Re: Μαθηματικά IV (2010-11) 11 από MakisH Τα αρχεία ανοίγουν κανονικά σε εμένα. Αρχεία pdf είναι, λογικά πρέπει να μπορείς να τα ανοίξεις. Τι πρόβλημα σου βγάζει; Δίνει κάποιο μήνυμα λάθους; Δώσε μου περισσότερες πληροφορίες για να σε βοηθήσω. ΥΓ: Στο περσινό topic υπάρχουν και μερικά παλιά θέματα. Το λέω γιατί δεν έχουμε φτιάξει ακόμα καρτέλα στη βιβλιοθήκη για αυτό το μάθημα... ======> Βοηθήστε στο forum! <======
Re: Μαθηματικά IV (2010-11) 12 από 123456 Προσπαθώ να το κατεβάσω και ενώ το αρχείο είναι 2,4 KB μου κατεβάζει μέχρι τα 7,5 και μετά δεν μπορεί να το κατεβάσει άλλο, οπότε και δεν ανοίγει το αρχείο. Δουλεύω με Mac οπότε θα βρώ ένα PC μήπως και γίνεται. Σ ευχαριστώ για τον χρόνο σου όπως και να έχει.
Re: Μαθηματικά IV (2010-11) 13 από MakisH Υποθέτω εννοείς οτι είναι 2.4MB και κατεβάζει μέχρι τα 750KB. Επίσης υποθέτω οτι εννοείς Mac με MacOS και Safari για browser. Έχεις γρήγορη σύνδεση; Σε πόσο χρόνο περίπου στο κόβει; Σε παρακαλώ τσέκαρε και άλλα αρχεία στο forum και πες μου τι παρατηρείς. Με ενδιαφέρει πολύ. Δοκίμασα μόλις κι εγώ να το κατεβάσω από Safari 5.0.1 μέσω Windows 7 και επίσης δείχνει να έχει κάποιο πρόβλημα, μάλλον με το ελληνικό filename. Από κάποιον άλλο browser θα σου τρέχει κανονικά αν είναι ο Safari το πρόβλημα. Θα το ψάξω λίγο ακόμα και θα σου πω αν μπορείς να κάνεις κάτι. ======> Βοηθήστε στο forum! <======
Re: Μαθηματικά IV (2010-11) 14 από 123456 Με το συγκεκριμενο αρχειο ειχα προβλημα. Μπηκα απο αλλον υπολογιστη και το ανοιξε μια χαρα. Η συνδεση μου είναι πολύ γρήγορη και μου το κόβει σχεδόν αμέσως στα 750 ΚΒ. Άλλο browser στο Mac δεν έχω. Μόνο αυτόν χρησιμοποιούμε τα apple freaks! Επειδή έχει τύχει να κατεβάσω και άλλα αρχεία σας κατά καιρούς δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ κάποιο πρόβλημα. Επίσης συγχαρητήρια σε εσένα και στους υπόλοιπους συμμετέχοντας για αυτό το site. Είστε πολύ ενημερωμένοι και πρόθυμοι. Μπράβο.
Βιβλια 15 από stelios Μπορει να μου πει καποιος ποια βιβλια διδαχθηκαν φετος? Εχω ακουσει οτι καποιο απο τα δυο εχει αλλαξει, εχω την εντυπωση οτι ειναι της αναλυσης αλλα τσπ, αν ξερει καποιος ας μου πει... Ευχαριστω
Re: Μαθηματικά IV (2010-11) 16 από madadayo Παρακαλούνται οι φοιτητές που έχουν επιλέξει με βάση τις δηλώσεις τους στο σύστημα "ΕΥΔΟΞΟΣ", το 1ο σύγγραμμα του μαθήματος "ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΙV", να προσέλθουν στη Γραμματεία της Σχολής Χημικών Μηχανικών για να δηλώσουν και το 2ο σύγγραμμα που επιθυμούν να παραλάβουν, ώρες κοινού (11:30 με 13:30) και έως τις 21-05-2012. Από ανακοίνωση της γραμματείας. Hatred is Blind, Rage carries you Away... and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught... One is All and All is One