Re: Μαθηματικά Ι (2010-2011) 31 από mitsos81 Παιδιά σκέπτομαι να δώσω κατατακτήριες στη σχολή και ένα από τα μαθήματα που πρέπει να εξεταστώ είναι τα Μαθηματικά Ι. Μήπως θα μπορούσε να μου πει κάποιος που μορώ να βρω περσινές σημειώσεις του μαθήματος του κυρίου Αρβανιτάκη και τα θέματα που έβαλε;
Re: Μαθηματικά Ι (2010-2011) 32 από AnastasiaN Ο Αρβανιτάκης δε φαίνεται να είναι από αυτούς που βάζουν θέματα-κονσέρβα. Το μάθημα εξετάζεται σε συνεργασία με τον Καδιανάκη του οποίου τα θέματα είναι βατά, βγαλμένα από το βιβλίο του. Ο Αρβανιτάκης πέρσι που ήταν η πρώτη του χρονιά στη σχολή μας, έβαλε εύκολα για να πιάσεις τα μισά και κάπως έξυπνα για τις υπόλοιπες μονάδες. Για τον Αρβανιτάκη δεν είχαμε βιβλίο.. Αρκούσαν όσα έκανε στο μάθημα.. Einmal ist keinmal
Re: Μαθηματικά Ι (2010-2011) 33 από mitsos81 Ευχαριστώ για την απάντησή σου αλλά αν είναι εύκολο μήπως θα μπορούσες να μου πεις και που μπορώ να βρω σημειώσεις του; Αν υπάρχει κανένα φωτοτυπάδικο με σημειώσεις της σχολής για να έχω υλικό να διαβάσω γιατί το βιβλίο του Spivac που δίνουν σαν βιβλιογραφεία είναι χάος.
Re: Μαθηματικά Ι (2010-2011) 34 από atassako παιδια μπορεί κανένας να μου πει που βρίσκεται τώρα ο καδιανάκης? Έχει δώσει και 2η εργασία? Η πρώτη ήταν μέχρι και πίνακες. Ορίζουσες και συστήματα έχει κάνει?
Re: Μαθηματικά Ι (2010-2011) 35 από N(l) Εχει δωσει την πρωτη εργασια που είχε διανυσματα ,ευθεία και επίπεδα , η οποια εχει παραδοθει . Η δεύτερη εργασία ανεβηκε το site του αυτη τη βδομάδα. Το τελευταίο μάθημα έκανε ορίζουσες , συστήματα και μέθοδο απαλοιφής gauss. Για τις εργασιες δες http://math.ntua.gr/~nkad/XHMIKOI.htm