Re: [4ο] Μαθηματικά IV (2013-14)

102
pantherpgss έγραψε:Στην ύλη της ανάλυσης,οι μέθοδοι ολοκλήρωσης τύπου LAGRANGE αφορούν π.χ. τη μεθοδο ορθογωνίου, τραπεζίου, Simpson κτλπ???

yeap

Η παρεμβολή Newton και ανιούσες κατιούσες διαφορές είναι στην ύλη?
Newton νομίζω πως ναι (κάτι μου θυμίζει). Ανιούσες κατιούσες ούτε καν
Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το.
Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το.
Άλλωστε η ζωή συνεχίζει.
Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα

104
Καλησπερααα ^^ :help:

Μιας και ειναι αυτό το τελευταιο threadακι με ενιαιο το μάθημα...θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής:
1)Στην εξεταστική του Φεβρουαρίου που ήταν διπλή και δόθηκαν τα μαθηματικα 4 ως ενιαίο εβαλε τα κλασσικά θεματακια (στατιστική και ανάλυση) ή μπήκαν τελειως διαφορετικα....καναν την εκπληξη :razz: (το ρωτω γιατι κατι πήρε το αυτί μου τότε..ελπίζω να μην ισχύει... :weep: ) Αμααα ισχύει μπορεί κάποιος by memory να τα γραψει πανω κατω οτι θυμάται ή ακόμα και αμα τα έχει να τα ανεβάσει ?? :D
2) Τελικά αυτή είνα η τελευταία φορα ή έχουμε αλλη μία φορα και το Σεπτέμβριο και τέλος ?? :bb: :giveup:

106
Τι μπορούμε να έχουμε μαζι μας στην εξέταση ? μπορούμε πάνω στους πίνακες να προσθέσουμε διακριτικα δικούς μας τύπους η θα δίνονται ?

107
Αν αναφέρεσαι στο ενοποιήμενο μάθημα όπως διδάσκονταν μέχρι το ακαδ έτος 2013-14, τότε μπορείς να έχεις μόνο το τυπόλογιο της στατιστικής.

Κανονικά δεν επιτρέπονται παραπάνω σημειώσεις εκεί πάνω, όμως, τώρα πλαγίως και έχοντας την τύχη με το μέρος σου ευχόμενη ότι ο Κολέτσος δε θα κάνει έλεγχο στο τυπολόγιο, μπορείς να χώσεις διάφορα μέσα
Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το.
Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το.
Άλλωστε η ζωή συνεχίζει.
Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα

108
Καλημέρα,

Σας έχει ''περαστεί'' στην ηλεκτρονική καρτέλα ο βαθμός από τα Μαθηματικά IV (Αριθμητική ανάλυση - Στατιστική, πιθανότητες) της εξεταστικής του Σεπτεμβρίου;;

Eυχαριστώ.

109
mihalis έγραψε:Καλημέρα,

Σας έχει ''περαστεί'' στην ηλεκτρονική καρτέλα ο βαθμός από τα Μαθηματικά IV (Αριθμητική ανάλυση - Στατιστική, πιθανότητες) της εξεταστικής του Σεπτεμβρίου;;

Eυχαριστώ.

Όχι ακόμα περιμένω κι εγώ.