Re: [4ο] Μαθηματικά IV (2013-14) 31 από GeorgeSc ...Τυπολογια ;; Ξέρω ότι το θυμήθηκα λίγο αργά.. Αλλά μπορεί κάποιος να μου πει, αν είμαι καλυμμένος από το τυπολόγιο που βρήκα στο φόρουμ για το μάθημα του κουκουβίνου; (διορθωμένων των λαθών βέβαια..) Επίσης, στην αριθμητική ανάλυση υπάρχει κάποιο τυπολόγιο που μπορούμε να έχουμε ;
Re: [4ο] Μαθηματικά IV (2013-14) 32 από Chem94 KiritoShu έγραψε:Λοιπόν, ανεβάζω εδω τις λύσεις από τα θέματα της ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ για τα θέματα που έχουμε εδώ πέρα στο φόρουμ (δλδ Ιούλιος 2014, Ιούνιος 2012, Ιούνιος 2013). Μου λείπει από του Ιουλίου 2010 από το θέμα 2, το ερώτημα β, για αυτό όποιο καλό παιδάκι μπορεί να μου δώσει τα φώτα του ας το κάνει 1oν δεν φαινονται και πολλα ειδικα τα δυο δευτερα θεματα στην αρχη που ειναι ακριβως ιδια δεν κτλβαινω τπτα 2ον σε καποιο σημειο ξαφνικα λυνεις τα θεματα αλλης χρονιας
Re: [4ο] Μαθηματικά IV (2013-14) 33 από KiritoShu Chem94 έγραψε: 2ον σε καποιο σημειο ξαφνικα λυνεις τα θεματα αλλης χρονιας Νομίζω ότι είναι προφανές ότι από μπέρδεψα τις σελίδες κατά το σκανάρισμα.. Δεν είναι πολύ δύσκολο αν κάνεις scroll down στις σελίδες να κάνεις την αντιστοίχηση που πάει που.. Και καλό θα ήταν να προσέξεις λίγο τον τόνο σου... Δεν ξέρω τι προθέσεις είχες όταν έγραφες το ποστ, αλλά διαβάζοντάς το ήταν σα να μου έκανες παρατήρηση... Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το. Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το. Άλλωστε η ζωή συνεχίζει. Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα
Re: [4ο] Μαθηματικά IV (2013-14) 34 από Myrto94 Πινακα τελικα για διαστηματα εμπιστοσυνης πού μπορουμε να βρουμε? Μηπως ειναι ο πίνακας κατανομης t του Student? Απλα δεν βρισκω καποια αντιστοιχια απο τα νουμερα των ασκησεων.
Re: [4ο] Μαθηματικά IV (2013-14) 35 από KiritoShu w8 λιγο.. Πίνακας για τα διαστήματα εμπιστοσύνης??? εν εννοείς πινακες για το t, ΄το οποίο μπαινει μέσα στα διαστηματα εμπιστοσύνης, τότε ναι παίρνεις την t του student... τώρα αν εννοείς κάτι άλλο would you explain a little more? Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το. Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το. Άλλωστε η ζωή συνεχίζει. Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα
Re: [4ο] Μαθηματικά IV (2013-14) 36 από kkallitsis Τα δύο πράγματα που λείπουν από το τυπολόγιο της στατιστικής (απ' ότι έχω δει) είναι πίνακας για τα διαστήματα εμπιστοσύνης και πίνακας με τις τιμές των Ζ που χρησιμοποιείται και στα διαστήματα εμπιστοσύνης και στον έλεγχο υποθέσεων. Που μπορούμε να τα βρούμε αυτά?
Re: [4ο] Μαθηματικά IV (2013-14) 37 από Myrto94 Ακριβως αυτο εννοουσα..το t που μπαινει μεσα στο ΔΕ..απλα διαβαζοντας τις ασκησεις που εχει λυσει ο Κουκουβαγιας στην ταξη τα t που υπολογιζει δεν ειναι τα ιδια με τα t που βλεπω εγω στον πινακα..παιζει να ειναι και λαθος δικο μου αλλα ας επιβεβαιωσει καποιος.
Re: [4ο] Μαθηματικά IV (2013-14) 38 από KiritoShu Για τα διαστήματα εμπιστοσύνης Scan_20140917 (15).png Για αυτό που ζητάς για τα z, δε χρειάζεται παραπάνω πίνακας νομίζω.. ρίξε μία ματιά σε αυτό το βίντεο Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση. Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το. Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το. Άλλωστε η ζωή συνεχίζει. Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα
Re: [4ο] Μαθηματικά IV (2013-14) 39 από KiritoShu Myrto94 έγραψε:Ακριβως αυτο εννοουσα..το t που μπαινει μεσα στο ΔΕ..απλα διαβαζοντας τις ασκησεις που εχει λυσει ο Κουκουβαγιας στην ταξη τα t που υπολογιζει δεν ειναι τα ιδια με τα t που βλεπω εγω στον πινακα..παιζει να ειναι και λαθος δικο μου αλλα ας επιβεβαιωσει καποιος. Εμένα μου βγαίνουν.. είσαι σίγουρη ότι ακολουθείς σωστά αυτά που λέει στο δείκτη του t, για να βρεις μετά την τιμή που θες από τον πίνακα? Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το. Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το. Άλλωστε η ζωή συνεχίζει. Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα
Re: [4ο] Μαθηματικά IV (2013-14) 40 από kkallitsis Ευχαριστώ για τα διαστήματα εμπιστοσύνης. Για τον πίνακα-Ζ: Δεν υπάρχει στις σημειώσεις πίνακας Ζ...