Re: Μαθηματικά Ι (2012-13) 11 από vanzel88 Σύμφωνα με τους όρους χρήσης ΔΕΝ επιτρέπονται μηνύματα σε greeklish! παιδιά μόλιις απολύθηκα από το στρατό και θέλω να δώσω κατατακτήριες τώρα τον δεκέμβρη του 12. έχει κανείς θέματα κατατακτηρίων στα μαθηματικά 1? έστω τα θέματα του 11. ευχαριστώ... Τελευταία επεξεργασία από το μέλος madadayo την Πέμ 01 Νοέμ 2012, 11:57 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά. Λόγος: Μετατροπή από greeklish
Re: Μαθηματικά Ι (2012-13) 12 από Post355 dodos έγραψε:Χρειάζεσαι 4 γκαρούτσους για αυτο δεν σου συνιστώ να τους αγοράσεις (τουλάχιστον καινουργιους). Τα βιβλία νομίζω ειναι Ανάλυση Ι, Ανάλυση ΙΙ, Μαθήματα Γραμμικής Αλγεβρας και αναλυτικη γεωμετρίας και ακολουθίες πραγματικών αριθμων Σίγουρα χρειαζόμαστε όλους αυτούς τους Γκαρούτσους;;; Για άλλα μαθήματα που μου έχουν πει λένε για έναν-δυο το πολύ
Re: Μαθηματικά Ι (2012-13) 13 από panos108 Και γενικά δεν βάζει κάτι που δεν έχει πει, νομίζω πως γενικά οι γκαρούτσοι δεν συμβαδίζουν με τον αρβανιτάκη. People who wish to analyze nature without using mathematics must settle for a reduced understanding
Re: Μαθηματικά Ι (2012-13) 14 από αϊ-ο Καλησπερα,εχει ιδεα κανεις οι εργασιες που δινονται προαιρετικα ποσο μετρανε στον τελικο βαθμο και αν γενικα μετρανε? In my glass coffin. I'm waiting.
Re: Μαθηματικά Ι (2012-13) 15 από rovetwold Αναρτήθηκε η σειρα ασκήσεων " ΕΡΓΑΣΙΑ 1 Διανυσματικός Λογισμός, Ευθεία, Επίπεδο" στο mycourses
Re: Μαθηματικά Ι (2012-13) 16 από Post355 αϊ-ο έγραψε:Καλησπερα,εχει ιδεα κανεις οι εργασιες που δινονται προαιρετικα ποσο μετρανε στον τελικο βαθμο και αν γενικα μετρανε? Κι εγώ αναρωτιέμαι γι αυτό.
Re: Μαθηματικά Ι (2012-13) 17 από GK1992 Και το επισημο χημ.μηχ. μιξακι Υ.Γ. "Απο πανω" με μπερδεψες για αλλου πηγαινε Θα χορέψετε ...
Re: Μαθηματικά Ι (2012-13) 18 από BrAVeSirRObin Μια ζωή offtopic αυτό το γαλανομάτικο αγόρι Παιδιά τις σειρές να τις κάνετε, γιατί θα αναγκαστείτε να διαβάσετε ουσιαστικά, και τα θέματα στο τέλος δεν είναι δυσκολότερα από αυτά των σειρών στο κομμάτι του Καδιανάκη Βαθμολογικά δίνει νομίζω +1 σε ό,τι γράψεις ανεπίσημα... ΚΩ.ΜΗΤ.Η.Σ και στους Χημικους Μηχανικους! Δύο Φράσεις Προκαλούν Αληθινό Τρόμο: ''Κάναμε ό,τι μπορούσαμε..'' και ''ο Βύντρα Σεντράρει! ''
Re: Μαθηματικά Ι (2012-13) 19 από madadayo Παρακαλούνται οι φοιτητές του 1ου εξαμήνου που έχουν επιλέξει στο μάθημα "ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Ι" (με βάση τις δηλώσεις τους στο σύστημα "ΕΥΔΟΞΟΣ") ένα σύγγραμμα το οποίο περιέχει τη μισή ύλη του μαθήματος. να προσέλθουν στη Γραμματεία της Σχολής Χημικών Μηχανικών, ώρες κοινού (11:30 με 13:30) έως τις 24-01-2013, για να δηλώσουν το δεύτερο σύγγραμμα που θέλουν. Από ανακοίνωση της γραμματείας Hatred is Blind, Rage carries you Away... and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught... One is All and All is One