να ελέγξει την ορθότητα της λύσης.. Αν και σε γενικές γραμμές το σκεπτικό ειναι αυτό.. Edit: Sorry για τα γράμματα, αλλά βιαζόμουν Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση. Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το. Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το. Άλλωστε η ζωή συνεχίζει. Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα
Re: [2ο] Φυσική II (2012-13) 23 από barca10alex Να σαι καλα παιζει να μου εσωσες το μαθημα ! Αν καποιος εχει να διορθωσει κατι ας το πει:)
Re: [2ο] Φυσική II (2012-13) 24 από barca10alex Ειχα κανει περσυ το εργαστηριο φυσικης 2 αλλα δεν περασα το μαθημα. Μεχρι ποτε πρεπει να το περασω για να μετρησει ο βαθμος εργαστηριου στον τελικο βαθμο?
Re: [2ο] Φυσική II (2012-13) 25 από KiritoShu Νομίζω ο βαθμός από τα εργαστήρια της φυσικής δε χάνεται.. Στείλε και mail στον Κυριτση για πιο αξιόπιστη απάντηση Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το. Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το. Άλλωστε η ζωή συνεχίζει. Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα
Re: [2ο] Φυσική II (2012-13) 26 από 007 Έχω την εντύπωση ότι ο βαθμός εργαστηρίου της Φυσικής ΙΙ (και της Ι) διατηρείται μέχρι το πέρας της κανονικής διάρκειας σπουδών (5 έτη). Kuchiki Byakuya
Re: [2ο] Φυσική II (2012-13) 27 από randyw KiritoShu έγραψε:Προσωπικά αυτή τη λύση βρήκα... Προειδοποιώ υπάρχει πιθανότητα να έχω κάνει λάθος.. Δεν τα πάω τόσο καλά όσο θα ήθελα με το αντικείμενο.. Κάποιος εμπειρότερος από εμένα παρακαλείται να ελέγξει την ορθότητα της λύσης.. Αν και σε γενικές γραμμές το σκεπτικό ειναι αυτό.. Edit: Sorry για τα γράμματα, αλλά βιαζόμουν Φιλε η λυση σου ειναι ολοσωστη, το σχημα μονο ειναι λαθος λιγο αλλα δεν επηρεαζει
Re: [2ο] Φυσική II (2012-13) 28 από pantel γειά σας!! να ρωτήσω κάτι μήπως ξέρετε την ύλη του μαθήματος; είναι ίδια με του 2012-2013; [offtopic]Παρακαλώ μη γράφετε σε greeklish Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Anonymous την Δευ 17 Μαρ 2014, 3:59 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά. Λόγος: Μετατροπή σε ελληνικούς χαρακτήρες
Re: [2ο] Φυσική II (2012-13) 29 από KiritoShu εφόσον ουσιαστικά είναι η επαναληπτική εξέταση του 2012-2013 γιατί να έχει αλλάξει?? Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το. Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το. Άλλωστε η ζωή συνεχίζει. Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα
Re: [2ο] Φυσική II (2012-13) 30 από Nickk Παιδιά στην εξέταση επιτρέπεται να έχουμε μαζί μας τυπολόγιο; Study at ΕΜΠ they said... It will be fun they said...