Χορήγηση βραβείων-Μισθοδοτικό-Capital Controls 1 από IncredulouGofficGirl Καλησπέρα, Θέλω να ρωτήσω μήπως γνωρίζει κανείς αν δικαιούμαστε (ως φοιτητές) και πως να βγάζεις τραπεζικό λογαριασμό, Η κατάστασή μου είναι πως τις προάλλες έμαθα πως δικαιούμαι χορήγηση βραβείου λόγω επιδόσεων σε προηγούμενο έτος και για αυτό μου ζήτησαν να βγάλω μισθοδοτικό (χωρίς να μου δώσουν κάποιου είδους βεβαίωση/έξτρα έγγραφο λέγοντας μου πως δεν θα υπάρχει πρόβλημα), μα όταν πήγα σε τράπεζα (στην Πειραιώς τουλάχιστον) μου είπαν πως λόγω Capital Controls δεν έχω κάποιο δικαίωμα να ανοίξω λογαριασμό για αυτό τον λόγο και πρέπει ντε και καλά να βρω μια τράπεζα που να έχω ήδη σχέση (που δεν έχω :Ρ). Μήπως είχε κανείς παρόμοιο πρόβλημα και να ξέρει τι πρέπει να κάνω (ή το ότι δεν υπάρχει ελπίδα και είναι απλά ένα χάσιμο χρόνου :Ρ) ή έχει κανείς καμιά ιδέα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε συμβουλή! ΠαράθεσηΔευ 05 Δεκ 2016, 1:37 pm
Re: Χορήγηση βραβείων-Μισθοδοτικό-Capital Controls 2 από IncredulouGofficGirl Καλησπέρα, Ευχαριστώ για την απάντηση, τελικά επικοινώνησα με την υπεύθυνη και μάλλον βρέθηκε λύση: Μου απάντησε να της στείλω το IBAN του κηδεμόνα άρα αν δεν προκύψει κάτι άλλο λύθηκε το πρόβλημα . Ελπίζω μονάχα να μην χρειάζεται να μπει το όνομα μου στο βιβλιάριο τους καθώς η μητέρα μου το είχε προσπαθήσει παλιότερα και πάλι υπάρχουν θέματα με τα Capital Controls :/. ΠαράθεσηΠαρ 09 Δεκ 2016, 6:10 pm