Χρήσιμες ιστοσελίδες

1
Χρήσιμα στο forum
Επίσημες σελίδες Ε.Μ.Π.

Σελίδες του Υπουργείου Παιδείας και άλλοι οργανισμοί/υπηρεσίες
Spoiler: show

Bιβλιοθήκες, Αναγνωστήρια

Παρατάξεις-Σχήματα φοιτητών ΧΜ (αλφαβητικά)

Άλλες σχολές Χημικών Μηχανικών (καθώς και σχετικά πανεπιστήμια για μεταπτυχιακές σπουδές - ενδεικτικά)

Τμήματα Χημείας στην Ελλάδα

Σύλλογοι Χημικών Μηχανικών (Ελλάδα και εξωτερικό)

Ιστοσελίδες Χημικού ενδιαφέροντος

Άλλες ιστοσελίδες φοιτητών ΧΜ (οι παρατάξεις παραπάνω - αν έχετε ανακαλύψει κάτι άλλο γράψτε το)
Αντίστοιχες ιστοσελίδες - forums άλλων σχολών του ΕΜΠ
Σελίδες (δικτύωσης) αποφοίτων ΕΜΠ
Ομάδες ελεύθερου χρόνου και ακαδημαϊκής/πολιτιστικής δράσης

Συγκοινωνίες
Spoiler: show

Συγκεντρώσαμε για εσάς διευθύνσεις για κάποιες χρήσιμες ή γενικότερα ενδιαφέρουσες ιστοσελίδες. Ελπίζουμε να βρείτε κάτι που να σας ενδιαφέρει και φυσικά περιμένουμε και από εσάς να εμπλουτίσετε τη λίστα προτείνοντάς μας σελίδες που θα έπρεπε να βρίσκονται εδώ!
Ιστοσελίδες γενικότερου ενδιαφέροντος θα βρείτε εδώ.

Παρακαλούμε επίσης, αν διαπιστώσετε οτι οποιοσδήποτε σύνδεσμος δεν δουλεύει να το αναφέρετε το συντομότερο δυνατόν σε κάποιον διαχειριστή/συντονιστή της σελίδας μας, ώστε να τον διορθώσουμε ή να τον αφαιρέσουμε. :)

Re: Χρήσιμες ιστοσελίδες

2
Χρήσιμη ιστοσελίδα είναι επίσης και αυτή του Γραφείου Διασύνδεσης Εξυπηρέτησης φοιτητών και νέων αποφοίτων.

Στην ιστοσελίδα αυτή θα βρείτε διάφορες πληροφορίες για μεταπτυχικά στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό, υποτροφίες και ανακοινώσεις για φοιτητικα και μη θέματα. :D
"I went numb when I learned to see..."

Re: Χρήσιμες ιστοσελίδες

3
Προστέθηκε και αυτό! :D

Θυμίζει λίγο εκείνα τα γραφεία επαγγελματικού προσανατολισμού που υπάρχουν για το λύκειο, αλλά νομίζω οτι αυτό πρέπει να είναι κάτι πιο σοβαρό... :P Πάντως όντως φαίνεται πολύ χρήσιμη σελίδα!

Re: Χρήσιμες ιστοσελίδες

4
Το πρώτο post (με τους συνδέσμους) ανανεώνεται κάθε τόσο, οπότε μπορείτε να ρίχνετε μια ματιά εδώ όποτε θέλετε να χαζέψετε κάτι ενδιαφέρον. :)

Επίσης, εξακολουθούμε να σας ζητάμε τις δικές σας προτάσεις.

Re: Χρήσιμες ιστοσελίδες

6
Χμ... σαν να έχεις δίκιο... Πάντως σωστό είναι το link, μέχρι πριν λίγες μέρες που το είχα δει έπαιζε το συγκεκριμένο. Μπορεί να επανέλθει καθώς φαινόταν ενεργό, οπότε δεν το βγάζω ακόμα. Πάντως και το google το βγάζει ακόμα με την προηγούμενη περιγραφή άρα πρέπει να έπεσε πρόσφατα. :)

Re: Χρήσιμες ιστοσελίδες

7
Η σελίδα oxy-chemeng.blogspot.com μόλις ενεργοποιήθηκε!! Αποτελεί τον ιστότοπο της παράταξης ΟΞΥ-ΑΡ.ΕΝ Χημικών Μηχανικών.
Η αναφορά για τη νεα αυτή σελίδα αποσκοπεί, στην ενημέρωση των linκs που αναφέρονται στο forum για τις παρατάξεις της σχολής μας και όχι σε διαφήμιση του πολιτικού αυτού ιστολογίου. :)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος agg_26 την Σάβ 09 Οκτ 2010, 5:58 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Re: Χρήσιμες ιστοσελίδες

9
Μια αναγκαια διευκρινιση...
Τα ΕΑΑΚ χημικών μηχανικών ηταν ειναι και θα είναι η ΧΑΜΑΣ-ΑΕΠ. Κάθε άλλη αναφορά αποτελεί προβοκάτσια και παραπληροφόρηση των φοιτητών της σχολής. Το σχήμα ΕΝΤΡΟΠΙΑ ουδεμία σχέση έχει με την φυσιογνωμία των ΕΑΑΚ και της φοιτητικής αριστεράς και αποτελεί το κυριοτερο αναχωμα στις αγωνιστικές διεκδικήσεις του συλλόγου. Σιγουρα η ΠΑΣΠ βρήκε ένα καλό μαξιλαράκι στον σύλλογο...

Re: Χρήσιμες ιστοσελίδες

10
Αφαιρώ τους χαρακτηρισμούς "ΕΑΑΚ" και "ΑΡΑΣ" αφού υπάρχει αυτή η ασάφεια. Καλό θα ήταν κάποια στιγμή τα δυο σχήματα (αν δεν έχει γίνει ήδη) να τοποθετηθούν επισήμως για το τι είναι το καθένα αφού υπάρχει αυτή η σύγχυση. Γνωρίζουμε οτι υπάρχει μια σχετική φασαρία επί του θέματος και δεν θέλαμε να προκαλέσουμε, απλώς προσαρμοστήκαμε σε αυτά που ακούσαμε-διαβάσαμε. Ζητώ να μην γίνει debate στο παρόν topic καθώς αντιλαμβάνεσαι ligopalios οτι κάλλιστα μπορεί να ακολουθήσει κάποιος από την ΕΝΤΡΟΠΙΑ ή την ΠΑΣΠ και να ανταπαντήσει στα λεγόμενά σου. Θα παρακαλούσα οποιαδήποτε σχετική συζήτηση να γίνει αλλού και το συγκεκριμένο topic να μείνει καθαρά για τα links. Ευχαριστώ. :)

edit: Δέχτηκα μόλις τηλεφώνημα από κάποιον από τη ΧΑΜΑΣ (νομίζω) που μου διευκρίνισε ότι και τα δυο σχήματα συμμετέχουν στα ΕΑΑΚ. Όπως και να 'χει, τα links παραμένουν χωρίς χαρακτηρισμούς μέχρι να μιλήσω και με τις δυο πλευρές από κοντά και να συμφωνήσουμε στο τι ακριβώς συμβαίνει. Μέχρι τότε θα παρακαλούσα να μην γίνουν άλλα σχόλια. Ευχαριστώ και πάλι. :)