Διημερίδα ΕΡΕΥΝΩ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ – ΕΠΙΧΕΙΡΩ 1 από Σοφια Δείτε εδώ μια πολύ ενδιαφέρουσα ανακοίνωση για μια διημερίδα που θα πραγματοποιηθεί στις 4 και 5 Μαϊου από τις μονάδες καινοτομίας και επιχειρημετικότητας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. ΠαράθεσηΤρί 24 Απρ 2012, 4:36 pm
Re: Διημερίδα ΕΡΕΥΝΩ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ – ΕΠΙΧΕΙΡΩ 2 από αϊ-ο Είναι κανείς που δήλωσε συμμετοχή; Σας ήρθε καμία απάντηση; In my glass coffin. I'm waiting. ΠαράθεσηΤρί 24 Απρ 2012, 7:13 pm
Re: Διημερίδα ΕΡΕΥΝΩ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ – ΕΠΙΧΕΙΡΩ 3 από Σοφια Εγώ σκέφτομαι να δηλώσω αλλά δεν το έχω κάνει ακόμη..όταν το κάνω θα σου πω αν μου ήρθε κάτι.. ΠαράθεσηΤρί 24 Απρ 2012, 7:22 pm
Re: Διημερίδα ΕΡΕΥΝΩ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ – ΕΠΙΧΕΙΡΩ 4 από Σοφια Δεν μου στάλθηκε κάποια απάντηση με mail απλά μετά την υποβολή της αίτησης μου είδα να γράφει η αίτησης σας καταγράφηκε! ΠαράθεσηΤρί 24 Απρ 2012, 8:53 pm
Re: Διημερίδα ΕΡΕΥΝΩ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ – ΕΠΙΧΕΙΡΩ 5 από αϊ-ο οκ! και εμένα το ίδιο! ευχαριστώ! In my glass coffin. I'm waiting. ΠαράθεσηΤρί 24 Απρ 2012, 8:57 pm