Re: [2ο] Φυσική II (2012-13)

11
ευχαριστω παρα πολυ! ερωτηση, εννοεις 3.1 εως 3.4 η μονο 3.1 και 3.4? επισης απο το βιβλιο βοηθαει να διαβασω; και τελος.. υπαρχουν καθολου προσφατα λυμενα θεματα; γιατι αυτα π εχω ειναι παμπαλαια..

12
Για να μην μπερδευτείς, επειδή το βιβλίο δεν έχει υποενότητες στα κεφάλαια, η πρώτη υποενότητα του 3 κεφ είναι η 3.1 και ούτω καθεξής. Κ εννοώ μόνο 3.1, 3.4. Από το βιβλίο θα πρέπει να διαβάσεις τα κεφάλαια της ύλης σχετικά με τα κύματα κ τη διάδοση του φωτός κ ιδιαίτερα το πείραμα Young. Τέλος, παλιά θέματα λυμένα και πρόσφατα δεν έχω δει κάπου να υπάρχουν. Εάν ψάξεις όμως εδώ viewtopic.php?f=81&t=189&start=10#p1378 υπάρχουν ασκήσεις λυμένες που κινούνται αρκετά στο κλίμα των θεμάτων

14
ναι εκτός από τα περι "Γεωμετρικής Οπτικής"
Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το.
Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το.
Άλλωστε η ζωή συνεχίζει.
Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα

15
Πιο συγκεκριμένα από το βιβλίο του Young κεφάλαια 21,22,23,24,25(χωρίς ενότητες 1,2,3),27(χωρίς ενότητες 8 και 9),28, 29, 30(χωρίς ενότητες 2 και 3), 32,35(χωρίς ενότητες 1,2,3)
Άλλωστε η ζωή συνεχίζει.

17
Απορία: έχουμε αγωγό απείρου μήκους με κοιλότητα και μέσα στη κοιλότητα φορτισμένη σφαίρα. Που έχουμε Ένταση και που η ένταση είναι μηδενική; Διότι οι σημειώσεις που έχω και κάποια λυμένα θέματα διαφωνούν μεταξύ τους.

18
Σημειώσεις του μαθήματος Φυσική ΙΙ για το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013.

Πρέπει να ευχαριστήσω ιδιαίτερα το χρήστη Μάρινικ γιατί αλλιώς θα τελείωναν γύρω στα μισά του part 3

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άλλωστε η ζωή συνεχίζει.

[2ο] Φυσική II (2012-13)

19
Παιδια να ρωτησω κατι? Εχω διαβασει 100 φορες στο βιβλιο του Young το πειραμα του Young και τις σχετικες ασκησεις. Επίσης και τα αντιστοιχα στις σημειωσεις του μαθηματος, αλλα ακομα δεν μπορω να λυσω το θεμα 4 των τελευταιων εξεταστικων. Υπαρχει τιποτα αλλο σχετικο με το πειραμα αυτο που δεν υπαρχει στις σημειωσεις και στο βιβλιο?

20
Είσαι σίγουρος? Το κομμάτι που αναφέρεται στο κομμάτι του πειράματος του Young θεωρώ ότι καλύπτεται από τις σημειώσεις.. βέβαια εκτός αν εννοείς το κομμάτι που αναφέρει δείκτες διάθλασης κτλ σε ορισμένα θέματα... Αυτά δεν διδάχτηκαν φέτος. Αν σε βοηθάει είχα βρει στην προσπάθειά μου να κατάλαβω το πείραμα του Υoung καλύτερα το παρακάτω power point
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άλλωστε η ζωή συνεχίζει.