Re: [1o] Μαθηματικά Ι (2012-13)

31
Καλησπέρα! Μήπως έχει κάποιος τα θέματα του Φεβρουαρίου στα Μαθηματικά Ι ή τουλάχιστον θυμάται ορισμένες ασκήσεις που έπεσαν και μπορεί να μας τις πει; :)

32
Καλημέρα! Δυστυχώς τα θέματα δεν τα έχω αλλά παρόλα αυτά κάτι θυμάμαι από τις ασκήσεις. Καταρχάς, υπήρχαν σύνολο 16 ερωτήματα (7 γραμμικής άλγεβρας και 9 ανάλυσης) από τα οποία έπρεπε να απαντηθούν τα 10. Όσον αφορά στη γραμμική άλγεβρα, υπήρχαν ερωτήματα σχετικά με ευθείες και επίπεδα παρόμοια με αυτής της εργασίας του Καδιανάκη. Επίσης, είχε 2-3 ασκήσεις πινάκων όπου ζητούσαν κάποια επίλυση συστήματος, πράξεις μεταξύ αυτών και άλλα που δεν θυμάμαι πολύ καλά. Τώρα στην ανάλυση υπήρχαν σίγουρα ερωτήματα που έλεγαν να βρούμε αν συγκλίνουν οι ακολουθίες και που, νομίζω είχε να υπολογίσουμε ολοκλήρωμα και όριο, μια προσέγγιση με σειρά Taylor και άλλα που μου διαφεύγουν.
Study at ΕΜΠ they said... It will be fun they said...

34
Σημειώσεις για το κομμάτι της γραμμικής άλγεβρας και αναλυτικής γεωμετρίας από τις διαλέξεις του κύριου Καδιανάκη για το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το.
Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το.
Άλλωστε η ζωή συνεχίζει.
Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα

35
Σύμφωνα με ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της σχολής που αφορά στους φοιτητές του 3ου εξαμήνου:
Ενημερώνονται οι φοιτητές του 3ου εξαμήνου οι οποίοι, το προηγούμενο ακαδημαϊκό έτος, είχαν δηλώσει στη Γραμματεία δεύτερο σύγγραμμα επιλογής στο Μάθημα ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Ι, ότι μπορούν προσέλθουν στη Γραμματεία να παραλάβουν το σύγγραμμα «ΔΙΑΦΟΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟΣ ΛΟΓΙΣΜΟΣ, SPIVAK MICHAEL», το οποίο περιέχει μέρος της ύλη του μαθήματος: "ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Ι – ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ Ι (ΣΥΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΙΑΣ ΜΕΤΑΒΛΗΤΗΣ)".

Η παραλαβή του συγγράμματος θα γίνει στις ώρες κοινού (12:00 - 13:00) έως την Πέμπτη 20/02/2014.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ
Το θέμα ξανακλειδώνεται.
Study at ΕΜΠ they said... It will be fun they said...