[1o] Μαθηματικά Ι (2010-11)

1
Μπορεί κάποιος να μου πει τι έχετε κάνει χοντρικά μέχρι στιγμής από γραμμική άλγεβρα; Έχετε μιλήσει για πίνακες; Έχετε μιλήσει για τον ανάστροφο ενός πίνακα πχ;

Re: Μαθηματικά Ι (2010-2011)

3
Όχι, τα μαθηματικά Ι ρωτάω. :P
Άμα σου πω πχ "βρες μου τον διαγώνιο πίνακα" ή τον "τριδιαγώνιο" ή τον "ανάστροφο" έχεις τις βάσεις για να σκεφτείς πώς να το κάνεις, έτσι;

4
Εγω ναι γιατι ειμαι απο τεχνολογικη και εχω κανει και δυσκολοτερα :P ( Για το αυριανο εργαστηριο ρωτας φανταζομαι)
Παντως επειδη εριξα μια ματια πανω στην ασκηση νομιζω οτι θα επικρατησει ενας μικρος πανικος. Το επιπεδο γιγαντωνεται σε σχεση με το προηγουμενο μαθημα που ηταν πιπι το παπι ! Και νομιζω οτι ειναι ασχημο που επεσε ετσι με εκτακτη ενημερωση γιατι η πλειονοτητα της θετικης που θα χασει το αυριανο θα μπλεχτει παααρα πολυ μετα ...
Θα χορέψετε ...

7
Όλο και κάτι θα βρεθεί (πρέπει να έχω τα θέματα της εξεταστικής του Φλεβάρη 2009, ίσως έχει και κάποιος άλλος κάτι) αλλά άλλαξαν οι διδάσκοντες φέτος οπότε δεν ξέρω αν έχουν και τόση σημασία... :)

8
Ό,τι έχω στα Μαθηματικά Ι...Καλό διάβασμα...
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.

9
βασικα αυτο,αξιζει τωρα να διαβασουμε με παλια θεματα απο τν στιγμη που αλλαξαν οι καθηγητες? αλλα απο την αλλη με τα θεματα ειναι πιο ευκολο...πιστευω..

10
Πιστεύω πως είναι λάθος να διαβάζεις μέσα στο εξάμηνο με γνώμονα το τι θα πέσει στις εξετάσεις. Αν είσαι απελπισμένη τελευταία στιγμή, οκ... Αλλά τώρα κοίτα να ακολουθείς τη ροή του μαθήματος και άσε τα παλιά θέματα για την επανάληψή σου. :)

Πάντως τα θέματα υποθέτω θα είναι πάνω κάτω παρόμοιου στυλ, δεδομένου οτι υπάρχουν κάποια βασικά πράγματα τα οποία πρέπει να ξέρεις και στα οποία πρέπει να εξεταστείς.