Re: Εφαρμοσμένη θερμοδυναμική (2011-12) 21 από mek Πάντως, όσον αφορά το 2ο τόμο που λέγατε, στο Κοράλι (σημείο διανομής του 1ου τόμου) μου είπαν ότι πωλείται στους σπουδαστές από 35 ευρώ 17,5. Όχι ότι και αυτά είναι λίγα αλλά τουλάχιστον είναι μισή τιμή. Η έκπτωση δεν έχει κάποιο συγκεκριμένο χρονικό περιθώριο ισχύος. You know what sucks? Realizing that everything you believe in is complete and utter bullshit.
Re: Εφαρμοσμένη θερμοδυναμική (2011-12) 22 από madadayo Εξακολουθώ να αναρωτιέμαι.. εγώ γιατί δεν έχω πάρει αυτόν τον τόμο??? Hatred is Blind, Rage carries you Away... and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught... One is All and All is One
Re: Εφαρμοσμένη θερμοδυναμική (2011-12) 23 από MakisH Επειδή εκδόθηκε το 2010, ενώ εσύ έκανες Θερμοδυναμική το 2007 όπου μόλις είχε εκδοθεί ο πρώτος τόμος. ======> Βοηθήστε στο forum! <======
Re: Εφαρμοσμένη θερμοδυναμική (2011-12) 24 από madadayo thanks!!! είχα πολύ μεγάλη περιέργεια όμως Hatred is Blind, Rage carries you Away... and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught... One is All and All is One
Re: Εφαρμοσμένη θερμοδυναμική (2011-12) 25 από madadayo Στην καρτέλα υλικό, στο site του μαθήματος ανέβηκε η δεύτερη σειρά ασκήσεων με ημερομηνία παράδοσης 1/12/2011. Hatred is Blind, Rage carries you Away... and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught... One is All and All is One
Re: Εφαρμοσμένη θερμοδυναμική (2011-12) 26 από Σοφια Σύμφωνα με ανακοίνωση στο site του μαθήματος: Η ημερομηνία παράδοσης της 2ης σειράς ασκήσεων μεταφέρεται για την Παρασκευή 2/12/2011 Πηγή
Re: Εφαρμοσμένη θερμοδυναμική (2011-12) 27 από Xgal Σας παρακαλώ, μπορείτε να μου πείτε στην δεύτερη σειρά ασκήσεων στην πρώτη άσκηση πόσο πρέπει να είναι το αποτέλεσμα...;
Re: Εφαρμοσμένη θερμοδυναμική (2011-12) 28 από madadayo πού ακριβώς είναι το πρόβλημά σου? απλά αριθμητικό? γιατί δεν τσεκάρεις λίγο τις μετατροπές των μονάδων? Hatred is Blind, Rage carries you Away... and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught... One is All and All is One
Re: Εφαρμοσμένη θερμοδυναμική (2011-12) 29 από Xgal Απλά θέλω να δω αν το βρήκα σωστά για να δω αν κατάλαβα σωστά...Αυτή η σειρά ασκήσεων θα με παιδέψει γιατί έλειπα όταν έκανε παράδοση το συγκεκριμένο κεφάλαιο ο Κ. Μαγουλάς...
Re: Εφαρμοσμένη θερμοδυναμική (2011-12) 30 από madadayo Τι διαδικασία ακολούθησες? Hatred is Blind, Rage carries you Away... and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught... One is All and All is One