Re: Πρόγραμμα εξεταστικής χειμερινού εξαμήνου (2012-13) 41 από BrAVeSirRObin ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ, ΒΓΑΛΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!! Λεωφορεία δεν θα εχει πάντως σύμφωνα με αυτό. ΚΩ.ΜΗΤ.Η.Σ και στους Χημικους Μηχανικους! Δύο Φράσεις Προκαλούν Αληθινό Τρόμο: ''Κάναμε ό,τι μπορούσαμε..'' και ''ο Βύντρα Σεντράρει! '' ΠαράθεσηΤρί 29 Ιαν 2013, 7:44 pm
Re: Πρόγραμμα εξεταστικής χειμερινού εξαμήνου (2012-13) 42 από panos108 Άραξε περιμένει να δει αν θα τη κλείσει και την παρασκευή. Μέχρι τότε People who wish to analyze nature without using mathematics must settle for a reduced understanding ΠαράθεσηΤρί 29 Ιαν 2013, 8:21 pm
Re: Πρόγραμμα εξεταστικής χειμερινού εξαμήνου (2012-13) 43 από panos108 Δεν θα έχει λοιπόν αύριο λεωφορεία.. ο κούκιος απάντησε σε ένα παιδί και είπε ότι θα δοθούν κανονικά την Πέμπτη και απλά τα πρωινά μαθήματα θα μετατοπιστούν λίγο στην ώρα.. People who wish to analyze nature without using mathematics must settle for a reduced understanding ΠαράθεσηΤετ 30 Ιαν 2013, 10:40 am
Re: Πρόγραμμα εξεταστικής χειμερινού εξαμήνου (2012-13) 44 από 007 Παρακαλώ εξηγήστε μου γιατί μάλλον κάτι δεν έχω καταλάβει σωστά. 1.Χτες τα μαθήματα ακυρώθηκαν επειδή δεν κυκλοφορούσαν τα λεωφορεία (για την ακρίβεια, λόγω αβεβαιότητας). 2.Αύριο τα μαθήματα θα γίνουν κι ας μην κυκλοφορούν τα λεωφορεία (με βεβαιότητα τώρα), απλά θα μετατεθούν λίγο αργότερα. Τι συμπεραίνετε εσείς από αυτό; Kuchiki Byakuya ΠαράθεσηΤετ 30 Ιαν 2013, 10:55 am
Re: Πρόγραμμα εξεταστικής χειμερινού εξαμήνου (2012-13) 45 από panos108 Είναι απλό δες τι δίνουμε και θα καταλάβεις People who wish to analyze nature without using mathematics must settle for a reduced understanding ΠαράθεσηΤετ 30 Ιαν 2013, 10:58 am
Re: Πρόγραμμα εξεταστικής χειμερινού εξαμήνου (2012-13) 46 από 007 Δεν σε νιώθω ρε, μάλλον είναι και πρωί κι έχω και τα νέυρα μου γιατί εγώ έρχομαι μόνο με λεωφορεία στη σχολή. Α, είδα και εν μέρει κατάλαβα. Θυμάσαι κι εσύ ε; Να υπενθυμίσω σε όλους την έλλειψη δισταγμού του Προεδρείου και των καθηγητών της Σχολής μας τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν όλοι διάβαζαν το καλοκαίρι για να περάσουν/βελτιώσουν μαθήματα, κι εκείνοι, με περισσή άνεση, για χάρη του ιερού δικαιώματος τους στην απεργία ανέβαλαν τις εξετάσεις και έβαλαν 7 μαθήματα/sec σε διάστημα μίας εβδομάδας. Βασικά ίσως θα έπρεπε να το υπενθυμίσει κάποιος στον υπεύθυνο. Kuchiki Byakuya ΠαράθεσηΤετ 30 Ιαν 2013, 11:05 am
Re: Πρόγραμμα εξεταστικής χειμερινού εξαμήνου (2012-13) 47 από Xgal Για την ακρίβεια παλαιότερα νομίζω ότι αν απεργουσαν όλα μόνο τότε ακυρωνόταν..Αφού υπάρχει το μετρό δε νομίζω να γίνει κάτι και δε νομίζω να τους πολυνοιάζει που κάποιοι δε μπορούν να πάνε..Εδω όταν απεργούσε το μετρό κ πήγα στην Οξενκιουν να της πω ότι δε θα έρθω στ εργαστήριο μου είπε "Ο προαστιακός δε έχει απεργία! Πάρε τον προαστιακό απο Καλλιθέα(!) ή προσπάθησε κ πάρε τρένο ομόνοια" ΠαράθεσηΤετ 30 Ιαν 2013, 11:17 am
Re: Πρόγραμμα εξεταστικής χειμερινού εξαμήνου (2012-13) 48 από alkinoos Εάν δεν κάνω λάθος, ο λόγος για τον οποίο ακυρώθηκαν τα μαθήματα της Τετάρτης ήταν επειδή είχε βγει και νωρίτερα κάποια ανακοίνωση και γι'αυτό δεν θέλησαν να γίνει αναστάτωση. Ωστόσο, θεωρώ απαράδεκτο ότι τόσες μέρες τους στέλνουμε τόοοοοσα μηνύματα και ένας τους δεν αξιώθηκε να απαντήσει έγκαιρα, έστω για να μας πει ότι το θέμα είναι ανοιχτό. Και στην τελική, ο 007 έχει αρκετό δίκιο, καθότι όχι μόνο όσοι έρχονται στη σχολή αποκλειστικά με λεωφορεία θα έχουν πρόβλημα, αλλά και όλοι οι υπόλοιποι που θα περπατήσουν 20 λεπτά πήγαινε και άλλα τόσα έλα από την Κατεχάκη. Και έστω ότι αυτό δεν είναι και τόσο σημαντικό, ήταν δύσκολο να βγει μια απόφαση λίγο νωρίτερα και να μας την πούνε? Αυτό που είπε ο Κούκιος που είναι? Στο σάιτ του μαθήματος δεν το είδα... Και για του λόγου το αληθές, αύριο καλεί σε απεργία και τους καθηγητές η ΑΔΕΔΥ (όπως κι η ΟΛΜΕ) και δεν υπάρχει ούτε Προαστιακός. Και επιμένω... κι αν όλα αυτά δεν σημαίνουν ότι πρέπει να αναβληθούν οι εξετάσεις της ημέρας... τουλάχιστον νομίζω ότι σε όλους δημιούργησαν κάποιον προβληματισμό και για'αυτό μια ανακοίνωση ότι έστω θα γίνουν κανονικά οι εξετάσεις, έπρεπε να έχει βγει! ΠαράθεσηΤετ 30 Ιαν 2013, 11:18 am
Re: Πρόγραμμα εξεταστικής χειμερινού εξαμήνου (2012-13) 49 από 007 Δεν ξέρω αν έχουν άλλοι πρόβλημα όπως εγώ, αλλά αν έχουν τότε πρέπει να κάνουμε κάτι πριν βγει ανακοίνωση. Βέβαια αν δεν έχετε το αφήνουμε κι έτσι. Στην τελική τη χρονιά 2010-11, αν θυμάστε ήταν τότε με τις συνεχείς απεργείες όλων των ΜΜΜ στην εξεταστική, φίλη μου στο ΕΚΠΑ είχε όλα τα μαθήματα της σε μέρες 24ωρων απεργειών, αλλά η σχολή δεν μετέβαλε το πρόγραμμα. Βέβαια μέλος της οικογένειας της ήταν άνεργο οπότε δεν είχε πρόβλημα να πληρώσει 35 χιλιόμετρα βενζίνη για να την πάει και να την φέρει, να εκπληρώσει κι αυτή την υποχρέωση της. Κι αυτή όμως, μπορούσε να πάρει ταξί, έλεος! Kuchiki Byakuya ΠαράθεσηΤετ 30 Ιαν 2013, 11:22 am
Re: Πρόγραμμα εξεταστικής χειμερινού εξαμήνου (2012-13) 50 από alkinoos Δυστυχώς είναι λογικό να μην υπάρχει κοινή πλεύση σε τέτοιου είδους ζητήματα, όταν δε υπάρχει σε άλλα φλέγοντα. Πιστεύω ότι κι εμείς πρέπει να κάνουμε κάποιες "θυσίες" για τη διεκπεραίωση των φοιτητικών μας καθηκόντων, μια και όλα δεν μπορούν να λειτουργούν ρολόι. Και δηλαδή να ζοριστούμε λίγο παραπάνω κάποιες φορές για να μην αφήνουμε κάποια γεγονότα, αν είναι αμελητέα να μας διαλύουν το πρόγραμμα, γιατί τότε δεν πρόκειται να βρεθούν πχ ημερομηνίες για εξετάσεις. Ωστόσο, σκέφτομαι ότι οι συγκεκριμένες αυριανές απεργίες πράγματι θα δυσκολέψουν πολύ κάποιους... Και η προσωπική μου θέση είναι αλληλεγγύη, όσο γραφικό κι αν ακούγεται! Σε μικρότερο έτος, μαζί με έναν ακόμη συμφοιτητή μας τα βάλαμε με καθηγητή, επειδή έκανε ΜΑΘΗΜΑ (ούτε καν εργαστήριο) σε μέρα γενικής απεργίας των ΜΜΜ. Και το θεώρησα άδικο εφόσον το μάθημα γίνεται για όλους και όχι για όσους μπόρεσαν (τα έχω γράψει και παλιότερα αυτά). Έτσι, και τώρα αν και οι συγκεκριμένες απεργίες δεν με θίγουν ιδιαίτερα, συμφωνώ μάλλον με όποια πρόταση γίνει για παρέμβασή μας. Αλλά δεν θα το παρακινήσω εγώ, γιατί και όταν το έκανα οι υπόλοιποι έκαναν τις κοτούλες... Δεν είναι, φυσικά, εκδικητικό αλλά έλλειψη εμπιστοσύνης! ΠαράθεσηΤετ 30 Ιαν 2013, 11:38 am