3rd International ISEKI_Food Conference - “Food Science and

1
Εικόνα
Ο ISEKI-Food Association (http://www.iseki-food.net), το ευρωπαϊκό πρόγραμμα ISEKI_FOOD 4 και το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο διοργανώνουν στην Αθήνα στις 21 - 23 Μαΐου 2014 το 3rd International ISEKI_Food Conference (http://www.isekiconferences.com/athens2014). Συνδιοργανωτής του συνεδρίου είναι το Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων της Σχολής Χημικών Μηχανικων του ΕΜΠ.

Στόχος του Συνεδρίου
είναι να συνεισφέρει στη δημιουργία ενός ανοικτού διεθνούς forum για τους ερευνητές, τα μέλη του επιστημονικού και ακαδημαϊκού χώρου, τους επιστήμονες τεχνολόγους τροφίμων, τους εκπροσώπους της βιομηχανίας και τους καταναλωτές που θα προάγει τον επικοδομητικό διάλογο και τη συνεργασία σε αντικείμενα σχετικά με την Επιστήμη και Τεχνολογία Τροφίμων, τη Βιομηχανία και την Εκπαίδευση.

Το θέμα του συνεδρίου
είναι “Food Science and Technology for a Bioeconomy 2020”. Η αναδιαμόρφωση στρατηγικής και μεθόδων για τις ανώτατες σπουδές και τη δια βίου εκπαίδευση, η καινοτομία στην έρευνα, οι εξελίξεις και απαιτήσεις για βιώσιμη βιομηχανική ανάπτυξη και επαρκή διάθεση τροφίμων θα αποτελέσουν τα κύρια πεδία του συνεδρίου. Παράλληλα, θα διεξαχθούν δύο εργαστήρια (workshops) με θέματα “Research in Europe in the Field of Food Science and Technology” και“Industry meets Academia and PhD programmes”.

Η υποβολή περιλήψεων
είναι ανοικτή (καταληκτική ημερομηνία 8η Ιανουαρίου 2014) ενώ η εγγραφή μειωμένου κόστους συμμετοχής κλείνει την 1η Μαρτίου 2014. Επίσης, ανοικτή είναι η πρόσκληση για εκθέτες και χορηγούς.
Jealousy is the fear or apprehension of superiority: envy our uneasiness under it.
-William Shenstone