Re: Ερωτήσεις & Σχόλια για την επαναληπτική εξεταστική 2011-

51
παιδια γεια σας, θα ηθελα να ρωτησω κατι για το μαθημα των αγγλικων αλλα επειδη δεν βρισκω το αντιστοιχο topic θα ρωτησω εδω. αν καποιος εχει κανει την εργασια και δεν μπορεσει να παει στην εξεταση του μαθηματος, ο βαθμος της εργασιας μετραει και του χρονου ή θα πρεπει να την ξανακανει? ευχαριστω

Re: [4o] Αγγλική γλώσσα (4ου εξαμήνου)

52
Το μάθημα της "ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ" του 4ου εξαμήνου θα γίνεται με την κα Γ. ΤΟΓΙΑ κάθε ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ στις 14:45 - 16:30 στην Αίθουσα 31 της Σχολής Χημικων Μηχανικών.
Hatred is Blind, Rage carries you Away...
and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught
...
One is All and All is One

55
Κάτι πήρε το αυτί μου την Παρασκευή ότι για τα αγγλικά υπάρχει διδάσκων απλά δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα.. Γνωρίζει κάποιος και έχει ακούσει τπτ πιο συγκεκριμένο επί του θέματος?
Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το.
Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το.
Άλλωστε η ζωή συνεχίζει.
Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα

56
Πέρσι είχε γίνει αλλαγή διδάσκοντα και (κάπως αργά μέσα στο εξάμηνο) είχε έρθει η κυρία Γ. Τόγια, που έκανε το μάθημα. Φαντάζομαι και φέτος θα είναι η ίδια, απλώς δεν έχουν γράψει το όνομά της στο πρόγραμμα. Μη σε πάρω και στο λαιμό μου πάντως, το πιο ασφαλές θα ήταν να πάει κάποιος στην αίθουσα, όταν γίνεται το μάθημα.
Why is a raven like a writing desk?

57
Μι Ζήτα έγραψε: Μη σε πάρω και στο λαιμό μου πάντως, το πιο ασφαλές θα ήταν να πάει κάποιος στην αίθουσα, όταν γίνεται το μάθημα.
Βέβαια υπάρχει το προβληματάκι ότι ούτε καν αίθουσα δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα....
Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το.
Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το.
Άλλωστε η ζωή συνεχίζει.
Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα