Re: [1o] Μαθηματικά Ι (2013-14)

32
Τα θεματα της γραμμικης αλγεβρας και των δυο ομαδων
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
“Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way when you criticize them, you are a mile away from them and you have their shoes.”

33
Παιδιά Καλημέρα. Τα μαθηματικά Ι είναι 1 εκ των 2 τελευταίων μου μαθημάτων και χρειάζομαι την κατατόπισή σας όσον αφορά τα βιβλία ή σημειώσεις που προτείνετε να διαβάσω για την επί πτυχίω εξεταστική! Δυστυχώς έχω στα χέρια μου τα εξής βιβλία:

Εισαγωγή στην αριθμητική ανάλυση , Α. Μπακόπουλος, Ι. Χρυσοβέργης

Ανάλυση ΙΙ , Ν. Καδιανάκης, Σ. Καρανάσιος, Α. Φελλούρης

Γραμμική άλγεβρα και αναλυτική γεωμετρία, Α. Φελλούρης

Μαθήματα Γραμμικής άλγεβρας και αναλ.γεωμετρίας, Γκαρούτσος

Έχω χαθεί λίγο... Όποιος έχει διάθεση ας με βοηθήσει πλιιιιζ:)

34
Ευτυχία-Εύα έγραψε:Παιδιά Καλημέρα. Τα μαθηματικά Ι είναι 1 εκ των 2 τελευταίων μου μαθημάτων και χρειάζομαι την κατατόπισή σας όσον αφορά τα βιβλία ή σημειώσεις που προτείνετε να διαβάσω για την επί πτυχίω εξεταστική! Δυστυχώς έχω στα χέρια μου τα εξής βιβλία:

Εισαγωγή στην αριθμητική ανάλυση , Α. Μπακόπουλος, Ι. Χρυσοβέργης

Ανάλυση ΙΙ , Ν. Καδιανάκης, Σ. Καρανάσιος, Α. Φελλούρης

Γραμμική άλγεβρα και αναλυτική γεωμετρία, Α. Φελλούρης

Μαθήματα Γραμμικής άλγεβρας και αναλ.γεωμετρίας, Γκαρούτσος

Έχω χαθεί λίγο... Όποιος έχει διάθεση ας με βοηθήσει πλιιιιζ:)
Λοιπόν, για τα μαθηματικά Ι έχω ανεβάσει σημειώσεις από τις περσινές διαλέξεις (βάσει και των οποίων είναι η ύλη για τις τελευταίες εξετάσεις των Μαθ Ι ως ενιαίο μάθημα) εδώ και σε συνδυασμό με το βιβλίο του Φελλούρη και τον Γκαρούτσο θα είσαι μιά χαρά για το κομμάτι της γραμμικής άλγεβρας και αναλυτικής γεωμετρίας. Τώρα για το μέρος της ανάλυσης, καλό θα ήταν να δεις τα θέματα εδώ και εδώ, και μετά να κοιτάξεις ή να βρεις ένα ρασσιά ή για πιο αμεση και γρήγορη λύση γκαρούτσους για το κομμάτι των ολοκληρωμάτων και των ακολουθιών-σειρών.. ελπιζω να βοήθησα λίγο, αν θες διευκρινίσεις ξαναρώτα :P
Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το.
Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το.
Άλλωστε η ζωή συνεχίζει.
Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα

36
Παιδιά μήπως έχει κανείς λυμένα θέματα; ψαχνω γενικότερα ασκήσεις στις ακολουθίες [εκτός γκαρούτσου] και τα θέματα θα με διευκόλυναν πολύ να δω το σκεπτικό! Αν μπορεί κανείς ας ελεήσει..

37
Τα σημερινα θεματα στη μαθηματικη αναλυση 1
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
“Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way when you criticize them, you are a mile away from them and you have their shoes.”

38
Τα θεματα και των δυο ομαδων στη γραμμικη αλγεβρα