Re: Τυχόπουλος Ε,κλασικός καθηγητικός δογματισμός! 11 από tim Δεν πήγα στο γραφείο του να τσακωθώ,ίσα ίσα ήμουν πολύ ευγενικός.Απλά χτύπησα την πόρτα και μίλαγε με έναν μεταπτυχιακό του ξέρω γω και του λέω αν μπορώ να του μιλήσω κάποια στιγμή και μου λέει ναι περίμενε.Περιμένω 30 λεπτά απέξω μετά του χτυπάω να τον ρωτήσω αν είναι καλύτερα να περάσω άλλη φορά και μου λέει ότι βασικά δεν έχει νόημα να δούμε το γραπτό γιατί δεν έχεις κάνει αυτό που θέλω και κάτι τέτοια.Τσπ,γενικά είναι πολύ υποκειμενικό το ζήτημα με το τί θεωρείς απαλοιφή του Gauss,απλά επειδή έχω αρκετά βιβλία ξένης βιβλιογραφίας τα θεωρώ εγκυρότερα από τα ελληνικά και λένε τη μέθοδο τριγωνοποίησης. People wishing to analyze nature without using mathematics just settle for a reduced understanding. ΠαράθεσηΠαρ 10 Σεπ 2010, 10:44 pm
Re: Τυχόπουλος Ε,κλασικός καθηγητικός δογματισμός! 12 από MakisH Είναι βιβλία γραμμικής άλγεβρας ή βιβλία αριθμητικής ανάλυσης; Έχει διαφορά στο τι ενδιαφέρει το κάθε βιβλίο, συνεπώς αλλάζει και ο ορισμός. Πάντως πιστεύω ότι ο Κολέτσος πχ δεν θα στο έπαιρνε λάθος. Θα προτιμούσε να του έγραφες αυτό που ζητούσε ακριβώς, αλλά θα καταλάβαινε ότι αν ξέρεις την πιο περίπλοκη μέθοδο, τότε στην πράξη μπορείς να αντιμετωπίσεις και την απλούστερη. edit: Άλλαξα τον τίτλο του topic. Θεωρώ ότι δεν χρειαζόταν τόσο άμεσος και έντονος τίτλος. Ας μην ξεχνάμε ότι φαίνεται στην κεντρική σελίδα όσο γράφονται απαντήσεις στο θέμα. ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΠαρ 10 Σεπ 2010, 10:53 pm
Re: Τυχόπουλος Ε,κλασικός καθηγητικός δογματισμός! 13 από tim Ο Κολέτσος μου είπε ότι εγώ σωστό το βλέπω,αλλά δεν είναι στη δική μου δικαιοδοσία να αλλάξω κάτι σε αυτό το κομμάτι.Τσπ,γενικά δεν με ενδιαφέρει να μου αλλάξει το βαθμό(το δίνω βελτίωση δεν είναι εκεί το θέμα),απλά μου τη δίνει αυτή η λογική που έχουν πολλοί καθηγητές(προς Θεού υπάρχουν πάρα πολλοί που είναι πολύ συζητήσιμοι και παραδέχονται τυχόν λάθη τους ή σου εξηγούν ακριβώς το τι θέλουν)και νομίζουν ότι εφόσον είπαν αυτοί κάτι έχουν το αλάθητο του πάπα και κανενας φοιτητής δεν μπορεί να έχει ταυτόχρονα δίκιο. People wishing to analyze nature without using mathematics just settle for a reduced understanding. ΠαράθεσηΠαρ 10 Σεπ 2010, 10:57 pm
Re: Άδικη βαθμολόγηση γραπτού 14 από tim Σε παρακαλώ μην αλλάζεις τον τίτλο γιατί δεν είναι αυτό το point μου εδώ! People wishing to analyze nature without using mathematics just settle for a reduced understanding. ΠαράθεσηΠαρ 10 Σεπ 2010, 11:00 pm
Re: Άδικη βαθμολόγηση γραπτού 15 από MakisH Σίγουρα υπάρχουν τέτοια φαινόμενα και σίγουρα είναι σαφέστατα κατακριτέα. Προσωπικά πιστεύω ότι ο συνομιλητής μου (πόσο μάλλον αν ήταν φοιτητής μου) έχει δίκιο. Αν ξέρω ότι έχει άδικο, τότε προτιμώ να καταλάβω γιατί πιστεύει αυτό που πιστεύει και να τον βοηθήσω να δει το "σωστό". Και έχω δει ανθρώπους που έχουν αυτή τη λογική στη σχολή μας. Εξ' άλλου, η αλήθεια δεν είναι ποτέ μια. Υπάρχουν πολλές αλήθειες, μια ξεχωριστή για τον καθένα μας για κάθε θέμα. edit: Έχεις δίκιο, είναι εντελώς μλκια ο τίτλος "Άδικη βαθμολόγηση γραπτού". Το κάνω "Καθηγητικός δογματισμός", είναι οκ? ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΠαρ 10 Σεπ 2010, 11:05 pm