Συνέλευση 2ου έτους στις 23/03 - 13.00 1 από Σοφια Παιδιά άκουσα ότι κανονίζεται συνέλευση του έτους μας την επόμενη Τρίτη στις 20/03 στις 13:00 στην αίθουσα 27. Κατα κύριο λόγο για να συζητήσουμε το γεγονός ότι κόβονται βιβλία για το εξάμηνό μας. Πρέπει να πω ότι κι εμένα με έχει απασχολήσει το θέμα και θεωρώ ότι πρέπει να μαζευτούμε και να συζητήσουμε το θέμα σαν έτος γιατί είναι σοβαρό και ανάλογα να αποφασίσουμε και ποιές θα είναι οι κινήσεις μας όλοι μαζί και σαν έτος το τονίζω!! Γι αυτό προσωπικά προτείνω σε όλους να έρθουν γιατί είναι σημαντικό να υπάρχει συμμετοχή και ακόμη θέλω να τονίσω την σημασία του ότι αποφασιστεί και όποια ενέργεια γίνει θα πρέπει να γίνει από τους φοιτητές του δεύτερου έτους χωρίς να κάνουμε την χάρη σε καμία παράταξη να την εκμεταλευθεί! Βλέπετε είναι και προεκλογική περίοδος... Δεν χρειαζόμαστε να μπούμε κάτω από κανένα χρωματιστό φτερό καμιάς παράταξης! Μπορούμε να διεκδικήσουμε ότι δικαιούμαστε σαν φοιτητές και μάλιστα πολύ καλύτερα! ΠαράθεσηΤετ 14 Μαρ 2012, 9:29 pm
Re: Συνέλευση δεύτερου έτους στις 20/03? 2 από AnastasiaN Και γιατί 13:00 και όχι 14:30 εφόσον εκείνη την ώρα τελειώνουμε τα μαθήματα επιλογής? Ποιος αποφάσισε για τη συνέλευση χωρίς να λάβει υπόψιν αυτούς ακριβώς τους οποίους αφορά η συνέλευση? Einmal ist keinmal ΠαράθεσηΠέμ 15 Μαρ 2012, 1:48 am
Re: Συνέλευση δεύτερου έτους στις 20/03? 3 από rgbtry92 Εγώ λέω να το κάνουμε το βραδάκι να χούμε προλάβει να πάμε και κομμωτήριο πριν ΚΩ.ΜΗΤ.Η.Σ (ΕΡΝΕΣΤΟ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ) ΠαράθεσηΠέμ 15 Μαρ 2012, 3:07 am
Re: Συνέλευση δεύτερου έτους στις 20/03? 4 από GK1992 Σωπα ρε καψουρη εσυ που θα πεις και για τη συνελευση Θα χορέψετε ... ΠαράθεσηΠέμ 15 Μαρ 2012, 9:02 am
Re: Συνέλευση δεύτερου έτους στις 20/03? 5 από Σοφια rgbtry92 να σου θυμίσω ότι την ώρα που είπαν τα παιδιά για την συνέλευση δεν έχουμε κλείσει κάποιο ραντεβού για μαλλιά νύχια και γενικά για μποτέ έχουμε μάθημα!! Οπότε κατά την γνώμη μου η Αναστασία έχει δίκιο! Θα πρέπει να συζητήσουμε την ώρα με μια ώρα αργότερα δεν νομίζω να παρεμποδιστεί η διαδικασία. Μάλιστα η δική μας θέληση είναι να γίνει η συνέλευση και να πάμε όσα περισσότερα άτομα γίνεται για να δούμε τα θέματα που μας αφορούν! Οπότε νομίζω ότι πρέπει να συζητήσουμε την ώρα και να πάει αργότερα. ΠαράθεσηΠέμ 15 Μαρ 2012, 4:24 pm
Re: Συνέλευση δεύτερου έτους στις 20/03? 6 από rgbtry92 [offtopic]Ρε μην αρπάζεστε.Ένα τρολλάρισμα είπαμε να κάνουμε ΚΩ.ΜΗΤ.Η.Σ (ΕΡΝΕΣΤΟ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ) ΠαράθεσηΠέμ 15 Μαρ 2012, 5:59 pm
Re: Συνέλευση δεύτερου έτους στις 20/03? 7 από AnastasiaN Σοφία μας τρολάρουν! Αργησα να το ποσταρω και με προλαβες! Einmal ist keinmal ΠαράθεσηΠέμ 15 Μαρ 2012, 6:05 pm
Re: Συνέλευση δεύτερου έτους στις 20/03? 8 από e.z.l.n. Λοιπόν... Επειδή πάλι θα χαωθούμε και για να τελειώνουμε: λέμε τώρα εδώ ότι η ώρα της συνέλευσης πάει για 14:30 την Τρίτη, στην αίθουσα 27. Όσο αναφορά τη μαζικότητα που πρέπει να έχει η συνέλευση μην τη βάζετε ως προϋπόθεση για να μην καπελωθεί από τις παρατάξεις. Να τη βάζετε ως προϋπόθεση για να πάρουμε τα βιβλία μας, να δούμε τι θα γίνει με τη Φυσικοχημεία ΙΙ που κόπηκε το 75% του έτους και ό,τι άλλο προκύψει... Και για να ξέρετε καμία παράταξη δεν μπορεί να πετύχει νίκες για το φοιτητικό σύλλογο χωρίς το φοιτητικό σύλλογο και όλους τους φοιτητές... Οπότε μη φοβάστε! Βάλτε χρώμα στη ζωή σας γιατί μας κάνει πιο χαρούμενους! Φιλιά σε όλους και τα λέμε αύριο στη σχολή! Καλό σας βράδυ! ...για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό, πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο, είναι ένας άνθρωπος που τον μποδίζουν να βαδίζει, είναι ένας άνθρωπος που τον αλυσοδένουνε. (Ναζίμ Χικμέτ-"Μικρόκοσμος") ΠαράθεσηΠέμ 15 Μαρ 2012, 7:03 pm
Re: Συνέλευση δεύτερου έτους στις 20/03? 9 από AnastasiaN Μαρεσει... Πράγματι έχουμε πολλά να συζητήσουμε. Αλλά ντέπομαι που είμαι σε ένα πανεπιστήμιο που επιπρόσθετα στα αμέτρητα προβλήματά του έχει φοιτητές που για να περάσουν μάθημα πρέπει να συζητήσουν και να το ζητήσουν αντί να κάτσουν να ασχοληθούν επι της ουσίας. Δε θα έπρεπε να το επικαλείσαι ως επιχείρημα. Κατά τη γνώμη μου πάντα. Einmal ist keinmal ΠαράθεσηΠέμ 15 Μαρ 2012, 9:22 pm
Re: Συνέλευση δεύτερου έτους στις 20/03? 10 από Σοφια Λοιπόν αφού είμαστε οκ με ώρα και μέρος ας βρεθούμε όλοι την Τρίτη για να συζητήσουμε! Θα τα πούμε όλα εκεί! Βρε rgbtry92 σόρυ αμα σε μάλωσα είμαι λίγο κακούλα... ΠαράθεσηΠέμ 15 Μαρ 2012, 9:43 pm