[3o] Οργανική Χημεία Ι (2015-16) 1 από myrtoxyn Βγήκε ανακοίνωση στο site της σχολης για την εγγραφή στο εργαστήριο: Καλούνται οι φοιτητές του τρίτου εξαμήνου όπως εγγραφούν στο Εργαστήριο του μαθήματος Οργανική Χημεία Ι, συμπληρώνοντας τη φόρμα που βρίσκεται στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://www.chemeng.ntua.gr/courses/orga ... gister.htm Καταληκτική ημερομηνία εγγραφής ορίζεται η Παρασκευή 2/10/2015.
Re: [3o] Οργανική Χημεία Ι (2015-16) 2 από KiritoShu Υπενθυμίζεται ότι η καταληκτική ημερομηνία εγγραφής στο Εργαστήριο του μαθήματος Οργανική Χημεία Ι, είναι η Παρασκευή 2/10/2015. Η εγγραφή γίνεται μόνο ηλεκτρονικά, συμπληρώνοντας τη φόρμα που βρίσκεται στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://www.chemeng.ntua.gr/courses/orga ... gister.htm Τη Δευτέρα 5/10/2015 θα αναρτηθεί ανακοίνωση με τα ονόματα των φοιτητών της πρώτης ομάδας (64 άτομα) που θα ξεκινήσει την Πέμπτη 8/10/2015 και το αντίστοιχο ημερολογιακό πρόγραμμα εργαστηριακών ασκήσεων. Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το. Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το. Άλλωστε η ζωή συνεχίζει. Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα
Re: [3o] Οργανική Χημεία Ι (2015-16) 3 από geoste Ξεκινά η πρώτη ομάδα τις ασκήσεις. link Ονόματα Φοιτητών 1ης ομάδας Πρόγραμμα Ασκήσεων Spoiler: showwebdoc_11_5_10_2015.docxwebdoc_10_5_10_2015.docx Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση. ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΝΕΟ "Ποιός τον χ@ζει τον πρεζάκια τον Κέρουακ; Μόνο Καββαδίας ρε!"
Re: [3o] Οργανική Χημεία Ι (2015-16) 5 από MakisH Πολύ ωραία σελίδα! Δεν την ήξερα! Kudos!!! ======> Βοηθήστε στο forum! <======
Re: [3o] Οργανική Χημεία Ι (2015-16) 7 από taniatru από όσο εχω δει ειναι 90 λεπτά και ειναι απλα 4 ερωτηματα
Re: [3o] Οργανική Χημεία Ι (2015-16) 8 από kostas15 Μήπως υπάρχει κάποια απάντηση στην ερώτηση του dexterous πιο πάνω?
Re: [3o] Οργανική Χημεία Ι (2015-16) 9 από ggianniko Δεν ξέρω αν υπάρχουν λύσεις αλλά είναι πολύ απλά τα θέματα, συνήθως απευθείας από το βιβλίο του σανδρη
Re: [3o] Οργανική Χημεία Ι (2015-16) 10 από teopap Antonyd έγραψε:Ξέρει κανείς την διάρκεια της εξέτασης?taniatru έγραψε:από όσο εχω δει ειναι 90 λεπτά και ειναι απλα 4 ερωτηματα ggianniko έγραψε:Δεν ξέρω αν υπάρχουν λύσεις αλλά είναι πολύ απλά τα θέματα, συνήθως απευθείας από το βιβλίο του σανδρη Γενικά αυτά ίσχυαν όσο το μάθημα το έκανε μόνο ο κ. Χαμηλάκης. Πιο παλιά που ήταν και η κα Δέτση (και ο κ. Τσολομύτης που πλέον είναι στη σύνταξη) υπήρχαν 10 θέματα (ένα από κάθε κεφάλαιο της ύλης) με 3 υποερωτήματα το καθένα (ένα από κάθε καθηγητή) και διαλέγαμε να απαντήσουμε σε 1 από κάθε θέμα (όχι απαραίτητα του καθηγητή που παρακολουθήσαμε (?) ή που μας διορθώνει). Απλά το αναφέρω επειδή βλέπω ότι φέτος έκανε και η κα Δέτση το μάθημα, άρα αν είναι αυτής της μορφής τα θέματα μην παραξενευτείτε. Φυσικά αν έχει κανείς πιο επικαιροποιημένη πληροφόρηση, ας τη μοιραστεί Έτσι που τη ζωή σου ρήμαξες εδώ στην κώχη τούτη την μικρή, σ’ όλην την γη την χάλασες.