Πρόγραμμα Τελικών Εξετάσεων Ιουνίου 2012

1
Ανακοινωθηκε το προγραμμα της εαρινης εξεταστικης

Με τις υγειες μας! :baby:

Βγήκε 2η ορθή επανάληψη! Ενημερώθηκε ο σύνδεσμος και το συνημμένο.
(το πρόγραμμα γράφει 6 Ιουνίου - το post ενημερώθηκε τελευταία φορά στις 7 Ιουνίου)

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MakisH την Πέμ 07 Ιουν 2012, 8:38 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Λόγος: 2η ορθή επανάληψη
In the beginning the Universe was created.
This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
-The Hitchhiker's Guide to the galaxy
Συνημμένα
newsdoc_416_7_6_2012.pdf
2η ορθή επανάληψη προγράμματος εαρινής εξεταστικής 2011-12 (6/6/12)
(305.71 KiB) Μεταφορτώθηκε 404 φορές

Re: Πρόγραμμα Τελικών Εξετάσεων Ιουνίου 2012

5
Μήπως γνωρίζει κανείς αν θα μπορούμε στην εξεταστική αυτή να δώσουμε και μαθήματα χειμερινού εξαμήνου του έτους μας? Δηλαδή αν είναι κάποιος στο έκτο εξάμηνο αν μπορεί να δώσει και του πέμπτου? Από ότι κατάλαβα από την ανακοίνωση αυτό δεν νομίζω να γίνεται αλλά ο καθηγητής που μας έκανε τεχνική μηχανική μου είπε ότι θα μπορούσα να ξαναδώσω και σε αυτή..

6
Αυτό που λες Σοφία νομίζω οτι δεν μπορεί να γίνει (σύμφωνα με την ανακοίνωση πάντα). Πολλοί έχουν αυτό το πρόβλημα. Θα δείξει!

Στα του προγράμματος εμένα μου φαίνεται κάπως στριμωγμένο, όπως λέει και ο Περικλής πιο πάνω. Θεωρώ δεδομένο οτι θα υπάρξει μία τουλάχιστον ορθή επανάληψη (ας τηρήσουμε τις παραδόσεις) και θα κρίνω πιο "αυστηρά" το νέο πρόγραμμα. :razz:
"I went numb when I learned to see..."

9
Τελικά ρώτησα στην γραμματεία και έμαθα ότι μπορούμε να δώσουμε σε αυτή την εξεταστική μόνον τα μαθήματα του εξαμήνου μας καθώς και τις βέλτιώσεις και τα μαθήματα που θα δίναμε αν γινόταν η εξεταστική του Σεπτεμβρίου!

10
Καλά και τότε γιατί μας είχαν πει για βελτιώσεις το προηγούμενο εξάμηνο σε όλα??Έτσι θεωρητικά θα μπορεί να δώσει κάποιος βελτίωση και στο προηγούμενο και σε αυτό 2 φορές σε κάποιο μάθημα??
People wishing to analyze nature without using mathematics just settle for a reduced understanding.