Προαιρετική πρόοδος (διαγώνισμα) Fortran (2010-11) 1 από PeriklisP Αναρτηθηκε στο site του μαθηματος η ανακοινωση για την προαιρετικη προοδο στην FORTRAN. Το προαιρετικό διαγώνισμα – πρόοδος θα γίνει τη Δευτέρα 6/12 στο Pc-Lab Για την συμμετοχη πρεπει να δηλωσετε συμμετοχη εδω μεχρι την Τετάρτη 1/12 Την Παρασκευή 3/12 θα ανακοινωθούν τα τμήματα και οι ώρες διεξαγωγής του διαγωνίσματος. Θυμιζω οτι η προοδος μετραει μονο θετικα στον βαθμο(40%) Καλη επιτυχια! In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move. -The Hitchhiker's Guide to the galaxy ΠαράθεσηΤρί 23 Νοέμ 2010, 7:35 pm
Re: Προαιρετική πρόοδος (διαγώνισμα) Fortran 2 από leftis Το επίπεδο δυσκολίας ποιο θα είναι;;;; Θα είναι σαν αυτές τις δύσκολες που κάνουμε ή σαν τις ποιο εύκολες που πέφτουν(νομίζω) και στο διαγωνισμα;; ΠαράθεσηΤρί 23 Νοέμ 2010, 8:56 pm
Re: Προαιρετική πρόοδος (διαγώνισμα) Fortran 3 από PeriklisP Αν ειναι παρομοιες με τις περσινες, τοτε θα ειναι αρκετα πιο ευκολες απο τις ασκησεις που γινονται στο εργαστηριο. Δυστυχως ομως δεν ξερω πως θα ειναι φετος... In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move. -The Hitchhiker's Guide to the galaxy ΠαράθεσηΤρί 23 Νοέμ 2010, 9:02 pm
Re: Προαιρετική πρόοδος (διαγώνισμα) Fortran 4 από panagiota Που μπορούμε να βρούμε τις περσινές και τις λύσεις τους? ΠαράθεσηΤρί 23 Νοέμ 2010, 9:34 pm
Re: Προαιρετική πρόοδος (διαγώνισμα) Fortran 5 από MakisH Νομίζω δεν είχαν κυκλοφορήσει... Και προσωπικά δεν τα είχα δει τα θέματα, ούτε αυτά, ούτε των εξετάσεων. Από όσο μου τα είχαν περιγράψει όσοι έδιναν πάντως ήταν αρκετά εύκολα. Προτείνω να δώσετε πάντως. Είναι μια καλή ευκαιρία να κάνετε επανάληψη και μια καλή "πρόβα" για τις εξετάσεις. Και, φυσικά, αν γράψετε καλά παίρνετε και το bonus... Δεν έχετε τίποτα να χάσετε. ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΤετ 24 Νοέμ 2010, 12:22 am
Re: Προαιρετική πρόοδος (διαγώνισμα) Fortran 6 από panagiota Ναι, εγω δήλωσα ήδη ΠαράθεσηΤετ 24 Νοέμ 2010, 11:36 am
Re: Προαιρετική πρόοδος (διαγώνισμα) Fortran 7 από MakisH Μην ξεχάσετε να δηλώσετε όσοι θέλετε να δώσετε την πρόοδο! Οι δηλώσεις γίνονται εδώ μέχρι την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου, ανεξάρτητα από το αν θα είναι ανοιχτή ή κλειστή η σχολή. ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΔευ 29 Νοέμ 2010, 11:55 pm
Re: Προαιρετική πρόοδος (διαγώνισμα) Fortran 8 από MakisH Το προαιρετικό διαγώνισμα - πρόοδος του μαθήματος θα γίνει την πρώτη Δευτέρα που η Σχολή θα είναι ανοικτή. Η ανακοίνωση εδώ. ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΤετ 01 Δεκ 2010, 6:00 pm
Re: Προαιρετική πρόοδος (διαγώνισμα) Fortran 9 από MakisH Τα τμήματα και οι αντίστοιχες ώρες εξέτασης για το προαιρετικό διαγώνισμα έχουν ως εξής: Τμήμα 1 : 13:00 - 14:00 Τμήμα 2 : 14:00 - 15:00 Τμήμα 3 : 15:00 - 16:00 Η ανακοίνωση εδώ. ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΠαρ 03 Δεκ 2010, 7:30 am
Re: Προαιρετική πρόοδος (διαγώνισμα) Fortran 10 από donniedarko καλησπερα..ηθελα να ρωτησω το εξης:σχετικα με το διαγωνισμα στη fortran,μεχρι που ειναι η υλη γιαυτο στο βιβλιο του καραμπετακη? όλα είναι δρόμος ΠαράθεσηΠαρ 03 Δεκ 2010, 7:38 pm