Re: [3o] Εφαρμοσμένη Θερμοδυναμική (2015-16)

26
1ον οπωσδήποτε κύκλα Rankine Κατα 80% θα πέσουν 4ο θέμα.
2ον μια διεργασία στην οποία θα πρέπει να βρεις έργα-θερμότητες διαθέσιμο έργο και απολεσθέν έργο αυτό για 3 θέμα.
3ον μια άσκηση έμβολο κύλινδρος που θα πρέπει να βρεις την κατάσταση της ουσία ή ότι άλλο σου ζητήσει για θέμα 2
4ον στο πρώτο θέμα είπε θα βάλει πολλαπλής επιλογής.
Δεν ξέρω αν πέρσι η΄ταν στην ύλη αλλά φέτος είναι και οι καταστατικές οπότε θα βάλει σίγουρα θεωρεία και από εκεί.
Αυτά.....τα έγραψα ανάκατα αλλά ελπίζω να βοήθησα :)

27
Χωρίς να βοηθάει ιδιαίτερα πέρσι ήταν οι καταστατικές μέσα με θέματα θεωρίας στο τέλος (για Φεβρουάριο & Σεπτέμβρη αυτά).
ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΝΕΟ
"Ποιός τον χ@ζει τον πρεζάκια τον Κέρουακ; Μόνο Καββαδίας ρε!"

29
Antonyd έγραψε:1ον οπωσδήποτε κύκλα Rankine Κατα 80% θα πέσουν 4ο θέμα.
2ον μια διεργασία στην οποία θα πρέπει να βρεις έργα-θερμότητες διαθέσιμο έργο και απολεσθέν έργο αυτό για 3 θέμα.
3ον μια άσκηση έμβολο κύλινδρος που θα πρέπει να βρεις την κατάσταση της ουσία ή ότι άλλο σου ζητήσει για θέμα 2
4ον στο πρώτο θέμα είπε θα βάλει πολλαπλής επιλογής.
Δεν ξέρω αν πέρσι η΄ταν στην ύλη αλλά φέτος είναι και οι καταστατικές οπότε θα βάλει σίγουρα θεωρεία και από εκεί.
Αυτά.....τα έγραψα ανάκατα αλλά ελπίζω να βοήθησα :)
Eυχαριστω!!! Αν γνωριζεις 1)αποπου διαβάζουμε πχ τα κύκλα? απο τις σημειωσεις στο σάιτ καλύπτεσαι?
2)το 3 θέμα απο που το διαβάζουμε και 3)η θεωρία απο που μπαίνει?
Αυτα τα λιγα....

30
Γενικά αν έχεις σημειώσεις ή μπορείς να βρεις αυτό είναι το καλύτερο, ιδικά για τα κύκλα Rankine τα οποία δεν υπάρχουν στο βιβλίο και στο site έχει μόνο 2 ασκήσεις.
Για το θέμα 3 ότι προτιμάς υπάρχουν διαφάνειες άλλα προσωπικά δεν μου αρέσουν. Τώρα το τι θεωρεία ακριβώς πέφτει δεν ξέρω δες κάνα παλιό θέμα, αλλά σίγουρα θα υπάρχουν ερωτήσεις με τις καταστατικές γιατί αυτές είναι στην ύλη αλλά άσκηση με αυτές δεν μπορούν να βάλουν οπότε μόνο θεωρεία. Τέλος αν βρεις λυμενες τις 4 σειρές ασκήσεων ειδικά την 4η θα σε βοηθήσει πολύ :) ή ακόμα καλύτερα αν τις λύσεις και μόνος σου :)