Re: [4ο] Μαθηματικά IV (2013-14) 11 από Chem94 Στα μαθ 1 μπορεις να εξεταστεις ενιαια μεχρι φετος τον Σεπτεμβρι αλλα λογικα θα μπορουμε στα μαθ 4 εως τον σεπτεμβρι 2015
Re: [4ο] Μαθηματικά IV (2013-14) 12 από erebusruler για την στατιστικη γνωριζει κανεις τι ειναι καλυτερο? το βιβλιο απο τον ευδοξο ή οι σημειωσεις εσωτερικων εκδοσεων? Απλώνω τα όνειρά μου κάτω από τα πόδια σου Βάδιζε απαλά γιατί βαδίζεις πάνω στα όνειρά μου
Re: [4ο] Μαθηματικά IV (2013-14) 13 από KiritoShu Από ό,τι έχω καταλάβει, το βέλτιστο θα ήταν να βρεις σημειωσεις από τις διαλέξεις καθώς είπε ότι πέφτουν παρόμοιες με αυτές που λύνει στον πίνακα. Υ.Γ. Οι σημειώσεις των εσωτ. εκδόσεων δεν έχουν το κομμάτι των πιθανότητων. Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το. Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το. Άλλωστε η ζωή συνεχίζει. Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα
Re: [4ο] Μαθηματικά IV (2013-14) 14 από erebusruler ευχαριστω Απλώνω τα όνειρά μου κάτω από τα πόδια σου Βάδιζε απαλά γιατί βαδίζεις πάνω στα όνειρά μου
Re: [4ο] Μαθηματικά IV (2013-14) 16 από KiritoShu Δε δόθηκε σαφής ύλη ούτε από τον κο. Κολέτσο ούτε από τον κο Κουκουβίνο (για τον κο Τυχόπουλο δε γνωρίζω....) Κάθε χρόνο από ό,τι κατάλαβα τα ίδια κάνουν, αρα μπορείς να ανατρέξει στη βιβλιοθήκη του φόρουμ να δεις την ύλη από τα προηγούμενα χρόνια ........ Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το. Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το. Άλλωστε η ζωή συνεχίζει. Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα
Re: [4ο] Μαθηματικά IV (2013-14) 17 από Chem94 Λυμενες ασκησεις για το κομματι της αναλυσης που μπορουμε να βρουμε?
Re: [4ο] Μαθηματικά IV (2013-14) 18 από Chem94 Θα μπορουσε καποιος να ανεβασει το βιβλιαρακι που δοθηκε απτην γραμματεια για την στατιστικη ?
Re: [4ο] Μαθηματικά IV (2013-14) 19 από Chem94 math.pngMηπως καποιος εχει λυσει αυτο το περσινο θεμα και μπορει να ανεβασει την λυση του? Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Re: [4ο] Μαθηματικά IV (2013-14) 20 από teopap Για την εκτίμηση σφάλματος δεν είμαι σίγουρος μόνο (Ιούνιος 2013, 2ο Θέμα Αριθμητικής Ανάλυσης) Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση. Έτσι που τη ζωή σου ρήμαξες εδώ στην κώχη τούτη την μικρή, σ’ όλην την γη την χάλασες.