2η φορουμοσυνάντηση! - Κυριακή 24/3/13 16:00 @Μετρό Παν/μιο 1 από keiner Λαμβάνοντας υπόψη την φοβερή επιτυχία της 1ης φορουμοσυνάντησης και ύστερα από λαϊκή απαίτηση(λέμε τώρα...)νομίζω πως ήγγικεν η ώρα να κανονίσουμε την 2η συνάντηση μεταξύ των μελών τούτου του φόρουμ! ΠΟΤΕ? ΠΟΥ? και ΓΙΑΤΙ? είναι τα ερωτήματα που καλούμαστε να απαντήσουμε Ας θέσουμε αρχικά έναν χρονικό ορίζοντα(σε 1 εβδομάδα,σε 2,σε 3,σε πόσες?)ώστε να φτιάξουμε σχετική ψηφοφορία για τη μέρα. Συνάντηση σε μαγαζί?Στους δρόμους ντυμένοι καρνάβαλοι?Να πετάξουμε τον χαρταετό του φόρουμ?Πικ-νικ?Εκδρομή στο βουνό?Να καθαρίσουμε την Πολυτεχνειούπολη?(καλά,το παίρνω πίσω )? Ρίξτε ιδέες για το τί θα μπορούσαμε να κάνουμε! Τέλος,όποιος θέλει μπορεί να απαντήσει και στο 3ο προαιρετικό ερώτημα που αφορά το "γιατί" σε κείμενο που δεν θα ξεπερνά τις 100 λέξεις Ο λόγος σε εσάς λοιπόν "People don’t listen, they just wait for their turn to talk." — Chuck Palahniuk ΠαράθεσηΠέμ 07 Μαρ 2013, 12:33 am
Re: 2η φορουμοσυνάντηση! 2 από madadayo αφου καρναβαλοι ειμαστε ετσι κι αλλιως πλακιτσα! εγω ειμαι μεσα! επισης, μ αρεσει η ιδεα του πικ-νικ. πχ κυριακη πρωι με λιακαδα!!!! ή βολτιτσα στη θαλασσα... πώς φαινεται ποιον εχει χτυπησει η ανοιξη Hatred is Blind, Rage carries you Away... and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught... One is All and All is One ΠαράθεσηΠέμ 07 Μαρ 2013, 10:53 am
Re: 2η φορουμοσυνάντηση! 3 από PeriklisP Reporting In! Πολυ καλη ιδεα το πικνικ και μου φαινεται ζυγωνει ο καιρος να πραγματοποιηθει! In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move. -The Hitchhiker's Guide to the galaxy ΠαράθεσηΠέμ 07 Μαρ 2013, 3:11 pm
Re: 2η φορουμοσυνάντηση! 4 από Xgal Και εγώ είμαι μέσα...Θα ήταν ωραίο να κάνουμε κάτι που επιβάλει το κλίμα! Είτε πικ-νικ ή είτε να μασκαρευτούμε..Σήμερα θα ταν ωραία να πηγαίναμε να τσικνίσουμε ΠαράθεσηΠέμ 07 Μαρ 2013, 3:55 pm
Re: 2η φορουμοσυνάντηση! 5 από keiner Φαίνεται ότι επικρατεί η πρόταση: "Πικ-νικ στην παραλία μια μέρα με λιακάδα όντας μασκαρεμένοι" Τα 2 επόμενα Σ/Κ μάλιστα προσφέρονται καθώς ακολουθούν Καθαρά Δευτέρα και 25η Μαρτίου αντίστοιχα(εκτός κι αν πολλοί φύγουν για τριήμερο)... Τί λέτε? Καλούμε τον admim MakisH στο βήμα να πει γνώμη και να φτιάξει σχετική ψηφοφορία για τη μέρα Spoiler: showΗμέρα της γυναίκας σήμερα... Χρόνια πολλά στις γυναίκες λοιπόν! Υγ:Κι επειδή εμείς δεν έχουμε σχετική ημέρα,χρόνια πολλά και σε εμάς "People don’t listen, they just wait for their turn to talk." — Chuck Palahniuk ΠαράθεσηΠαρ 08 Μαρ 2013, 8:59 pm
Re: 2η φορουμοσυνάντηση! 6 από MakisH Το ψήνω κι εγώ για πικνικ! Προτείνω το επόμενο ΣΚ στην πολυτεχνειούπολη. Βασικά θα μπορούσαμε να καθαρίσουμε ένα μέρος και μετά να κάτσουμε εκεί, θα είναι και παραγωγικό! Και γενικότερα θα μπορούσαμε να σηναντιόμαστε κάθε τόσο και να καθαρίζουμε ένα χώρο της πολυτεχνειούπολης. Το επόμενο ΣΚ θα μπορούσε να γίνει η αρχή λοιπόν! Προσφέρω ψωμί, ελιές και λάδι και θα μαγειρέψω και τίποτα άλλο. Όσο για το "εκτός κι αν πολλοί φύγουν", προσωπικά έχω τάσεις φυγής από την Αθήνα τις τελευταίες μέρες αλλά θα μείνω για εσάς. ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΣάβ 09 Μαρ 2013, 10:21 am
Re: 2η φορουμοσυνάντηση! 7 από maria93 Το επόμενο ΣΚ θα ήταν μια χαρά Συμφωνώ με την πρόταση του MaKisH, θα είναι όμορφα! όσο για το φαγητό, όλοι θα φέρουμε και από κάτι Jealousy is the fear or apprehension of superiority: envy our uneasiness under it. -William Shenstone ΠαράθεσηΣάβ 09 Μαρ 2013, 3:27 pm
Re: 2η φορουμοσυνάντηση! 8 από madadayo ωραια ιδεα! join me in . Hatred is Blind, Rage carries you Away... and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught... One is All and All is One ΠαράθεσηΣάβ 09 Μαρ 2013, 7:00 pm
Re: 2η φορουμοσυνάντηση! 9 από MakisH Αν είχατε να διαλέξετε ανάμεσα στο επόμενο ΣΚ (τριήμερο Καθαράς Δευτέρας) και το μεθεπόμενο (τριήμερο 25ης Μαρτίου) τι θα διαλέγατε; Γιατί το Πάσχα αργεί ακόμα και η αλήθεια είναι ότι διάφοροι από την επαρχία θα θέλαμε να δούμε για λίγο τα σπίτια μας... ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΚυρ 10 Μαρ 2013, 11:50 pm
Re: 2η φορουμοσυνάντηση! 10 από keiner MakisH έγραψε:Αν είχατε να διαλέξετε ανάμεσα στο επόμενο ΣΚ (τριήμερο Καθαράς Δευτέρας) και το μεθεπόμενο (τριήμερο 25ης Μαρτίου) τι θα διαλέγατε; Γιατί το Πάσχα αργεί ακόμα και η αλήθεια είναι ότι διάφοροι από την επαρχία θα θέλαμε να δούμε για λίγο τα σπίτια μας... Ψηφίζω να συναντηθούμε το μεθεπόμενο καθώς το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας προσφέρεται περισσότερο για εκδρομούλα(είτε στο χωρίο είτε,ελέω αποκριάς,σε κάποιο καρναβάλι) από αυτό της 25ης Μαρτίου "People don’t listen, they just wait for their turn to talk." — Chuck Palahniuk ΠαράθεσηΔευ 11 Μαρ 2013, 12:08 am