PC Lab σχολής Χημικών Μηχανικών 1 από madadayo Μήπως γνωρίζει κανείς ποιες είναι οι ώρες λειτουργίας του ΕΠΥ (pc-lab) κατά τη διάρκεια της εξεταστικής και της εβδομάδας 31/1 εώς 4-2? -δεν ανακάλυψα παρόμοιο τόπικ οπότε το έθεσα εδώ- Ευχαριστώ Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MakisH την Δευ 18 Μαρ 2013, 9:49 am, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά. Λόγος: Αλλαγή τίτλου - το topic θα χρησιμοποιείται στο εξής για ό,τι αφορά το pc lab Hatred is Blind, Rage carries you Away... and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught... One is All and All is One ΠαράθεσηΠαρ 28 Ιαν 2011, 12:10 am
Re: PC Lab σχολής Χημικών Μηχανικών 2 από Σοφια Οπως εμαθα απο τον υπευθυνο, κυριο Τζιγκουνάκη το ωραριο ειναι το ιδιο: 9-5. ΠαράθεσηΠαρ 28 Ιαν 2011, 3:14 pm
Re: PC Lab σχολής Χημικών Μηχανικών 3 από MakisH Το πρόγραμμα του PC Lab για το εαρινό εξάμηνο του 2010-11 βρίσκεται εδώ. Το πρόγραμμα χρήσης της μικρής αίθουσας εδώ. ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΔευ 14 Μαρ 2011, 6:42 pm
Re: PC Lab σχολής Χημικών Μηχανικών 4 από GK1992 To facebook ειναι απενεργοποιημενο σκοπιμα ; Θα χορέψετε ... ΠαράθεσηΔευ 14 Μαρ 2011, 7:34 pm
Re: PC Lab σχολής Χημικών Μηχανικών 5 από madadayo Τι να σου πω? κατα ωρες... πανω απο τα μισα τερματικα βρισκονται στο φβ. τωρα αν σε κανα μαθημα το κλεισαν... αλλιώς ευθύνεται το φβ...ή οι πολλοί χρήστες που προσπάθησαν ταυτόχρονα να το προσπελάσουν(βλέπε ΕΠΥ!) Hatred is Blind, Rage carries you Away... and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught... One is All and All is One ΠαράθεσηΤρί 15 Μαρ 2011, 12:09 am
Re: PC Lab σχολής Χημικών Μηχανικών 6 από GK1992 Μπα έχω πάει και μέρες πολύ νωρίς που ήμουν μόνος μου στο pclab και το facebook παλι ηταν απενεργοποιημένο. Δεν ξέρω, πρακτικά δεν είναι κάτι τρομερό αλλά σαν κίνηση ... Θα χορέψετε ... ΠαράθεσηΤρί 15 Μαρ 2011, 9:09 am
Re: PC Lab σχολής Χημικών Μηχανικών 7 από madadayo Για δοκίμασε άλλον browser. Θα σου λεγα ότι ήταν τυχαίο, αλλά είπες ότι επαναλαμβάνεται. Πάντως, πολύς κόσμος μπαίνει στο φβ από το ΕΠΥ... Hatred is Blind, Rage carries you Away... and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught... One is All and All is One ΠαράθεσηΤρί 15 Μαρ 2011, 9:19 am
Re: PC Lab σχολής Χημικών Μηχανικών 8 από madadayo Ξέρει κανείς αν σχύει ότι αύριο, Πέμπτη 17/3, θα λειτουργει το ΕΠΥ παρά την κατάληψη??? Hatred is Blind, Rage carries you Away... and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught... One is All and All is One ΠαράθεσηΤετ 16 Μαρ 2011, 9:19 pm
Re: PC Lab σχολής Χημικών Μηχανικών 9 από MakisH [offtopic]Δεν γνωρίζω, αλλά πιστεύω ότι υπό κατάληψη δεν θα έπρεπε ΤΙΠΟΤΑ να λειτουργεί. Όχι να λέμε "κατάληψη" και όπου μας βολεύει να λειτουργεί η σχολή κανονικά... ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΤετ 16 Μαρ 2011, 10:05 pm
Re: PC Lab σχολής Χημικών Μηχανικών 10 από madadayo [offtopic]Προσωπικά συμφωνώ, αλλά το πρωί μου ανέφεραν αυτό το σενάριο... οπότε ήθελα να μάθω αν κανείς ήξερε τπτ πιο επιβεβαιωμένο.. Hatred is Blind, Rage carries you Away... and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught... One is All and All is One ΠαράθεσηΤετ 16 Μαρ 2011, 10:28 pm