Re: Μαθηματικά Ι (2010-2011) 21 από anti MakisH έγραψε:Μπορεί κάποιος να μου πει τι έχετε κάνει χοντρικά μέχρι στιγμής από γραμμική άλγεβρα; Έχετε μιλήσει για πίνακες; Έχετε μιλήσει για τον ανάστροφο ενός πίνακα πχ; καλησπερα...εχω χρονια να παρακολουθησω την σχολη και επιστρεφω φετος σε μια ωριμη πλεον ηλικια. Ζητω την βοηθεια σας αν μπορει να με βοηθησει καποιος για το που μπορω να βρω σημειωσεις για μαθηματικα 1. Οποιαδηποτε προσφορα δεκτη. Ευχαριστω
Re: Μαθηματικά Ι (2010-2011) 22 από GK1992 Καλό κουράγιο φίλε anti ποτέ δεν είναι αργά ! Για τα Μαθηματικά Ι εγώ προσωπικά διάβασα απο ακολουθίες και σειρές που είναι ενα μεγάλο κεφάλαιο της εξεταστέας ύλης απο τις σημειώσεις της ΣΕΜΦΕ. Κανε κλικ εδώ και κατέβασε Σημειώσεις ά μέρος/Σημειώσεις ΄β μέρος. Υπάρχουν πράγματα που είναι και πολύ παραπάνω απ αυτά που κάνουμε αλλά με μια συνολική ανάγνωση και επικέντρωση στα βασικά σημεία όπως κριτήρια σύγκλισης σειρών κλπ δεν θα χεις προβλημα. Τελευταία επεξεργασία από το μέλος fotinit17 την Σάβ 12 Μαρ 2011, 2:22 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά. Λόγος: Σωστή προβολή link Θα χορέψετε ...
Re: Μαθηματικά Ι (2010-2011) 23 από Σοφια Anti καλώς ήρθες στην σχολή ξανά!Αρχικά θέλω να σου πώ ότι καλώς συνεχίζεις τις σπουδές σου και εύχομαι όλα να σου πανε θετικά.Εγώ από τα μαθηματικά 1 είχα καλύτερη σχέση με την γραμμική άλγεβρα στην οποία μιλήσαμε κυρίως για διανύσματα, ευθεία και επίπεδο, πίνακες,ορίζουσες και γραμμικά συστήματα στα οποία έχω κρατήσει και σημειώσεις.Το βιβλίο που πηραμε εμείς φέτος γραμμική άλγεβρα αναλυτική γεωμετρία και εφαρμογές του Καδιανάκη και Καρανάσιου στο οποίο καναμε τα 1,2,5,6,7 κεφαλαια έχει αρκετά καλά γραμμένη την θεωρία και παραδείγματα που αν τα διαβάσεις δεν θα έχεις πρόβλημα.Με την ανάλυση δεν τα πήγα και τόσο καλά αλλά έχω σημειώσεις.Ευχαρίστως να σου δανείσω ότι από αυτά θες για να τα φωτοτυπίσεις.Ακόμα και εδώ στο forum υπάρχει η βιβλιοθήκη που θα μπορουσέ να σε βοηθήσει αρκετά στα μαθήματα γενικά.Ελπίζω να σε βοήθησα..Για ότι άλλο χρειαστείς απλά ρώτα!
Re: Μαθηματικά Ι (2010-2011) 24 από 123456 Σχετικά με τα αποτελέσματα της εξεταστικής για τα Μαθηματικά Ι γνωρίζει κάποιος πότε θα αναρτηθούν;
Re: Μαθηματικά Ι (2010-2011) 25 από Σοφια Σήμερα μας ανακοίνωσε ο κύριος Καδιανάκης ότι θα βγούν Τετάρτη με Πέμπτη.
Re: Μαθηματικά Ι (2010-2011) 27 από thanos5002 Στην ύλη, όταν αναφέρει σειρές και ακολουθίες, εννοεί αριθμών ή συναρτήσεων ή και τα δύο??
Re: Μαθηματικά Ι (2010-2011) 28 από AnastasiaN Ακολουθίες αριθμών.Οχι συναρτήσεων. Αν κάνω λάθος ας διορθώσει κάποιος. Einmal ist keinmal
Re: Μαθηματικά Ι (2010-2011) 29 από thanos5002 Και σειρές Taylor απο το κεφάλαιο για την παραγωγο συνάρτησης ή τις σειρές??
Re: Μαθηματικά Ι (2010-2011) 30 από BrAVeSirRObin Θυμάται ρε παιδιά κανείς τι θέματα έβαλαν φέτος τον χειμώνα στο κομμάτι του Αρβανιτάκη? Ήταν αν θυμάμαι καλά 1 ολοκλήρωμα, 2-3 ακολουθίες/σειρές για σύγκλιση, το taylor που ζητούσε θυμάται κανείς πως ήταν ή τι άλλο είχαν βάλει? ΚΩ.ΜΗΤ.Η.Σ και στους Χημικους Μηχανικους! Δύο Φράσεις Προκαλούν Αληθινό Τρόμο: ''Κάναμε ό,τι μπορούσαμε..'' και ''ο Βύντρα Σεντράρει! ''