Re: Προγραμματισμός & χρήση Η/Υ (2012-13) 51 από panos108 αν δεν σου βγαζει λάθη δοκίμασε να βάλεις πριν το end ενα pause People who wish to analyze nature without using mathematics must settle for a reduced understanding
Re: Προγραμματισμός & χρήση Η/Υ (2012-13) 52 από MakisH panos108 έγραψε:αν δεν σου βγαζει λάθη δοκίμασε να βάλεις πριν το end ενα pause Δεν θα είναι αυτό το πρόβλημα. Το κρατάει ανοιχτό το παράθυρο. Όταν πατάς compile και όταν πατάς build τι σου βγάζει κάτω κάτω; (εκεί που περίμενες να δεις λάθη) Αν γράψεις κάτι λάθος στο αναφέρει; Αν η απάντηση στο τελευταίο είναι αρνητική ξαναρωτάω, εγκατέστησες και το gfortran; ΥΓ: για όσους δεν καταλήγουμε στο ποιο είναι το πρόβλημα, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το TeamViewer ώστε να δω "από κοντά" το πρόβλημα και να προσπαθήσω να επέμβω. Όποιος θέλει και εμπιστεύεται βέβαια. ======> Βοηθήστε στο forum! <======
Re: Προγραμματισμός & χρήση Η/Υ (2012-13) 53 από panos108 ΜakisH έγραψε:Δεν θα είναι αυτό το πρόβλημα. Το κρατάει ανοιχτό το παράθυρο. είχα ένα τέτοιο πρόβλημα και το έλυσα έτσι, δεν εμφάνιζε τίποτα, και νομίζω είναι ανάλογα με την περιόδο του προγράμματος People who wish to analyze nature without using mathematics must settle for a reduced understanding
Re: Προγραμματισμός & χρήση Η/Υ (2012-13) 54 από rovetwold Αν χρησιμοποιέις το Geany,κανε unistall.Μετα ξανακανε install. Βάλε τον απλό κώδικα, που σιγουρα θα λειτουργεί. Κώδικας: Επιλογή όλωνprogram My_first_code print *, 'Hello World' end Κάνε αποθήκευση στην Επιφάνεια Εργασίας (Desktop) με όνομα που να εχει καταληξη .f90 , πχ. test.f90 Προσπάθησε να κανεις compile και build και αν δεν δουλεψει τοτε το προβλημα ειναι στο προγραμμα.
Re: Προγραμματισμός & χρήση Η/Υ (2012-13) 55 από Nickk Μήπως ξέρει κανείς τι θα γίνει με την πρόοδο στον προγραμματισμό που ήταν να γίνει τη Δευτέρα 10/12, δηλαδή ημέρα κατάληψης; Study at ΕΜΠ they said... It will be fun they said...
Re: Προγραμματισμός & χρήση Η/Υ (2012-13) 56 από Μάρινικ εχω εγκαταστησει το g fortran. εκανα αυτο που μου ειπες rovetwold αλλα τα εικονιδια build και compile δεν μπορω να τα πατησω, ενω την εκτελεση μπορω, αυτα δεν πατιουνται....
Re: Προγραμματισμός & χρήση Η/Υ (2012-13) 57 από MakisH Μάρινικ έγραψε:εχω εγκαταστησει το g fortran. εκανα αυτο που μου ειπες rovetwold αλλα τα εικονιδια build και compile δεν μπορω να τα πατησω, ενω την εκτελεση μπορω, αυτα δεν πατιουνται.... Υποθέτω τότε δεν σου χρωματίζει καν τις εντολές τις fortran. Αποθήκευσες τον κώδικά σου με την κατάληξη ".f90"; Π.χ. "onoma.f90". Προσοχή! Όχι στον προεπιλεγμένο φάκελο! Υπάρχει ένα θεματάκι με τα Windows και δεν θα σε αφήσει να το τρέξεις. ======> Βοηθήστε στο forum! <======
Re: Προγραμματισμός & χρήση Η/Υ (2012-13) 58 από rovetwold Υπάρχει και η περίπτωση να έχεις κάποιο ισχυρό firewall και να έχει blockαρει το πρόγραμμα. Αν έχεις , σταμάτα το Internet (για να μην υπάρχει θέμα ασφαλείας) , κλείσε το firewall (ή antivirus με firewall δυνατότητα). Δοκιμασε και τρέξε ξανά το πρόγραμμα ,τοποθετώντας τον παραπάνω απλό κώδικα και το αποθηκεύεις με .f90 οπως πριν.
Re: Προγραμματισμός & χρήση Η/Υ (2012-13) 59 από Μάρινικ οκ το βρηκα! στο ονομα ηταν το προβλημα.... ευχαριστω!
Πρόοδος πρώτου εξαμήνου 60 από X-MAN Όσοι είχαμε δηλώσει συμμετοχή για τη πρόοδο στις 10/12,χρειάζεται να ξαναδηλώσουμε για τις 17/12??? Ευχαριστώ!