[6ο] Μηχανική Πολυμερών (2015-16)

1
Στην κατηγορία "Έγγραφα" στο mycourses ανεβηκαν τα θεματα για τις προαιρετικες ομαδικες εργασιες.
Ημερομηνία λήξης καθορισμού θέματος 9/3/16
Παράδοση μέχρι 23/5/16


http://mycourses.ntua.gr/courses/CHEM10 ... D_2016.pdf
“Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way when you criticize them, you are a mile away from them and you have their shoes.”

Re: [6ο] Μηχανική Πολυμερών (2015-16)

3
Περισσότερη προσοχή σε ό,τι ειπώθηκε στο μάθημα καθ'όλη τη διάρκεια του εξαμήνου. Αυτό σημαίνει λογικά τις ασκήσεις που λύνονταν, τις απορίες που τίθονταν και τα στοιχεία θεωρίας που αναφέρθηκαν. Σίγουρα θα πρέπει να κοιτάξει κανείς και τις διαφάνειες που έχουν ανέβει στο site, εκτός από τις σημειώσεις, που αν δεν έχει, όλο και κάποιος μπορεί να ανεβάσει. Απ'ότι κατάλαβα, γιατί δεν το έχω διαβάσει όλο, δεν είναι ολόκληρο το βιβλίο μέσα στην ύλη, παρ'όλα αυτά τα κομμάτια της ύλης ανήκουν σε όλα τα κεφάλαια.
ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΝΕΟ
"Ποιός τον χ@ζει τον πρεζάκια τον Κέρουακ; Μόνο Καββαδίας ρε!"

Re: [6ο] Μηχανική Πολυμερών (2015-16)

5
Δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να βοηθήσουν φέτος, αλλά ανεβάζω τις σημειώσεις των Πολυμερών από πέρσι που δίδασκε η κα Ταραντίλη
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το.
Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το.
Άλλωστε η ζωή συνεχίζει.
Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα

Re: [6ο] Μηχανική Πολυμερών (2015-16)

6
Θα μπορούσε κάποιος να μας διαφωτίσει, όσον αφορά την ύλη φέτος? Επίσης μήπως ξέρετε αν έχει νόημα να διαβάσουμε τις σημειώσεις της Ταραντιλη?